• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dovuyor :(

Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
Kesinlikle polis çağır, darp raporu al, evden uzaklaştırma aldır. Aklı başına gelecektir. Seviyosan boşanamayabilirsin. Ama aklı başına gelmezse boşan kardeşim. Sana değer veren biriyle yeniden evlenirsin. Bu adamdan nasıl bir baba olacak düşün.

kendinizi ezdirmeyin heleki hamileymişssinz Allah göstermesin o darp sırasın ya birşey olsaydı tavrınızı net kyun 6 yılda hiç böle halleri oldumu manyak mı bu adam ya suclu olsan ble dayak ne ya hangı yüz yıldayız kı hamilesin bence bu dayakar sen sessiz kaldıkca şiddeti artar ailesine söyle

döven adam kolay kolay düzelmez.çünkü karakteri böyle.

Aileler ne icin var zorda kalinca siginamadiktan sonra..ilk yaptiginda tolere etmicektin hala gec deil boyle adamlar degismezler ara aileni amlat durumu deil hamile olmak ne olursa olsun git ailenin yanina..yarin birgun cocugunada yapar ta en bastan onlemini al cocugun bari boyle bi adamla buyumesin
birde sen durdukca adamlarin bakis acisi ha nasil olsa kesiyo sesini oturuyo diye iyice kuduruyolar taviz verme bir omru cocugunada kendinede zindan etme

1.si arkanıza bile bakmayın 10 ay evlilik hayatında dövme söz konusu ise bu adamla geleceğin olamaz
2.Çocuk için neden bu kadar acele edilir muamma??????
3.Sizden sonra çocuğunuzda tehlike altına sizin yaşadıklarınızı çocuğunuzda yaşayacaktır muhtemelen....

Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
Bu kocayla hiçbir şey yapamazsın. Şaka yapma dedi diye hamile karısına tekme tokat girişen, bir de üzerine özür bekleyen adam düzelmez. Altı yılına yazık olmuş, 10 aylık daha balayı sayılan evliliğine yazık olmuş, sana yazık olmuş. Bari karnındaki bebeğe yazık olmasın. Saçının teline dokunursa darp raporu al, sakın karakoldaki polislerin vazgeçirmesine razı olma. Tahammül etmeyeceğini anlasın.

dayak yemek icin evlenmediginize göre bosanicaksiniz.

Ailesine soyleseniz veya kendi ailenize soyleyin onlar birsey desinler belki anlar yapmaz bi daha

böyle sinmişlikleri kabul edemiyorum !
kusura bakmayın sizle alakalı değil.kim böyle gelse tepkim aynı olur.
çocuk meselesine gelince.düşünmüyorduk demişsin.o zaman korunacaktın.prezervatif almaya paran mı yok.sağlık ocağından veriyorlar istediğinde.
bence sorun çocuk olması.adam kendini kapana kısılmış hissetmiş.
ve ben hiç zannetmiyorum senin özür dileyip barışmak istediğni filan.o seni dövüp,hırpaladıkça ve sen sesini çıkarmadıkça daha da sinirleniyodur.ne biçim kadın dövsem şükür diyo,diye.
biraz dik dur arkadaşım.allah verdi çocuğum oldu.allah verdi kocam böyle çıktı.hayat bu kadar basit mi yahu !
bu kadar kadere bırakmayın kendinizi.allah size akıl da vermiş sonuçta.ölümün bile dermanı varken nedir bu vazgeçmişlik..

Hemen suç duyurusunda bulun ve bir hastaden darp raporu al..bir polisten yardım iste hemen ..en azından eve girmeme cezası alsın...ailenden birinede durumunu bildir..ne olursa olsun onlar senin ailen..böyle pisliğe eşim diyeceğine ailenin kahrını çek..

Canım. Allah yardımcın olsun.
Kesinlikle tepkini koy.
Asla alttan alma ailenin yanına hemen git düzelceğini sanmam
Babanı ara ve gelsin beraber gidin

Abin baban yok mu bi sandalyeye baglasinlar ustune bi kova su doksunler esek sudan gelinceye kadar dovsunler anlasin savunmasiz birine vurmak nasil oluyo senin kocan anca bu dilden anlar

Allah korusun çocuğunda sakatlik kalabilir bır tanıdığımda hamile iken eşi olacak it dövmüş ,bebeğin bacakları kırılmış dövme esnasında şimdik engelli genç kız oldu çok zor değneklerle yürüyor konu sahibi bu adamdan koca nede baba olmaz:KK43:

ayrıl sımdıden boyleyse en guzel yıllarını heba etme

Sizin gibilere boşan vs.demiyorum ben.hatta hiçbirşey demiyorum.
Zira böylesine dayak yiyip -üstelik hamileyken- şiddet gören akıllı bir kadının yapması gereken şey çok net bellidir.
Yazdığına göre epey bir süredir de durum bu şekilde. Eşinin de sana saygısı zaten yok.şimdi olayın sıcaklığı ile buraya bişeyler yazmışsın 2 gün sonra ama kocam,ama çocuğumun babası diye yan çizeceksin zaten. O yüzden çok da yoruma gerek yok

Back
X