Kocam beni deli ediyor

:) ay beni de güldürdünüz, karısını deli divana eden bı erkek var sandım :)

Kuzum kocanla aşk evliliği mi yaptınız? Adam yeni yeni mi basladı seni deli etmeye, yoksa hep mi böyleydı de sana mı yenı yenı batıyor bu durum? huylu huyundan zor vazgecer canım bıraz...

Tipik bir ayuuu gillerdenkötükedihüsoay sinirlerim bozuldu ya,kadın düşmanı sanki,biraz uğraştırır ama eğitim şart.Onun da anladığı bir lisan vardır elbet,kolay gelsin şekerim-tatlicadiarzu-:jeyyar:

Benim kocamda herşeye karışır
Hele ilk zamanlar yemeği nasıl yaptım
Ütüye önce nerden başladım
Hangi odadan süpürmeye başlıyorum
Silerken hangi deterjanı hangi miktarda kullanıyorum
Bulaşıkları makineye nasıl diziyorum
Vesaire Vesaire
Bigün patladım aaaaa kaynana istesem ananla otururdum dedim
Ama hayatıım ben sana yardım edicem de ortalığı karıştırmak istemiyorum :1no2:
Öğrenmeye çalışıyorum dedi
Şimdi ben süpürürken o siliyor
Ben yemeğe soğan doğrarken o çorbayı karıştırıyor
Tabi o sırada evdeyse sositososito

Demem o ki sende rahatsız olduğunu onun anlayacağı dilden ifade etsen
Olmadı indir kafasına tavayı :kedi:

sen de ona şunu söyle;
yeni okudum bir dergide; bilim adamları araştırmış.ev işlerini yapan erkeklerin gücü azalıyormuş.güçten düşüyormuş.
şöyle söyle kocacığım senin gücün azalırsa nasıl çocuk yaparız de?
işin şakası,ev işlerine karışan erkeklerden hiç hazetmem.çıldırırım resmen.
Allah kolaylık versin.

arkadaşlar her şeyin başında eğitim şart diyorsunuzda,eğitim sadece insanın düşünce ufkunu açar.ama huylarını değiştiremez.
size bir hikaye anlatayım.
çoook eski zamanlarda bir padişahın oğlu varmış.bu şehzade çok iyi eğitilmesine rağmen hiç devlet işlerinden yana değilmiş.varsa yoksa müzik çalmak,dinlemekmiş.
padişah buna çok üzülüyor,oğluna daha da fazla hocalar tutuyor,dikkatini başka yöne çekmeye çalışsa da,şehzade yine de müzik diyormuş.
padişahın sağ kolu olan zat ise,sürekli padişaha "padişahım boşuna uğraşmayın,oğlunuz değişmez,tabiatı,mizacı neye uygunsa onu yapar."
padişahsa çok kızarak,o koskoca padişah oğlu,asil bir ailesi var onu değiştireceğim diye ısrar ediyormuş.
padişahın sağ kolu bir eğlence düzenlemiş,eğlencenin sonlarına doğru sahneye kediler,kedilerin kafasında tabak,tabakların içinde yanan bir mum varmış.
padişahın sağ kolu olan zat kediler sahnede böyle dolanırken ortaya bir fare atıvermiş,
tabi o sırada çok eğitilmiş kediler rahat dururmu,farenin peşinden koşmuş,ortalık ana baba gününe dönmüş,yangın çıkmış,toz duman birbirine karışmış.
bu sırada padişahın sağ kolu padişaha;
padişahım gördünüz mü,ne kadar eğitimli olurlarsa olsunlar doğaları gereği bunu yaptılar.
bu darbı meselden sonra padişah bir daha şehzadenin üzerine gitmemiş,onu rahat bırakmış.

eğitim tabi ki şart ama insanın doğası,mizacı ne ise ondan vazgeçmez.
sevgiler hepinize...

sabır sabır. anlaşılan depresyondasın. o senin ve sizin iyiliğiniz için yapıyordur. herşey güzelolcak. buna inan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ah kardeş bende de var öyle koca temizlik yaptım yorgunum desem dur ben bakayım :roflol:nereleri yapmışın da yorulmuşun der kalkar olmadık yerlere bakar gıcık eder beni bişey örerim ona karışır kazak başlarım sen yapamassın der elimden alır o başlar ama çok tatlı ya dayanamıyom ben ona:asigim:

bu tip kocadan bitanede bende var herşeye karışır başımda durup bide kontrol eder nereye ne yapmış nasıl temizlemişim en son dün delirtti beni temizlik yaptım orayıda yaptınmı die sordu.dedim yeterrrrrrrrrrrr sorma sanane yaptımsa yaptım ben yapmıyorumda senmi yapıyorsun tüm evi kim temizliyor dedim bağırdım:))sadece sordum dedi sormaaaaaaaa dedim sonrada küstü gitti.ay napim ya deli ediyor beni ya......

İlk elendigimşz zamanlar benim esimde bi cok seye karısırsı ornegın bunu nıye buraya koydun yok mutfakta ne işi var bunun öyle olmaz böyle olur bırgun karsıma laıp dedım kı bak bu ev ıkımız tamam bazı seylere fıkır vere bılırsın ama bu evin hanımı benim sende erkegısın oyle mi evet dedı ama sen bunlara devam edersen gel sen ev hanımı ol bende erkek gorevlerını yapım senin görevin calısıp evıne bakmak oylemi evet pekı bende calısıyorum ev hanımlıgımıda yapıyorum sen ısleıme karısıp daha ıyı yapabılecegını soyluyorsun bundan sonra işler sana ait ve senın gibi hic bir seyede karısmayacagım dıledıgın gıbı hadı bakalım dedım ne hadisi kalk yemek yap karnım acıktı oylece yuzume baktı ben nasıl yapcam yaa dedım nıye ben yaparken masallahın var konusuyorsun tamam tamam dedı ben karısmam sen herseyın ıyısını yapıyosun zaten ben oylesıne sınır etmek ıcın konusuyodum dedı 3 yıllık evlıyım ve o konusmadan sonra bır daha hıc bır ısıme karısmadı bazen gel sunu sen yap dıyorum yooook dıyo onlar senın işin yanı sende konus bence kızlar herseyı acıklamasıyla anlattım cunku cok zor bı erkegın bayan ın işine karısması allah sabır versin o bi kac benide eşim deli ediyordu:teytey:mirmirmirmir

Birde derlerki kadınlar için herifi dırdır yedi bitirdi külliyen yalan efendim ahhh o kocalar yokmu kadını kanser eden cinsten... Bu modelden bir tanede bende var önceleri zommm zommm ağlardım şimdi duymuyorum kendi söylüyo kendi dinliyo yoksa bu evlilikler yürümez...

Ahanda benim kocanın dırdırı hiçbir karıda yoktur, başarabildiğim zaman duymuyorum bende

koca dırdırıda hiç bişeye benzemiyo nerene sarsan kapanmıyo kaynana olsa kaynana der geçersin koca çenesi gıcık edio insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…