• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni istemiyor

Evet hanımlar konumun devamını soranlar olmuş, devamında eşime yazmadım o da yazmıyor. Değişen birşey olmayacak zannedersem kendimi artık boşanmaya hazırlıyorum. Frekansımız tutmadı diyerek kendimi avutuyorum yoksa biliyorum hata bende. Değiştiğimi gösterme şansını bulamadığım için üzülüyorum, eşimin aslında beni sevdiğini bana özendiğini biliyorum. Kavgalar çıkarken de aslında iyi bir adamdı...Boşuna kavga çıkarmışım üstüne gitmişim kime yapılsa boğulur sıkılır onu görüyorum. Herhalde canımın sıkkınlığını ondan çıkardım o da geri dönmüyor şimdi
Eşinizin annesi ne diyor bu konuda oğluna affet diyor mu size tek önerim oğlunun kararı ne olursa olsun o annenin gidin elini öpin helallik isteyin zira haketmemiş o davranışı kadıncağız zamana bırakın belki eşiniz düşünme fırsatı bulur ve şans verir üstüne gitmeyin

Evet hanımlar konumun devamını soranlar olmuş, devamında eşime yazmadım o da yazmıyor. Değişen birşey olmayacak zannedersem kendimi artık boşanmaya hazırlıyorum. Frekansımız tutmadı diyerek kendimi avutuyorum yoksa biliyorum hata bende. Değiştiğimi gösterme şansını bulamadığım için üzülüyorum, eşimin aslında beni sevdiğini bana özendiğini biliyorum. Kavgalar çıkarken de aslında iyi bir adamdı...Boşuna kavga çıkarmışım üstüne gitmişim kime yapılsa boğulur sıkılır onu görüyorum. Herhalde canımın sıkkınlığını ondan çıkardım o da geri dönmüyor şimdi
bence bir adım atmalısın.
kaynanından özür dileyerek başla bence
pişmanlığını göster.
önceki konuyu biliyorum tekrar açmak istemem ama kesinlikle özür dilenmesi gereken bir durum.

Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce
İş işten geçmiş bu saatten sonra oturup beklemekten başka çareniz yok.. Bir insan gözden gönülden düşmeyi versin geri dönüşü olmuyor maalesef.. Daha fazla gururunuzu ayaklar altına alıp duygularınızı incitmeyin.. Bakın yolunuza..

Kızlar önceki konuyu ekledim.Hata yapan benim. Kaynanama şimdi düşününce gereksiz konuda gereksiz hareket yaptım ailemi çağırdım olay büyüdü evden gittim. Hatta bayramdan önce iyi olur gibi olduk, mesajlaşırken ben bir konuda kendimi tutamadım adama küfürlü mesaj yazdım, ailesiyle dalga geçtim.O da onu diyor bu yaptığın içimi artık iyice soğuttu bitirdim diyor. Ben tamamen değiştim bu olaydan sonra dersimi aldım da ne yapmam lazım sizce

Burada kadınlar boşanmaya karar verdiğinde ve erkekler "pişmanım affet, düzeleceğim" dediğinde "inanma, 2 gün düzelir, sonra eskiye döner" diyoruz. Eşiniz de bizim gibi düşünüyor belli ki.
Annesine yaptığınız saygısızlık, olay çıkarmanız, evi terk etmeniz yetmemiş; bir de adama küfür edip ailesiyle dalga geçmişsiniz. Şimdi niye inansın size? En doğrusunu yapıyor.

Size de ders olsun, gerçekten değiştiyseniz sonraki ilişkilerinizde aynı hataları yapmazsınız artık.

Ya ben de sinirlendim orada tekrardan ayağına kadar gitmişim reddediyor bir yandan hatamı anladım ( eşim inanmıyor ) bir daha cidden yapmam bunu içimde hissediyorum çünkü adamın bunlara bu kadar değer verdiğini anlamamışım o zaman. Hiç mi umut yok sizce ya da siz kendinizi yerime koyun eşinize ailesine hata yaptınız üzdünüz nasıl düzeltirsiniz?

Şu mesajı yeni gördüm. Bunlar dediğiniz adamın ailesi farkındaysanız; okey arkadaşları değil.
Bu kafayla giderseniz bu yaşadığınız son boşanma olmaz.

