Buna izin vermeseydiniz keşke..eşim bana dokunduğunda
Bende öyle dedim ya başkasıyla olsaydinda kuzenimleElalem olsa yine görmezsin de bu kuzen kuzen bide kadin gider evlenir eniste de olaya dahil olur te Allahim yaa
Eee yuh yaa bu da kabul edilemz ki nasıl kabul edersiniz. İkisini de rezil edip herşeyi alıp bebeğinizle hayatınıza baksaydinz kocanızn umrunda mı acaba siz düşüne düşüne kanser olursunuz bebeğiniz babasız değil anasız kalır
Yok eder dava açılmamış Daha once. Dava acip geri vazgeçeydi evet belki kabul edilmezdi deliller ama şu an edilir. Ayrica boşanın diyemem durumunuzu bilmiyorum ama bedel ödemeli böyle iğrenç bir hatayi yapan herkes. Siz tek başına niye derdinizde bozulacaksınız sucunuz ne .
Evladım için sustum demeyin. Kolaya kaçmışsınız. Tüm malı mülkü üzerinize yapınca susmuşsunuz.Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Başkasıyla olsa ok yani.Bende öyle dedim ya başkasıyla olsaydinda kuzenimle
Çok fevri davranmayın. Fotoğrafların ve konuşmaların sslerini umarım almışsınızdır. Kendinize bir avukat bulun ve davayı açın. Zaten avukatınız size ne yapmanız gerektiğiniz ve nasıl ilerlemeniz gerektiğinİ anlatır. Ama ortada bir aldatma var sonuçta. Ama maalesef dava açmadan affedip eve geri dönmeniz aleyhinize olabilir. Hayır yani evi falan üstüne yapayım demiş. Sanırım onu bile yaptırmadınız. Öyle kuru kuru aldatıldığınızla kalmışsınız. En iyisi tüm süreci bir avukatla paylaşın ve çocuğunuz hakkını gözetmeye bakın.Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Açarsın yahu niye açamayasın zararın neresinden dönülse kardır evlilik temelinden sarsılmış aman diyeyim bir çocuk daha olursa hiçten toparlanamazsın geç değilArtık boşanma davası açamammı
Açabilirsin.Artık boşanma davası açamammı
Açabilirsin.
Mahkemeye başvurup geri çekmedin.
Bu adamın neyini seveceksin yahu ?
Resmen sapığın teki.
Of bırakın su üzgün surat emojisi atmayı.
Acarsiniz hanımefendi kim diyor açamazsınız diye . Deliller elinizde ise ve onları daha once kullanmadiysaniz bir davada (ki kullanmadınız) gayette açarsınız dava. Haklarınızın bilincinde olun lütfen bir avukatla konusun detaylıArtık boşanma davası açamammı
HayırMalı mülkü yaptı mı üzerinize peki?
TamamAçarsın yahu niye açamayasın zararın neresinden dönülse kardır evlilik temelinden sarsılmış aman diyeyim bir çocuk daha olursa hiçten toparlanamazsın geç değil
Ne demek hayır ?Hayır
Tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?