Kocam beni kuzenim ile aldattı

Ceylink

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
69
16
18
27
Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmen evde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.

Bu aldatmayı nasıl kabullendiniz ki? Şartlar sizin lehinizeyken hızlı davranmalıydınız. Eşiniz kuzeninizden ayrıldığını düşünmüyorum ve ilk fırsatta onunla devam edecektir

Ekran görüntülerini kaydetmişsinizdir inşallah

Çocuğunuz için geri dönmüşsünüz herkes ister çocuğu mutlu aile ortamında büyüsün ama inanın aldatmanın affı olmamalı. Ne kuzeninizle ne de eşiniz olacak adamla görüşmeyin hayatınızdan çıkarın. Kesinlikle boşanmalısınız. Susmanız için boş vaatlerde bulunmuş bence kesinlikle boşanma davası açın.

Evet ekran görüntülerini aldım boşanmak için gecmi kaldım

Böyle bir aldatma nasıl kabullenilir affedilir

Cocugunuz kucuk diye mi bosanmadiniz yoksa maddi sebeplerden falan mi? Esinizi cok sevdiginizden defildir heralde?

Evet ekran görüntülerini aldım boşanmak için gecmi kaldım

Hayır geç değil ekran görüntüleri varsa ihaneti belgelersiniz. Aldatma başlı başına ayrılmak için büyük bir neden zaten bir de kuzenini le olunca hiç hazmedemezsiniz

Eee yuh yaa bu da kabul edilemz ki nasıl kabul edersiniz. İkisini de rezil edip herşeyi alıp bebeğinizle hayatınıza baksaydinz kocanızn umrunda mı acaba siz düşüne düşüne kanser olursunuz bebeğiniz babasız değil anasız kalır

Elalem olsa yine görmezsin de bu kuzen kuzen bide kadin gider evlenir eniste de olaya dahil olur te Allahim yaa
Bende öyle dedim ya başkasıyla olsaydinda kuzenimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…