• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dovuyor :(

Eli kırılsın inşallah. Boşan canım, kaç canınızı kurtar adam resmen katil, çocuğuna birşey olmasını bile göze almış belliki

hakikaten nutkum tutuldu, peki neden hala o evdesiniz ? duzelme umudu varmi sizce?

Böyle bir insanla ömür geçmez affetmek yaptıklarının tekrarına sebep olur üstelik hamilesin. Git şikayet et rapor al boşan kadına şiddetin cezası büyük artık. Lütfen bu şekilde devam etme kendine güven

Vallahi anlamıyorum billahı anlamıyorum.
Huzursuzluk bile değil bakın bildiğiniz şiddetin olduğu bir eve çocuk yapmaya nasıl cesaret ediyorsunuz. Allah verdi vermesine de Allah verdi diye babasından dayak yiyen bir çocuk mu yetiştireceksiniz? Hadi çocuğunu dövmesin, anasını gözü önünde dövecek bir adam bu. O çocuk anasının dayak yediğini görerek büyüyecek de psikolojisi normal mi olacak sizce?
Bari çocuk yapmayın ya.
Yazık günah o çocuğa.
Size üzülmem! Kendiniz kabul ediyorsunuz. Hep derim ilk tokatla ilk darpla kalan kadın gitmeyen kadın dayağın devam edeceğini göze alır. O ilk tokatla kalmaz artarak devam eder şiddet. Siz dayağa tahammül edip kalıyorsunuz. Sizin seçiminiz. Ama o yavrucağa günah değil mi? Manyak bir baba, dayak yiyen bir ana sürekli bir huzursuzluğa doğacak? Sorsanız o hayata doğmak ister mi acaba?
Yazık günah ya.
Bir an önce çocuğunuz için ayrılmalısınız.
O şiddet bu kadarla da kalmayacak. İleride karnınızdaki bebek doğduğunda onunda şiddet görmesini mi istersiniz?
Kendinize acımıyorsanız çocuğunuza acıyın da ayrılın.

Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
fikir mi ? benim resmen nutkum tutuldu nasıl fikir vereyim :KK57:

Keşke çocuk için biraz bekleseydin.üzüldüm inşallah düzelir.

Öf.. İçim acıdı. Allah yardımcın olsun. Yalnızım diye Düşünme.bebeğine de bakarsın kendine de. Allah bir şekilde verir rızkını. Çalışırsın vs.
Ailene söylesen onların yanına gitsen ? Ya da kadın sığınma evlerine gitsen?

Başından beri dövüyorsa 10 aylık evlilikte ne diye hemencecik hamile kaldın?

sende kazayla kalanlardan mısın yoksa:KK51:

Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
Çocuk olmasaydı direk boşan derdim 1 kez vuran herzaman yapar sen ona Allahın emanetisin ve üstelik onun çocuğuna hamilesin şimdi 6 yıl çıkmışsınız bi düşün bi tart bu böyle devam eder mi yoksa bi sıkıntısı car bi osikolojik buhran geçirdiği için mi böyle davranıyo eğer bu şekilde devam eder diyosan ve bundan eminsrn çocuğun böyle bir ortamda büyümesinden daha iyidir boşanman. Sen çok kıymetlisin çok değerlisin eşin bunu sana yapamaz kendi cehennemini hazırlar iyice düşün bu hali gecici değilsr kesinlikle çocuğunun sağlıklı bir ruha sahip olması için boşan

08.08.2014 yeni hayatiniz cok insanliktan uzak kaba ve hayvanca durtulerle donatilmis bir adamla kurulmus.
Kocaniz daha simdiden sizi öldurecek konuma gelmis. Akliniz varsa kacin kendinizi kurtarin asla duzelmez.