Ya sen yuvani kendi elinle bozmussun adam seni bosamayip da ne yapsın barışacak gibi olmuşsun hakeret mesajı ailesine laf atma kesinlikle çok saygısız bir insansın.sen karşındakine çok tepeden bakıyorsun o yüzden de tepe taklak olmuşsun.adam senden soğumuş sen bu saatten sonra gitsen de boş.istemez tabiki sen koçanı sevseydin milletin içinde bağırıp çağırip onu küçük dusurmezdin.erkek bir kez sogudumu hayır dedimii bitmiştir.tavsiyem ardına düşme mesaj atma hiç birşey yapma sessizliğe bürün.hic birşey yapma çünkü adam bu seferde inada bindirir.eger seni sevmisse yağlı yemek uğruna seni bırakmaz.allaha dua et kalbini yumusatsin diye Allah a yalvar kocana değil çünkü onun kalbide Allah in elinde o dilerse yumuşatır sen Allah tan yardım iste bence

önceden de olaylarımız vardı.İşte kıskançlık, dışarı pek çıkamama vs. İşte ben ona niye o kıza baktın, niye buraya baktın, kafede karşısına kız oturunca oraya niye baktım diyormuşum bu yüzden gezemiyormuşuz. Eve tıkıldık evde de rahat vermedin diyor hep mızmızlanıyorsun huzur yok diyor. Boğazımı ellerinle sıkıyorsun haberin yok herhalde diyor, uzatmak istemiyorum sana da açık açık diyorum içinde ümit kalmasın , gerekirse şu an bir kez üzül ama ben senin günahını almayayım umut vererek diyor. Teyzesi de konuştu amcası da oradaydı, konuştular şans ver bak anlamış vs, en az 5-6 kez olmaz dedi
Eşiniz sizden olgun biri galiba şu kıza baktın falan gibi kıskançlıklar benim evliliğimin ilk yıllarına cahil yaşlarıma benzettim Allah razı olsun eşim çekmiş yine de şimdi niyeyse hiç umursamıyorum ne saçma davranmışım diyorum hatta elele iken ne fena elini sıkardım baktı galiba kendine gel diye ah hiç kendimizi harap etmeye değmiyor her erkek böyle kıskançlıklara gelemiyor demek ki eşiniz de bunalmış hayır diyorsa üstüne varmayın bazı kişilerin kararını kimse değiştiremiyor bazen işte böyle zamana bırakın boşanmak istiyorsa saygı duyup imzalamak düşecek size de ama tek olay annesi ile ilgili olay değil belli ki üst üste gelince soğumuş

Eşiniz doktora gitmenizi istemişti, kabul etmemiştiniz.
Bunu yapıcı bir eleştiri olarak kabul edin; gerçekten bir uzmanla görüşmeniz gerek. Fakat, eşiniz dönsün diye değil, gerçek bir değişime adım atmak için.
Belki çift terapisi almayı teklif edebilirsiniz.

Hanımlar yazdıklarınıza yeni bakabildim. Ya bana göre eşimin annesi dolduruyordu baştan beri eşimi, mesela bir gün haftasonu eşim ev işlerine bakıyordu ben yorgundum, haftassonuydu sanırım. Annesini ona sen neden yapıyorsun derken duydum, eşim gene de yorgunsa yaparım ne olacak diyordu ilk zamanlarda. Sonra adam da cumartesi pazara iş bırakma o gün çıkıp gezelim beraber vakit geçirelim demeye başladı . Ben o anda kaynana karıştı ona akıl verdi o da böyle diyor ama numaradan aslında iş yapmak istemiyor olarak düşündüm. Eşime de bu düşüncemi açtım, alakası yok ama aslına bakarsan çok mantıklı, haftaici işlerini hallet veya beni haftasonu ev işi için rahatsız etme dedi. Hasta olursun ekstrem bir durum olur elbet yardımcı olurum dedi, ama diğer zamanlar bu işler sende dedi. Onu da geçtim, annesi sık sık arar. Eşim de paylaşır bazen şuraya gittik şunu yapıyoruz mutluyuz vs der. Bu kadar olanları anlatmasından da rahatsızım

Hanımlar yazdıklarınıza yeni bakabildim. Ya bana göre eşimin annesi dolduruyordu baştan beri eşimi, mesela bir gün haftasonu eşim ev işlerine bakıyordu ben yorgundum, haftassonuydu sanırım. Annesini ona sen neden yapıyorsun derken duydum, eşim gene de yorgunsa yaparım ne olacak diyordu ilk zamanlarda. Sonra adam da cumartesi pazara iş bırakma o gün çıkıp gezelim beraber vakit geçirelim demeye başladı . Ben o anda kaynana karıştı ona akıl verdi o da böyle diyor ama numaradan aslında iş yapmak istemiyor olarak düşündüm. Eşime de bu düşüncemi açtım, alakası yok ama aslına bakarsan çok mantıklı, haftaici işlerini hallet veya beni haftasonu ev işi için rahatsız etme dedi. Hasta olursun ekstrem bir durum olur elbet yardımcı olurum dedi, ama diğer zamanlar bu işler sende dedi. Onu da geçtim, annesi sık sık arar. Eşim de paylaşır bazen şuraya gittik şunu yapıyoruz mutluyuz vs der. Bu kadar olanları anlatmasından da rahatsızım
Birde değiştim diyordunuz herkes de demişti huylu huyundan vazgeçmez siz değişmezsiniz diye daha olmayan şeyleri dert diye hatırlayıp ortaya getirdiginiz şeylere bakın

