- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim
once rfabbine sonra mahkemeye havale et o okuzuOna göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim
Yok arkadaş yazık o çocuğa. Ben buna çok sinirleniyorum işte. Tamam yaralısınız ama dayak yiyip oturmuşsunuz üstüne birde bebek gelmiş. Bu büyük vurdumduymazlık. Kendiniz için yapmamışsınız bari bebeğiniz için defedin o hayvanı.Cocuk yapma tarafta ri degildik ama rabbim verdi mi oluyo iste![]()
Ona göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim
Hakikaten bastan belliymis. Cok uzuldum . bencil pis herifhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iliskimize-ara-vermek-istiyorum.483211/
Canım burdaki konunda bahsettiğin kişi şimdiki eşin oluyor sanırım. O zamandan belliymiş aslında birşeylerBence hemen darp raporunu al ve gerekli işlemleri başlat derim. Daha dünyaya gelmemiş çocuğun vebalini düşünmek gerek. Ve tabi kendinide düşünmen gerek.