Hanımlar yazdıklarınıza yeni bakabildim. Ya bana göre eşimin annesi dolduruyordu baştan beri eşimi, mesela bir gün haftasonu eşim ev işlerine bakıyordu ben yorgundum, haftassonuydu sanırım. Annesini ona sen neden yapıyorsun derken duydum, eşim gene de yorgunsa yaparım ne olacak diyordu ilk zamanlarda. Sonra adam da cumartesi pazara iş bırakma o gün çıkıp gezelim beraber vakit geçirelim demeye başladı . Ben o anda kaynana karıştı ona akıl verdi o da böyle diyor ama numaradan aslında iş yapmak istemiyor olarak düşündüm. Eşime de bu düşüncemi açtım, alakası yok ama aslına bakarsan çok mantıklı, haftaici işlerini hallet veya beni haftasonu ev işi için rahatsız etme dedi. Hasta olursun ekstrem bir durum olur elbet yardımcı olurum dedi, ama diğer zamanlar bu işler sende dedi. Onu da geçtim, annesi sık sık arar. Eşim de paylaşır bazen şuraya gittik şunu yapıyoruz mutluyuz vs der. Bu kadar olanları anlatmasından da rahatsızım
Konularınızı okudum. Yorum yapmadım ama takip ettim.
Hatta bir ara gerçekten düzeldiginizi düşündüm. Eşinizin sizi affetmesini içten içe arzu ettim.
Ama bu mesaji okuyunca kesin ve net olarak karar verdim ki... siz 1 arpa boyu yok katetmemişsiniz.
.aynı yerdesiniz ... aynı küçük hesaplarla eşinizin annesini suçlayacak şeyler arıyorsunuz.
Çünkü kötü kaynana görmemişsiniz..
Ben de kaynanama bayılmam açıkçası. O da bayılmaz haliyle. Ama birbirimize düşmanlık da yapmıyoruz. Eşimi doldurmaya çalışıyor mu hiç aklıma gelmemişti mesela.
Arkadaşlar doktor filan önermişler ama... sizin asıl sorununuz bana ciddi bir fesatlık içinde olmaniz gibi geldi.
Yani kv size nasılsın kızım dese... kötüyüm diyebilmeme firsat yaratmak için hatrımi sordu diyeceksiniz.
O sebeple doktor size ne yapabilir... bilemiyorum. Emin değilim. Insanın bir mizaci vardır. Bunu değiştirmek imkansızdır.
Ve fakat eğer sizin durumunuzun anormal olduğuna sizi ikna edebildiysek ve siz normale dönmek icin ciddi bir arzu içindeyseniz doktora yine de bi gidin.
Her şeyi tersinden anladığınizı, herkesi kendiniz gibi fesat zannettiğinizi bi anlatın.
Belki terapi filan. Biraz yol alırsınız.
Çünkü gerçekten geçimizsiniz .
Yuvanızı siz yıktınız. Geçinmeye gönlünuz yok çünkü. Siz ayrılıp tekrar başkasıyla evlenirseniz yine boşanırsınız. Çünkü gecinemezsinizz. Beyin programlarınızda geçinme kavramı yok.
Sizi kırmaya çalışmıyorum. Sizi uyandırmaya çalışıyorum. Bu davranışlarla ne bir işe girip tutunabilirsiniz
Ne evlilik ne de arkadaşlik yürütebilirsiniz.
Sosyal ve duygusal ilişkiler kurma konusunda çok sorunlusunuz.
Benim eşim dünyanın en toleransli adamıdır.
Ama sizin şu yaptıklarınızın yarısını yapmam ve yapamam. Tabiatıma aykırı zaten de..
Benim eşim bile bu kadarına eyvallah etmez. Dünyada kimse etmez.
Sizin için de zor.
Hadi eşiniz boşanır kurtulur.
Peki siz?
Siz hep sizinlesiniz. Kendinizi çekemezsiniz bi yerden sonra kendnizden kurtulmak istersiniz.
Düzelmenin normale dönmenin yollarını arayın.
Allah kötü insan ve kötü kv göstermesin... ama birgün görürseniz kv ye haksızlık yaptığınızı hatırlayın.
Bu gidişle kalp kıra kıra giderseniz hayatta iki yakanızı bir araya getiremezsiniz.