Kocam beni deli ediyor

GencAnne01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
90
0
86
Hatay
Allahım bana yardım et akannehirbikoca herşeye karışırmı ya neolur: bir senin başında var o demeyin az öncede kücücük bişe icin bir birimize girdik herşeyi uzatıyor ne ya pacam ben yardım edim banaklava:

Konuyu açıklarsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırız..

yıkıldım vallaha. haketten başlık süper.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

ay sınırlerım bozuldu cıdden boşver canım ya takmamaya çalış.
başlığa hıtaben bırsey yazmak ısterdım ama ban alırım dıye yazamıyorum :roflol::roflol:

konu sahibi kızacak bize . ben de başlığı görünce atladım hemen :) sorun ne canım anlatsan yardımcı oluruz belki

baynlar yardım edin vallahi ya herşeye dıııırrrrrrrrr dırrrrrrrrrr bayılıyorum. hakkaten benide güldürdünüz kendi halime güldüm.allah iyilinizi versinvereliniortak

ya kusura bakma cidden ama içimiz fesat sanırım bızım ondan bu durum.sorun ne oldugunu söylersen belkıde yardımcı olabılırız.

bugünkü olanı söyleyim telefonla biyeri arıyordu.nereyi arıyorsun diye sordum....napacan her aradıgım kişiyi sanamı sorum ama ben adım attıgım yeribilecekmiş erkekle kadın bir olmazmış falan filan neyaptım ben şimdi söylermisinizklava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

E napmasını bekliyosun kikaydirigubbakcemile3
Neyse önce istersen başlığı değiştir cnm. Konuya dönersek eşinin huyu bu galiba biraz geri kafalı yapcak pek birşey yok üstüne daha çok gidersen daha kötü şeyler olabilir; ama yok değişecek yapıda diyorsan onunla otur adam akıllı konuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…