TamamAcarsiniz hanımefendi kim diyor açamazsınız diye . Deliller elinizde ise ve onları daha once kullanmadiysaniz bir davada (ki kullanmadınız) gayette açarsınız dava. Haklarınızın bilincinde olun lütfen bir avukatla konusun detaylı
Açılır da siz açmazsınız o davayı...Artık boşanma davası açamammı
Demişsiniz ama daha önce deBilmiyorum gerçekten hani ağzı dili bağlandı derler ya aynen öyle oldum bende anlamıyorum
Böyle bir konu açmışsınız 2 yıl kadar önce23 yaşındayım 4 yıllık evliyim daha yeni 2aylik boncuk bir oğlum oldu. Evliligim 4 yıldır kavga gürültü güven kırıklığı baskı herşeyle doluydu 3 kez boşanmadan döndüm eşimin ısrarıyla hep degişecegini söyledi ama değişmedi
Karar verin ya affedin önünüze bakın eşinize, çocuğunuza, ailenize odaklanın ya da hazmedemiyorsanız ayrılın ama siz ikisini de yapmayıp sadece şikayet edip ağlıyorsunuz çok zor bir durum ancak güven ile ilgili sorunlar sizin için çok yeni değil anladığım kadarıyla bu şekilde en büyük zararı siz kendinize veriyorsunuzböyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor
Bence kuzende üstündeki her şeyi versinYoh artık.
Yahu adam her şeyi sana vereceğini beyan etmiş daha ne be ?
Bir de tutup sevişiyor musunuz sahiden ?
Ne değişecek boşanınca yine yarı yarıyaMalı mülkü yaptı mı üzerinize peki?
Ne değişecek boşanınca yine yarı yarıya
Ben de bu konuyu bilmediğim halde bu çocuk kozunun mide bulandırıcı olduğunu yazacaktım.Evliligimden bıktım:(
23 yaşındayım 4 yıllık evliyim daha yeni 2aylik boncuk bir oğlum oldu. Evliligim 4 yıldır kavga gürültü güven kırıklığı baskı herşeyle doluydu 3 kez boşanmadan döndüm eşimin ısrarıyla hep degişecegini söyledi ama değişmedi neden çocuk yaptınız derseniz doktorlar olmayacağını söyledi bunun...www.kadinlarkulubu.com
Al bu da eski konunuz. Kendi bebeğini duvara fırlatmak isteyen adamı, oğlunuz için affettiniz öyle mi??? Yıllardır kaç kez boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz. Kaç kez değişeceğim demiş, evet değişmiş, iyice kendini aşıp bir de aldatmış.
Hiiiç boşuna kendinizi kandırmayın. Siz şimdi de boşanmazsınız.
Ne fark eder Allah aşkınıza aynı kapıya çıkıyorBende öyle dedim ya başkasıyla olsaydinda kuzenimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?