• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni dovuyor :(

doğunca çocuğunda dayak yiyecek bundan emin olabilirsin ve sen daha şiddetli hırpalanacaksın Allah mazlumların yanındadır bunu düşünüp karar vermelisin

Konu sahibi nerelerdesin?
Allahim ya bu gercek olamaz.

Dayak atan hayvan (ozur diliyorum hayvanlardan) insan olmaz duzelmez. Onun yeri sokak kopekleri gibi sokaklardir evine sokma! Hemen polise git darp raporu al bunu gizli de yapabilirsin. Yarin bir gun ki en kisa zamanda yapmani gonulden isterim bosanmaya kalktiginda mahkemeye sunarsin.

Buaraya yazana kadaren yakın hastaneden darp raporu al ve polise git.bence bi bilet parası bul ailenin yanına git ama anladiğim kadarıyla gitmek değil çözmek istiyoraun ama imkansiz.bu varlık düzelmez seni hamileylen dövıyorsa sonrasında daha kötüleri gelicek malesrf

darp raporu alın hemen boşanın, allah ıslah etsin böle sevgide evlilikte aşkta olmaz, yazık günah değil mi sana karnındaki yavruna, dahada artar bu durulmaz şiddetin dozu, böyle insanlar insanın başını belaya sokar küfre sürükler.ayrılın beklemeyin, çok üzüldüm vallahi tek yaşıyor olsam bana gel derdim ama aileyle olmuyor işte :( üzülme

adam hamile hamile seni dövüyor öyle mi yazıklar olsun gerçekten :KK43:
ailenle konuş bu durumu hiç hoş değil yaptığı yazık hamilesin sen etkileniyorsun üzülüyorsun o bebekte etkileniyor hissediyor bu iş böyle yürümez bir büyük el atsın bu herife haddini bildirsin.

Bu 2011 yılında attığın mesaj. Adam kendini belli etmiş aslında. Bile bile lades demişsin çok üzüldüm.. Yani evlenmeden önce iyiydi demişsin ama ben burda sevgiliyken bile iyi bir adam göremedim..

mrb kızlar cnm çok sıkkın siizin fikirlerinize çok ihtiyaçım var.sevgilimle bayramdan bu yana aramız kötü aslında aramızı kötü yapamaya çalışana o
ne yapsam olmadı susuyorum adım atacakmı yok daha da bozuyo sesimi çıkartıyorum bu sefer daha kötü oluyo ne yapacağımı şaşırdım
adam en ufak şeyleri sorun yapıyo yok bunun acığını çıkartacam senden falan adam uyuya kalmamı bile sorun yapıyo kavga çıkartıyo ve her kavganın sonundada tmm bitti herşey diye msj atıyo ne saçmalıyorsun ne oldu diyorum sonra hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyo bana ikide bi salak gerizekalı diyip duruyo azarlıyorum ama yok devam dengesizce tavırlar sergiliyo sevgi desen hiç öyle bi şey yok sevgisini göstermiyo aşkımı bırak cnm bile demiyo 1 haftadır sır gururum incinmesin diye kendimi zor tuttum taştım artık bana bi fikir verin ben ne yapayım taamül edemiyorum kendimi zor tutuyorum bu arada 24 yaşındayım 3 yıllık bi ilişki o böyle yaptıkça benim ona inancım güvencim kalmıyo açık açık yüzüme benim tek vazgeçemiyeceğim insan annem diyo bana olan sevgisimi kalmadı yoksa heyecanımı bana çok rahat bi şekilde bitsin istersen demişti ben ona ne yaptım suçum ne kızlar çok kötü günler geçiriyorum ben mi fazla fedekarlık yapıyorum ara vermek istemiyorum neyse olsun istiyorum bitecekse bitsin diyorum biz birde ayrı şehirlerdeyiz yoksa yüz yüze bi gelip konuşsakmı ne yapayım fikir verin çok ihtiyaçım var :KK5: şimdiden tşkler arkadaşlar

Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
Şimdi okudum da sanada üzüldüm senin daha bişey mi benimki haksizken öyle bir haklı çıkarıyor ki kendini bi dövmesi var İnan artık alıştığım için kendimi hazırlıyorum biliyomusun vurduğunda ter basıyor insanı biraz canım yanıyor hissetmiyorum okadar dovuyoki hatirlamiyorum nerede vurduğunu bu kendime geliyorum önce konuştuğumda cenem agriyo yutkundugumda gırtlak kemigim aciyo gözümü kirptigimda bi ağırlık hissediyorum nefes alırken yanlarim aciyo bilmiyorum boşanmayı çok düşündüm ama öyle bir insanki aileme zarar vereceğinden korkuyorum delinin teki ne yapacağımi belli olmuyor küfürbaz beddua eder kocalık hissini tattirmaz bana ama suç benim biliyomusun Antalya'ya gidip calicakmis bende çok kıskanc biriyim izin vermiyorum senden ayrilirim dedim hepsi bu yani acaba hakettimmi çok soruyorum kendime desen ki iyi olduğu zamanlarda var ama bu küfürleri pis serefsizce lafları dayağı beni bitiriyo

