Herkese merhaba yeni üye oldum çok doluyum derdim eşim Ben 5yıllık evliyim iki çocugum var eşimle evlendiğimz günden beri anlasamıyoruz bende ters biriyim ilk başlarda çok eleştirdim kavgalar vs.bosanma durumuna geldik ama tekrar denemeye karar verdik çocuklar için çabalayan benim eşim çok ters biri ve internet bagımlısı onun her dediği olacak yemegi çayı önüne gelecek oda açtın tv.yi neti takılsın çocuklarda gözünün içine bakıyorum biraz ilgilenain diye ama yok neyse antidepresan başladım resmen kafaya takmayayım diye dün gece çocuklar uyuydu bende uzanıyordum baktımki watsapta çevrimiçi hemen yanına gittim kapattı ısrar ettim açtım ve ingiliz bir kadınla yazışıyor gece yarısı kadına türkçe gramer falan ve bazı muhasebesel kelimelerin türkçe karşılıgını yazmış sonrada yarın görüşğrüz yazmışlar kıyamet koptu tabi yok ingikizcesini geliştiriyormuş konuştugu kadın üst düzey biriymiş işine yararmiş falan kız yani telefonlar alınmış aürekli muhabbet bende o sinirle dedimki bende hafta sonu istanbulda tanınmış bir belediye başkanı vardı medyada tanınan biri bir arkadasımın arkadası benide arkadas olarak yemege davet etti bende onunla gidwcegim bak görürsün dedim oda gidersem bu eve gelme dedi ama arkadaşca senin yaptıgın gibi dedim kıyamet koptu ben evinden işine gelen biriyim şimdiye kadar harama uçkur çözmedim yeltenmedim bile istesem çıkarım piyasada kadınmı yok niye yurtdışından bulayım falan falan neyse uzatmadım Seni allaha havale edsiyorum dedim çünkü bezdim artık fikirleriniz nedir arkadaşlar