• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dovuyor :(

GİT! KAÇ! Kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün. O hayvan, şerefsiz kocan yüzünden minicik bebeğin zarar görebilir. Bunu da UNUTMA! (Ilk defa ağzımı bozdum pişman değilim)

hiç bekleme bile. o işe gitsin kapıdan çıksın sen bacadan çık. bizim bir tanıdığımız böyle şiddet görüyordu. kocasına hiç belli etmemiş, adam işe gitmiş kadın bi güzel evin önüne nakliyecileri getirtmiş içindeki avizelere kadar alıp gitti.

Ona göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim

Boyle bir adamla omur gecmez.
Hic mi belli etmedi kendini flort zamaninda. Ofkesini kontrol edemeyen egoist bencil herifin teki..

Yuzsuzluk cuk oturmuş eşine bide özür beklemesi pes pess...

Sence düşünecek birşey var mi? Bosan,kurtul.Çocuğum için diye kendini kandırma.Çünkü çocuğunu babasız bırakmış olmayacaksin böyle bir insandan kurtarmış olacaksın..Ş...... gücü kadına yeten zavallı mahlukat Allah ıslah etsin..

Normal birseymis gibi algılamaması icin tavrinizi koymaniz gerek. Isin ciddiyetinin, yaptiginin affedilemez bi kotuluk oldgnun farkina varsin. Insallah birdaha tekrarlanmaz. Bu son olur arkdsm.

Cocuk yapma tarafta ri degildik ama rabbim verdi mi oluyo iste :KK43:
Yok arkadaş yazık o çocuğa. Ben buna çok sinirleniyorum işte. Tamam yaralısınız ama dayak yiyip oturmuşsunuz üstüne birde bebek gelmiş. Bu büyük vurdumduymazlık. Kendiniz için yapmamışsınız bari bebeğiniz için defedin o hayvanı.

Bunlari yasadiginiz halde o adamin evinde nasil kalip ona hala kahvalti hazırlayabiliyosunuz aklim almiyor
Bakin siz her seyden ote INSANSINIZ. disarida bir HAYVANİ dovduklerinde biz sinirleniyoruz, dayak yemek gececek unutulacak bir sey degil
Erkek adam karisina bilek gösterişi degil yurek gösterişi yapar
Sizinkinekoca bile denmez
Boşa desem bebegim diyeceksiniz, annem babam diyeceksiniz, el alem ne der diyeceksiniz.ne diyeyim, bir daha caydanligi size firlatmamasi icin dua edeyim

Ona göre o mukemmel her zaman hakli biri dayak ta yesem ne olursa olsun ben Özür dileyecem onu bekliyo rabbime havale ettim

Tamam edin edinde haksızlığa , zulme karşı susmayın..
İnanın okurken acaba sahte bir konu mı diye geçirdim içimden. İnanamadım bu kadar çaresiz kalmanıza..
Aileniz uzakta olsun ne olacak hiç mi köşede kıyıda birikmişiniz yok otelde kalacak , hiç mi eş dost yok.
Ayrıca sizi dışarıya attarsa gidersiniz o halinizle karakola, alırsınız darp raporunu evden kovulduğunuzu da tutanak tutturup polislerle attırırdınız o evden..
O saat kiliti değiştirip otururdunuz ailenizin tanına dönene kadar.
Yazıl değil mi bu kendinize yaptığınız. Neyin kafasındasınız. Defalarca oldu deyip susuyorsunuz.
Lütfen fake deyin konumda içim rahatlasın.

Gidip yatılı bir evde bakıcılık yapın , bu adamın kahrını on kat çekmekten daha iyi olur. En azından onurunuzla çalışırsınız.

Nasil dover yaaaaa nasilllllll

Nasil musade ediyorsun. Git hemen rapor al baktin olmuyor bosan

Kimin kimsen yok mu senin baban abin buyuklerin git hemen anlat onlara durma sakin boyle susarsan omrunce aglarsin

Annemde boyleydi. Anlatmadi ayrilmadi yillarca cekti sonuc. Elde var sifir genclik gitti cektigi yanina kar. Simdi bin pisman

Bosan demiyorum. Ama birileri heyyytttt desin. Hemen ailene kos baktin duzelmiyor bence bosanmalisin. Biliyorum zor suan hamilesin ama. O bunu dusunmuyor. Dovmek ne demek yaaaaa.

Boylelerinin topunu yok edeceksin. Insan evladi be karsindaki aksam aksam delirdim yaaa

Hemen git kardesim ailene buyuklerine anlat durma kos

Canım benim 10 aylık evlisin,hamilesin bir de üstüne dayak yiyorsun? Bu kadar değersiz mi canın? Ne diye o adamı çekiyorsun? Çık git evden hiçbir şey demeden. Kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün.

Olaya bak ya :KK57::KK57::KK57:
Elleri kirilsin adi pisligin insallah..
Kac kurtar kendini yoksa öldürecek bu adam seni..

Back
X