• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni kuzenim ile aldattı

konu umarim fake'tir diye düsünmüstüm ama üyelik de yeni degil. aklim mantigim almiyor, tanimadiginiz insanla bile aldatsa affetmek olmaz, herif bir de kuzeninizle aldatiyor. affediyorsunuz, üstüne bir de "bana dokundugunda.." falan diyorsunuz. mideniz nasil kaldiriyor ya?

Yenilir yutulur birsey değil.
Bir de aynı yatağa girip nasıl sevisiyorsunuz ?

Durumum da iyi diyorsunuz bu adamla ne diye hala evlisiniz ?

Kusura bakmayın belki ağır olacak ama siz de gurur da yok mide de.

Son düzenleme:
Benim Babam yok annem bize çokta güzel hem annelik hem babalık yaptı hemde maddi durumu olmadan köyde süt satarak yogurt yapıb peynir yapıb satarak tavuk kaz ördek büyütüp satarak yumirtasınl satarak baya birikim yaptı Allah onun canına uzun ömür versin Hep başımızın üzerinde olsun. Babam rusyada rus karılarıyla takılırken biz orada ne şartlarla büyüdük fakat hepimiz olayın farkindaydik ve hiçbir zaman keşke babam gelse demedik çünkü o iyi baba olsaydı zaten yanımızda olurdu. En son düğünüme gelmek istedi ben reddettim o ne öyle Büyüdüğümüz zaman ağladığımız zaman yanımızda olmayan birisini neden en mutlu günümde istiyim ki. Bence çocukları bahane edip buradada duygu sömürüsü yapmayın zira kendisine saygısı olmayan kadınlara sadecee acıyorum bpyle erkeklerin kuklası oluyordunuz aynen böyle devam bir de bebegini bahane ediyorsun. Yeni hayat kurmaya cesaretim var demiyorda

Eşiniz ve kuzeniniz gülüp eglenirken siz ağlıyorsunuz. Neden bunu mu hakediyorsunuz? Neden herkese söylemiyorsunuz?

Ben sadece insanlardaki sabira sasiriyorum bazen. Böyle bir durumda sanirim tas üstünde tas, omuz üstünde baş birakmazdim. O ciplak resimleri de kuzenimin ailesine de gönderiridim. Esiminkini de onun ailesine. Acimazdim ikisinede.
Aynen öyle. Ben de benim ve eşimin ailesine yollardim resim ve yazışmaları.

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum, 2 sene önce şüphelenip konu açmışsınız zaten, kim bilir ne zamandır beraberler demeyin, o zamandan başlamıştır. Çocuğum babasına düşkün hikayesini de bir tarafa bırakın, boşanan ailelerin çocukları doğuştan mı düşkün değil de boşanabilmişler? Babası, tabii sevecek de 1 yaşındaki çocuk da hemen unutur. Boşanın. Donuna kadar alın. Ve ikisini de rezil edin. Daha 24 yaşındasınız. İnsanlar sizin yaşınızda daha yeni hayata başlıyor. Çekmeyin bunu.

Ne yaparsanız yapın eşinizle aynı çatı altında yaşadıkça eşiniz dünyayı ayağınıza serse defalarca af dilese nafile ömür boyu bu durumu unutamazsın.
Zaman geçtikçe acısı daha çıkar hatta.
Kendinize ve çocuğunuza eziyet etmeyin bence.
Üzücü bı durum kimse istemez evlendiği yuvadan hele çocukla anne evine dönmek ama ruhsal sağlığınız için bunu yapmalısınız bence.
Çocuğunuz ve sizin için en iyi durum boşanmak.
Allah yardımcınız olsun.

Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmen 😡 evde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle😞 onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
aldatma ve şiddetin affedilir yanı yok
bana eşim ilk tokat attığında kendini paraladı kendini camdan atacaktı ben sakinleştirdim öyle pişman görüüyordu i oha bu adam bir daha yapmaz dedim ve yıl yıllık evliliğin içinde 7 kez şiddet gördüm artık öyle bir noktaya gelmiştim ki bana bağırsa bile ben ona saldırmaya evde kıyamet koparmaya başlıyordum en son kendime güvenemedim ben bu adamaı dövmeye çallışırım o da eski boksör beni öldüredebilir diye evden gittim, bir psikoloğa gittim yaşlı bir beyefendi ve aynı zaman da 30 yıllık aile danışmanlığı da yapıyor ve bana dediği şuydu bunca sene bir tane bile düzelen hatasını tekrarlamayan koca görmedim dedi diğer iş arkadaşlarımdan da uymadım dedi, gençsin mesleğin var kendi yoluna bak dedi ve ben o an bi,r ferahladım ki derdim o kadar küçüldüki gözümde. Sizin bebeğiniz var o melek o adama baba diyecek o adamı görerek büyüyecek. Annem de babamı aldatmasına rağmen boşamadı ve ben babamın telefonunda annemi aldatırken bir fotosunu yakaladım ve bunu yaşadığımda 10 yaşındaydım şu an 26 ve bunu bendeki izlerini ah bir bilseniz. Ben annemle ne kavgalar ettim sen babamın ilk aldatmasında neden boşanmadın diye ne yalvardım anneme ve sonunda babam evden gitti bir kadınla yaşadı sonra evlendi o kadınla, evi altından alırım diye tehdit ediyor annemi sorunlar bitmiyor bir kez yapan tekrar yapıyor ve her seferinde daha fazlasını yaparak artıyor

Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmen 😡 evde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle😞 onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
ha bir de şunu eklemek istiyorum, bu adamı affedip geri döndünüz de mahkemede de insanlar gözünnde de ee sen zaamnında affetmişsin geri barışmasaydın diyecekler. dağ kadar acını görmezden gelecekler ve bu canını daha çok yakacak

Şu sitede konu sahibi psikolojik olarak dipteyken, çaresizken bunu hesaba katmadan yazan, tabiri caizse alaya alan kişilere tepki göstermişimdir.
Ama sizin ki çaresizlik değil acizlik.
Yenilir yutulur, sindirilir bir şey değil bu. Mide bulandırıcı, bırakın tekrar aynı yatağa girmeyi, bir daha yüzlerine dönüp bakılmaz. Boşamayı bırak bu adamın soyundan gözükmesin diye, evladının soyadını bile değiştirir insan.

Eşiniz olacak adam bunu kimseye anlatma dedi, sizde onların yaptığına onay verip iyilik yapar gibi sustunuz mu gerçekten? Evinize geri dönmeniz katmerli bonusu olmuş. Tıyneti bozuk her adam için ödül gibi kadınsınız.
Her konuda uzlaşmaktan yanayım ama böyle bir olayda kaplan kesilirim, o tırnaklarımı çıkarır onlarda ömür boyu hatırlayacak yarasını bırakır da çıkarım hayatlarından.
Tamam kimseye anlatmayacağım diye o malları üstüme alır, anlaşmalı boşanır ertesi gün ailelere yayardım fotoğrafları.
Üstüne tazminat davası da açardım her ikisine de. Onların parasını da evime sokmam, bağışlardım.
Herkes yaptığı pisliğin bedelini ödesin. Aklı bel altında gezenler beyninin yerini hatırlasın diye.

Yahu tazminat vermemek için barışmış resmen sizinle.
Affetmişsiniz olay bitmiş mahkeme de ne kadar geçerli olur bilmiyorum süresi mi vardı yolsa affedince mi geçerliliği kalmıyordu hatırlamıyorum bir avukata danışın.
Yani aldatma affedilemez bir kavram iken kuzen ile aldatma da nasıl geri döndünüz pes…

Bir kadın asla unutmaz asla yapılanı sineye çeker belki ama hiçbir zaman yapılanları unutmaz en iyisi boşanmanız başka türlü olacağı yok. Namaza gelince Allaha yöneldiğiniz zaman sadece onunla olmazsanız zaten o namazdan hayır gelmez maddi olarak her türlü alacağınızı alın ve kendinize yeni bir hayat kurun.

Back
X