Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendine üzülmeyene sen de üzülmeAllah yardımcın olsun canım daha çok gençsin bu yaşta bu yaşadıklarına üzüldüm güçlü ol üzülme
Aynen öyle. Ben de benim ve eşimin ailesine yollardim resim ve yazışmaları.Ben sadece insanlardaki sabira sasiriyorum bazen. Böyle bir durumda sanirim tas üstünde tas, omuz üstünde baş birakmazdim. O ciplak resimleri de kuzenimin ailesine de gönderiridim. Esiminkini de onun ailesine. Acimazdim ikisinede.
aldatma ve şiddetin affedilir yanı yokEvliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle
onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
ha bir de şunu eklemek istiyorum, bu adamı affedip geri döndünüz de mahkemede de insanlar gözünnde de ee sen zaamnında affetmişsin geri barışmasaydın diyecekler. dağ kadar acını görmezden gelecekler ve bu canını daha çok yakacakEvliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmenevde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle
onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Bekle istersen biraz daha!!!Evet ekran görüntülerini aldım boşanmak için gecmi kaldım
yorumunuzu okumakta geç kaldım yorum yaptım böyle dediğinize göre vardır bir bildiğiniz.Arkadaşlar bu kişi kocasını boşamaz kaçıncı aynı konu boşuna parmaklarınızı yormayın![]()
Bildigim kadariyla yakaladiktan sonra 6 ay suresi var.Bu saatten sonra işe yaramaz ki, affettiğiniz için mahkeme kabul etmez