Sinirlerine hakim olamıyorsa , sorunluysa gidip tedavi olsun
Siz ailenizin yanına gidin , tedavi süreci bitince gelirsiniz
Aksi takdirde yol verin gitsin , nedir bu kadınların çektiği. Bu devirde bir de

Şimdi okudum da sanada üzüldüm senin daha bişey mi benimki haksizken öyle bir haklı çıkarıyor ki kendini bi dövmesi var İnan artık alıştığım için kendimi hazırlıyorum biliyomusun vurduğunda ter basıyor insanı biraz canım yanıyor hissetmiyorum okadar dovuyoki hatirlamiyorum nerede vurduğunu bu kendime geliyorum önce konuştuğumda cenem agriyo yutkundugumda gırtlak kemigim aciyo gözümü kirptigimda bi ağırlık hissediyorum nefes alırken yanlarim aciyo bilmiyorum boşanmayı çok düşündüm ama öyle bir insanki aileme zarar vereceğinden korkuyorum delinin teki ne yapacağımi belli olmuyor küfürbaz beddua eder kocalık hissini tattirmaz bana ama suç benim biliyomusun Antalya'ya gidip calicakmis bende çok kıskanc biriyim izin vermiyorum senden ayrilirim dedim hepsi bu yani acaba hakettimmi çok soruyorum kendime desen ki iyi olduğu zamanlarda var ama bu küfürleri pis serefsizce lafları dayağı beni bitiriyo
Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ki kardeşim
Ailene hiç bir şey yapamaz . Seni dövdüğünde Şikayet et bir gece kodeste yatırsınlar aklı başına gelir, Ailene de sana da buluşamaz
Benim de küçük bir kızım var. Böyle hanzolar için mi yetiştirip büyütüyoruz
Kendini düşünmüyorsan, anneni düşün. Bu yaşadıklarını biliyor mu ailen?

Slm hanimlar
sizden baska derdimi anlatacagim kimsem yok 10 aylik evliyim 6 yil lik iliskiden evlendik esim beni her kavgamizda tartismamizda ya dovuyor ya da tokatliyor ilk zamanlar gecer dedim yapmaz dedim ama artik cikmaz yola giriyorum
pazar gunu esim le kalktik sabah kahvalti hazirladim kahvalti yaparken saka yapti bana bende sabah siniri yapma ya falan dedim ekmeyi yuzume çarptı cayimi kafama carpti bende o anlik ofkeyle kahvaltidan bisey bulup attim kalktim hemen geldi yine dovdu beni kafami sisirdi bogdu beni boynumu moratti ustumu yirtti baya bi hirpaladi kapiya atmaya calisti ailem uzakta hemen gidemem evimdeyim halem hic konusmiyoruz ayri yatoruz yengem demiski ozur dilede barisin falan demis tepkisi o benden ozur dilesin affedecegimde supheli suan bile ağlıyorum bi insan bu kadar mi ukala olur ustelik ben hamileyim artik bikmaya basladim simdi gercekten benmi sucluyum ne anlamadim ben k sevse deger verse vururmu hic kiyamaz icimi dökmek istedim fikirlerinize ihtiyacim var akil verin bana ben napicam bu kocayla
kusura bakmada delimisiniz divanemisiniz?! Ayrilmak icin bogmasini mi bekliyorsunuz

Konu eski arkadaslar. Hortlatmislar yine...

Ailene hiç bir şey yapamaz . Seni dövdüğünde Şikayet et bir gece kodeste yatırsınlar aklı başına gelir, Ailene de sana da buluşamaz
[/QUO
Tabiki de bilmiyorlar asla söylemem ben onları çok seviyorum onlara hayatımı feda ederim ama kocamida seviyorum bilmiyorum Allah kahretsin dövüyor ama seviyorum işte nasıl bişey bu bende anlamadım kıskancligimdan başıma geliyor bunlar bende takmicam nereye gidiyorsa gitsin iki çocuğum var anne babasiz buyusunler istemem yuvam yıkılsın istemiyorum babalık görevini hep en iyi derecede yaptı sadece tartistigimiz zamanlar bu tuhaf oluyor beni dövüyor boşanmak aklımdan geçirdim evet ama seviyorum bana karşı da iyi yanları var yedirir içirir giydirir sever beni.. bu dayak konusunu cozemiyoruz işte hatasını anlıyor özür diliyo takii onun deyişiyle güya onu sinir ediyorum bilmiyorum bakalım Allah ıslah etsin.

İlerde hastalıklarla uğraşan piskolojisi bozuk bir anne olmak istemiyorsan. Hayırsız evlat istemiyorsan boşan ayrıl bitir.

Back
X