m çok sıkkın siizin fikirlerinize çok ihtiyaçım var.sevgilimle bayramdan bu yana aramız kötü aslında aramızı kötü yapamaya çalışana o
  1. ne yapsam olmadı susuyorum adım atacakmı yok daha da bozuyo sesimi çıkartıyorum bu sefer daha kötü oluyo ne yapacağımı şaşırdım
    adam en ufak şeyleri sorun yapıyo yok bunun acığını çıkartacam senden falan adam uyuya kalmamı bile sorun yapıyo kavga çıkartıyo ve her kavganın sonundada tmm bitti herşey diye msj atıyo ne saçmalıyorsun ne oldu diyorum sonra hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyo bana ikide bi salak gerizekalı diyip duruyo azarlıyorum ama yok devam dengesizce tavırlar sergiliyo sevgi desen hiç öyle bi şey yok sevgisini göstermiyo aşkımı bırak cnm bile demiyo 1 haftadır sır gururum incinmesin diye kendimi zor tuttum taştım artık bana bi fikir verin ben ne yapayım taamül edemiyorum kendimi zor tutuyorum bu arada 24 yaşındayım 3 yıllık bi ilişki o böyle yaptıkça benim ona inancım güvencim kalmıyo açık açık yüzüme benim tek vazgeçemiyeceğim insan annem diyo bana olan sevgisimi kalmadı yoksa heyecanımı bana çok rahat bi şekilde bitsin istersen demişti ben ona ne yaptım suçum ne kızlar çok kötü günler geçiriyorum ben mi fazla fedekarlık yapıyorum ara vermek istemiyorum neyse olsun istiyorum bitecekse bitsin diyorum biz birde ayrı şehirlerdeyiz yoksa yüz yüze bi gelip konuşsakmı ne yapayım fikir verin çok ihtiyaçım var :KK5: şimdiden tşkler arkadaşlar

2011 yılı konunuz. bile bile lades bu olmalı.

Önce bi sağlam dövdür kocan olacak o serefsizi sonra git... :KK47:

konuu sahibinin hala neden o evde oldugunun mantigini cozmeye calisiyorum...diger turlu yeni evli bi cift birbirlerine bakmaya opmeye kiyamaz dayak beri dursun, hele ki hamile bi kadin velev ki kusur dahi islese hos gormek gerekir, anlayamiyorum,aklim almiyor, ne yazacagimi ne soyleyecegimi bilemiyorum hakikaten...bildigim tek sey o ruh hastasi adamdan bi an evvel kurtulmasi gerektigi:(

Gözlerimi yaşarttın gece gece, Allah aşkına ayrıl şu adamdan. Kendine hiç acımıyor musun? En azından bebeğine acı, öyle bir ortamda o adamdan korkarak mı büyüsün? Yazık evladına, nasıl insanlar var şu dünyada ancak hamile kadına gücü yetiyor heralde. Böyleleri göğüslerini gere gere dolaşır bi de adamım diye.. Allah sana güç kuvvet versin, bebeğine de her şeyin hayırlısını, sağlıkla kucağına al.

Hiçbir insan evlenince yaratığa dönüşmez önceden mutlaka belirti vermiştirde siz görmek istememişsinizdir ayrıca düzgün korununca hamile kalınmıyo kaza demeyin istedim yaptım deyin çocuğu yine aynı şeyi söylicem ama ödünüz patlıyo evde kalıcam diye ödünüz patlıyo çocuğum olmayacak diye öyle oluncada önüne gelenle evlilik önüne gelenden çocuk sonuç ortada bu arada şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz

bu arada eski konularınızı silmişsiniz. bu yasaktır ve ceza sebebidir

Hiçbir insan evlenince yaratığa dönüşmez önceden mutlaka belirti vermiştirde siz görmek istememişsinizdir ayrıca düzgün korununca hamile kalınmıyo kaza demeyin istedim yaptım deyin çocuğu yine aynı şeyi söylicem ama ödünüz patlıyo evde kalıcam diye ödünüz patlıyo çocuğum olmayacak diye öyle oluncada önüne gelenle evlilik önüne gelenden çocuk sonuç ortada bu arada şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iliskimize-ara-vermek-istiyorum.483211/
Evlenince değil aslında ama arkadaş görmek istememiş sanırım :(

Back
X