Değişmiş haliniz mi bu😂 Kimseyi kandırmaya uğraşmayın durup dururken öyle değiştim demekle değişilmez. Eşiniz haklı ayrıca, siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla ekstrem durumlar haricinde ev işinin sizde olması normal. Yanlış anlaşılmak istemem elbette eşiniz yan gelsin yatsın demiyorum. Kendi dağınıklığını toplar, size yardımcı olur yine. O iki gün iş yapılmasa ne olur mesela? Eşinizin dolmuş hali mi bu? Haftasonu birlikte gezelim diyen adam mı dolmuş size karşı? Sizin anneniz sizi hiç aramıyor mu? Ne yaptığınızı hiç söylemiyor musunuz? Size kayınvalideniz ne yapsa batmış malum adı kaynana. Kendi iyiliğiniz için gerçekten değişmeye çalışın, psikolojik destek alın derim. Anlattıklarınızda hiçbir şey yok iyi bir eşiniz ve iyi bir ailesi varmış kendi elinizle yok etmişsiniz. Önceki konunuzda sayıp döktüklerinizi de hatırlıyorum. Sizin haklı çıkmak için yazdığınız her cümle karşı tarafa hak vermemize sebep oluyordu.

Konularınızı okudum. Yorum yapmadım ama takip ettim.

Hatta bir ara gerçekten düzeldiginizi düşündüm. Eşinizin sizi affetmesini içten içe arzu ettim.

Ama bu mesaji okuyunca kesin ve net olarak karar verdim ki... siz 1 arpa boyu yok katetmemişsiniz.
.aynı yerdesiniz ... aynı küçük hesaplarla eşinizin annesini suçlayacak şeyler arıyorsunuz.

Çünkü kötü kaynana görmemişsiniz..

Ben de kaynanama bayılmam açıkçası. O da bayılmaz haliyle. Ama birbirimize düşmanlık da yapmıyoruz. Eşimi doldurmaya çalışıyor mu hiç aklıma gelmemişti mesela.

Arkadaşlar doktor filan önermişler ama... sizin asıl sorununuz bana ciddi bir fesatlık içinde olmaniz gibi geldi.

Yani kv size nasılsın kızım dese... kötüyüm diyebilmeme firsat yaratmak için hatrımi sordu diyeceksiniz.

O sebeple doktor size ne yapabilir... bilemiyorum. Emin değilim. Insanın bir mizaci vardır. Bunu değiştirmek imkansızdır.

Ve fakat eğer sizin durumunuzun anormal olduğuna sizi ikna edebildiysek ve siz normale dönmek icin ciddi bir arzu içindeyseniz doktora yine de bi gidin.

Her şeyi tersinden anladığınizı, herkesi kendiniz gibi fesat zannettiğinizi bi anlatın.

Belki terapi filan. Biraz yol alırsınız.

Çünkü gerçekten geçimizsiniz .

Yuvanızı siz yıktınız. Geçinmeye gönlünuz yok çünkü. Siz ayrılıp tekrar başkasıyla evlenirseniz yine boşanırsınız. Çünkü gecinemezsinizz. Beyin programlarınızda geçinme kavramı yok.

Sizi kırmaya çalışmıyorum. Sizi uyandırmaya çalışıyorum. Bu davranışlarla ne bir işe girip tutunabilirsiniz

Ne evlilik ne de arkadaşlik yürütebilirsiniz.

Sosyal ve duygusal ilişkiler kurma konusunda çok sorunlusunuz.

Benim eşim dünyanın en toleransli adamıdır.

Ama sizin şu yaptıklarınızın yarısını yapmam ve yapamam. Tabiatıma aykırı zaten de..
Benim eşim bile bu kadarına eyvallah etmez. Dünyada kimse etmez.

Sizin için de zor.

Hadi eşiniz boşanır kurtulur.

Peki siz?
Siz hep sizinlesiniz. Kendinizi çekemezsiniz bi yerden sonra kendnizden kurtulmak istersiniz.

