Kocam beni kuzenim ile aldattı

İnanmıyorum ya kanıtlarınızla boşanma davası açıp ikisini de bütün aileye rezil etmek varken...
Çocuklarınız için kocalarınızı affettiğinizde dünyanın en iyi annesi ödülünü falan almıyorsunuz anlayın artık şunu.

Elalem olsa yine görmezsin de bu kuzen kuzen bide kadin gider evlenir eniste de olaya dahil olur te Allahim yaa
Bende öyle dedim ya başkasıyla olsaydinda kuzenimle

Madem gururunuzu ayak altına aldınız, bari tapuları kurtarsaydınız. Bütün gayrimenkul ve menkulleri üzerinize alın, zira kocanız kuzenizle bile bu haltı yiyebilecek bir ahlaka sahipse yakında aynı haltı gene yer. Eğer bu sefer sizi aldattığı kuzeninizden daha dişli çıkarsa adam sizi ortada bırakıverir, tecrübeli olduğu için delilde bırakmaz. Sizde çocuğunuzla ortada kalır, mahkemeden haklarınızı almak için uğraşırsınız.

Yok eder dava açılmamış Daha once. Dava acip geri vazgeçeydi evet belki kabul edilmezdi deliller ama şu an edilir. Ayrica boşanın diyemem durumunuzu bilmiyorum ama bedel ödemeli böyle iğrenç bir hatayi yapan herkes. Siz tek başına niye derdinizde bozulacaksınız sucunuz ne .

Evladım için sustum demeyin. Kolaya kaçmışsınız. Tüm malı mülkü üzerinize yapınca susmuşsunuz.

Ben olsam , yani büyüdüğümde annemin kuzenine göz koyan o babamın yüzüne tükürür, bu midesizliğe göz yuman anneme de çok kızardım. Bu güçlü annelik olmuyor. Yani evladınız annem benim için dayanmış wow demeyecek.

Nasıl sindirdiniz bilmiyorum ki.

Donuna kadar alıp evladınızla mutlu bir hayat yaşayabilirdiniz.

Elinizde kanıtlar da varmış.

Affetmişsiniz bi kere, şu an sızlanmaya hakkınız yok.

Evet belki acımasızca yazdım ama, kuzenimle beni aldatan adamın yüzüne bile bakamazdım iğrenmekten. Siz de hiç kusura bakmayın evladım için diyip de kolaya kaçıp kendinizi kandırmayın. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok.

Ha o kuzen de karşılık verdiyse, onun da yüzüne tükürürdüm.

Çok fevri davranmayın. Fotoğrafların ve konuşmaların sslerini umarım almışsınızdır. Kendinize bir avukat bulun ve davayı açın. Zaten avukatınız size ne yapmanız gerektiğiniz ve nasıl ilerlemeniz gerektiğinİ anlatır. Ama ortada bir aldatma var sonuçta. Ama maalesef dava açmadan affedip eve geri dönmeniz aleyhinize olabilir. Hayır yani evi falan üstüne yapayım demiş. Sanırım onu bile yaptırmadınız. Öyle kuru kuru aldatıldığınızla kalmışsınız. En iyisi tüm süreci bir avukatla paylaşın ve çocuğunuz hakkını gözetmeye bakın.

Malı mülkü yaptı mı üzerinize peki?

2 yıl önce eşinizin sürekli profiline baktığı, biraraya gelince gözünü alamadığı kuzen mi bu?
Eşinizin ne olduğu belliymiş o zamandan.
Başka sıkıntılarınız da var. Bir de üzerine böyle bir rezillik.
Çocuğunuzun annesini kuzeniyle aldatacak bir babaya mı ihtiyacı var? Baba da baba olsa.

Bu yenilir yutulur birşey değil. Ne akla hizmet eve dönüyorsunuz?
Elinizde deliller de varmış. Dava da açabilirsiniz ayrıca şuan da.
Ama o ışığı alamadım sizden. Çok yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…