Kocam beni deli edecek

Azraarug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
39
27
3
38
Herkese merhaba yeni üye oldum çok doluyum derdim eşim Ben 5yıllık evliyim iki çocugum var eşimle evlendiğimz günden beri anlasamıyoruz bende ters biriyim ilk başlarda çok eleştirdim kavgalar vs.bosanma durumuna geldik ama tekrar denemeye karar verdik çocuklar için çabalayan benim eşim çok ters biri ve internet bagımlısı onun her dediği olacak yemegi çayı önüne gelecek oda açtın tv.yi neti takılsın çocuklarda gözünün içine bakıyorum biraz ilgilenain diye ama yok neyse antidepresan başladım resmen kafaya takmayayım diye dün gece çocuklar uyuydu bende uzanıyordum baktımki watsapta çevrimiçi hemen yanına gittim kapattı ısrar ettim açtım ve ingiliz bir kadınla yazışıyor gece yarısı kadına türkçe gramer falan ve bazı muhasebesel kelimelerin türkçe karşılıgını yazmış sonrada yarın görüşğrüz yazmışlar kıyamet koptu tabi yok ingikizcesini geliştiriyormuş konuştugu kadın üst düzey biriymiş işine yararmiş falan kız yani telefonlar alınmış aürekli muhabbet bende o sinirle dedimki bende hafta sonu istanbulda tanınmış bir belediye başkanı vardı medyada tanınan biri bir arkadasımın arkadası benide arkadas olarak yemege davet etti bende onunla gidwcegim bak görürsün dedim oda gidersem bu eve gelme dedi ama arkadaşca senin yaptıgın gibi dedim kıyamet koptu ben evinden işine gelen biriyim şimdiye kadar harama uçkur çözmedim yeltenmedim bile istesem çıkarım piyasada kadınmı yok niye yurtdışından bulayım falan falan neyse uzatmadım Seni allaha havale edsiyorum dedim çünkü bezdim artık fikirleriniz nedir arkadaşlar

Siz söylediğiniz de bu kadar sinirlendiyse kendisi de masum değildir. Kendi yaparken ne alaka siz söyleyince eve gelme öyle mi.
Kafasını Kırsan haklisin

Herkese merhaba yeni üye oldum çok doluyum derdim eşim Ben 5yıllık evliyim iki çocugum var eşimle evlendiğimz günden beri anlasamıyoruz bende ters biriyim ilk başlarda çok eleştirdim kavgalar vs.bosanma durumuna geldik ama tekrar denemeye karar verdik çocuklar için çabalayan benim eşim çok ters biri ve internet bagımlısı onun her dediği olacak yemegi çayı önüne gelecek oda açtın tv.yi neti takılsın çocuklarda gözünün içine bakıyorum biraz ilgilenain diye ama yok neyse antidepresan başladım resmen kafaya takmayayım diye dün gece çocuklar uyuydu bende uzanıyordum baktımki watsapta çevrimiçi hemen yanına gittim kapattı ısrar ettim açtım ve ingiliz bir kadınla yazışıyor gece yarısı kadına türkçe gramer falan ve bazı muhasebesel kelimelerin türkçe karşılıgını yazmış sonrada yarın görüşğrüz yazmışlar kıyamet koptu tabi yok ingikizcesini geliştiriyormuş konuştugu kadın üst düzey biriymiş işine yararmiş falan kız yani telefonlar alınmış aürekli muhabbet bende o sinirle dedimki bende hafta sonu istanbulda tanınmış bir belediye başkanı vardı medyada tanınan biri bir arkadasımın arkadası benide arkadas olarak yemege davet etti bende onunla gidwcegim bak görürsün dedim oda gidersem bu eve gelme dedi ama arkadaşca senin yaptıgın gibi dedim kıyamet koptu ben evinden işine gelen biriyim şimdiye kadar harama uçkur çözmedim yeltenmedim bile istesem çıkarım piyasada kadınmı yok niye yurtdışından bulayım falan falan neyse uzatmadım Seni allaha havale edsiyorum dedim çünkü bezdim artık fikirleriniz nedir arkadaşlar
Bosan diyecegim de bosanmazsin. Senin fikrin nedir?

söylediginize göre evlendiginiz ilk günden beri sure gelen bir anlaşmazlıginız varmış.Keşke böyle bir adamdan 2 cocuk yapmasaydiniz.
Kapıyı çekip çıkabilirdiniz rahatlıkla.

İngilizcesini geliştrimesini anlarım, ama kadın olması şart değil.

Evliliğiniz hakkında karar sizin.Ne desem bilemedim.

Sabrın sonu selamet derler de bu durumda biraz yüz verdik astarını istiyor olmuş..

Fazla rahata alistirmissiniz yemegi cayi ohhh kalkip yrd etmeyi ogretin sizinle iletisimi artacaktir. Her dedigi olmasin biraz da

5 yılda hiç anlaşamayıp 2 çocuk yapmak ve yemeğini ayağına götürmeye vs alıştırmak.. Bugüne kadar bir dediğini iki etmemişsiniz anladığım kadarıyla. Bu hale getiren sizsiniz.

Bosanmayacaksin adamda bunu biliyor. Aynı yoldan Sende tehdit et madem sen yapınca bu eve gelme diyebiliyorsa kendine gelmesin ne kadar şey bi adammış. :rolleyes:

Kadını nerden bulmuş kadın Türkiye'de mi nerede üst düzeymiş eşinin çalıştığı şirkette mi? Yarın nasıl görüşecekler?

Ben 5yıllık evliyim iki çocugum var eşimle evlendiğimz günden beri anlasamıyoruz

Şuradan gerisini okuyasım gelmedi.
Evlendiğiniz günden beridir anlaşamıyorsunuz ama iki çocuk yapmışsınız.
Evlilik içi tecavüzü mü yaşadınız? Anlaşamazken, niçin çocuk?

ingilizce geliştirmek için üst düzey bi erkek yok muymuş.
art niyet arıyor doğal olarak insan
hiç inandırıcı ve yardımcı bi eş değil.
evde internet olayını ben sınırladım.
çünkü erkekler ellerinden düşürmüyor telefonları.
siz de bi kota koyun .
uymazsa da siz de hayatınızı yaşayın derim.
çalışıyorsunuz ne güzel. sosyal hayatın içindesiniz hem

Ben işin gramerine diline kadınına takılmadım. Ben gece ya da akşam saatlernde evli bir adamın whatsappta telefonda işi olmayacağını düşünüyorum. Hep söylüyorum yine söylüyorum. Benim sevgilim, daha evli bile değiliz. İş saati dışında whatsappa giriyorsa benle konuşmak harici bana açıklar. Müdür yazmış şu yazmış bu yazmış diye. Mümkün değil çok yanlış hareketi aldatmıyorsa bile yanlış.

Back
X