Düzelmenin normale dönmenin yollarını arayın.

Allah kötü insan ve kötü kv göstermesin... ama birgün görürseniz kv ye haksızlık yaptığınızı hatırlayın.

Bu gidişle kalp kıra kıra giderseniz hayatta iki yakanızı bir araya getiremezsiniz.

Haftasonuna iş bırakma gezelim dedi diye mi kayınvalide dolduruyor? Eğer ev hanımıysanız eşiniz hiç anormal bir şey dememiş. Benim çalıştığım eşimin çalışmadığı dönem oldu. Evde küçük çocuk da vardı. Her gün bir kap olsun sıcak yemek ve evin çekip çevrilmesini bekledim. Ben evde eşim çalışırken de eşime gereksiz iş yüklemedim. Yazık değil mi adama? İstisnaları olur ama, ben çalışsam evdekinin hiçbirşeye katkı göstermeye gönlü olmasa, kullanılıyor gibi hissederim. Nerede kaldı hayatı paylaşmak? Sizin anlattıklarınıza bakarak adam çok iyi görünüyor.

Onceden de soylemistim dinlememistin. Erkek kafasinda bitirirse geri donmez demistim. Adam bitirmis kafasinda bu evliligi. Sen cabaladikca senden daha cok sogur.
Bu arada kimse degismez. Kendini kamdiriyorsun. Adamin degistigini gormesini istiyorsun ama kimse degismez. En fazla degismis gibi yapar . En fazla da 4 ay surer. 4 ay sonra yine eski haline donersin.

Değişmiş haliniz mi bu😂 Kimseyi kandırmaya uğraşmayın durup dururken öyle değiştim demekle değişilmez. Eşiniz haklı ayrıca, siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla ekstrem durumlar haricinde ev işinin sizde olması normal. Yanlış anlaşılmak istemem elbette eşiniz yan gelsin yatsın demiyorum. Kendi dağınıklığını toplar, size yardımcı olur yine. O iki gün iş yapılmasa ne olur mesela? Eşinizin dolmuş hali mi bu? Haftasonu birlikte gezelim diyen adam mı dolmuş size karşı? Sizin anneniz sizi hiç aramıyor mu? Ne yaptığınızı hiç söylemiyor musunuz? Size kayınvalideniz ne yapsa batmış malum adı kaynana. Kendi iyiliğiniz için gerçekten değişmeye çalışın, psikolojik destek alın derim. Anlattıklarınızda hiçbir şey yok iyi bir eşiniz ve iyi bir ailesi varmış kendi elinizle yok etmişsiniz. Önceki konunuzda sayıp döktüklerinizi de hatırlıyorum. Sizin haklı çıkmak için yazdığınız her cümle karşı tarafa hak vermemize sebep oluyordu.
dediklerinizin çoğuna katılıyorum ama oğluna sen neden yapıyosun diye soran, ikili ilişkilerindeki iş paylaşımına vs karışmaya yönlendirmeye çalışan kaynana çokta masum gelmedi bana. tamam eski konudaki yemek mevzusunda kadının suçu yok ama şu lafı dememesi gerekirdi oğluna.

ta olayların başından beri ailen neden seni doğru düzgün yönlendirmedi.
evlatlarının huyunu suyunu az çok biliyorlardır. kızım yanlış yoldasın, yuvan dağılacak demedi.
hadi desem ki karışmak istemiyorlar ama gidip kızla birlikte özür diliyorlar.
eş geri dönmez, doğrusunu da yapar. adam düşünmüş taşınmış kararını vermiş, şimdi sakince uyguluyor.
kavgada söylense çok itibar etmem ama sakinleşince alınmış bir karar var. zaten insan soğur.

dediklerinizin çoğuna katılıyorum ama oğluna sen neden yapıyosun diye soran, ikili ilişkilerindeki iş paylaşımına vs karışmaya yönlendirmeye çalışan kaynana çokta masum gelmedi bana. tamam eski konudaki yemek mevzusunda kadının suçu yok ama şu lafı dememesi gerekirdi oğluna.

Sen neden yapıyorsun cümlesi bana üzerine o kadar anlam yüklenecek bir cümle olarak gelmedi. Öylesine söylenmiş bile olabilir konu sahibi tek bir cümle duymuş sonra büyüttükçe büyütmüş bence. Öyle bile olsa kayınvalidenin sizin de yazdığınız gibi asıl kavganın patladığı olayda gram suçu yok. Ona rağmen konu başlığı kaynana mı haklı ben mi şeklindeydi.

Back
X