Kocam Beni Nasıl Aldattı?(çivi çiviyi söker dedim,bu bildiğin odun çıktı:))

medianaa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
39
3
6
İstanbul
Gelelim ikinci aldatmaya...Malum birincisi Benim Aldatılma Hikayem1 idi...Çivi çiviyi sökmedi malesef...O romantik adam bildiğin odun çıktı...
Birinci şokun üstünden 6 ay geçmişti ki(ben bu arada İzmir'de oyunculuk yapıyordum,tiyatroda)İzmir'e bir dizi geldi:)Oyuncu seçmelerine girdim,oradan da sınıf öğrencisi olarak diziye...ara sıra dialoglu öğrenciyi oynayacaktım.Dialoglu figüran oldum çıktım birden anlayacağınız.Beni seçmelere götüren kişinin tek uzak durman gereken kişi dediği kişiydi.İlk başlarda hiç hoşlanmamıştım,biraz uyarıdan,biraz da burnu havada olmasından...Ama gelin görün ki bizi seçmelere götüren kişi aynen şu cümleleri kurmuş ''alın götürün bu gece istediğiniz kişiyi'' diye.Karşılıklı ön yargılarımız (ki sette herkes İzmir grubuna bundan dolayı asılıyormuş)yavaş yavaş yıkılmaya başlarken,hakkımızda denen şeyi temiz kalbim sayesinde tesadüfen öğrendim.Sonra bu beni kaşar zanneden,benim de İstanbul piçi sandığım kişiyle aramızda birimizi doğru tanımanın da verdiği heyecanla deli bir aşk başladı.Benim aklımdan bir önce ki acıyı söktü aldı.Sonra sette bizim birlikteliğimizden dolayı çatlak sesler çıkmaya başlamışken ve yapımcıda kuzeni olması dolayısıyla daha fazla laf gitmesin diye işten ayrıldı benim için.Tanışmamızın üstünden iki hafta geçmesine rağmen bir de evlenme teklifi almıştım.Bu işi bırakınca bana ''benimle İstanbul'a gelir misin?'' dedi.Ve çılgın ben her şeyi arkamda bırakıp geldim İstanbul'a.Ve bana ikna edebilmek için ''zaten oyuncu olacaksan İzmir'de ara sıra gelen dizilerde dialog alırsın en fazla,işin temeli orada''demişti.Bu arada bir fırsat bulup annesiyle bile tanıştırmıştı İstanbul'a daha gelmeden.Anlayacağınız bende yarattığı güven 10 numaraydı...

Yemin ediyorum gaza geldim kendi hikayemi anlatıcam seninkini okuduktan sonra. :) Çok matah bi şeymiş gibi

(kötü tecrübeler, anılar olsa da, aynen yukarıdaki gibi bekliyorum. güzel anlatıyorsunuz vesselam. siz bırakın oyunculuğu, yazarlığa geçin, kalem güçlü )

dip not; hadi ama bekliyoruz.

Bu güveninde verdiği cesaret ve benim zaten cesur bir insan olmamın da verdiği gayretler atladık geldik.Aileme İstanbul'da iş buldum dedim,gidiyorum dedim ki külliyen yalandı.İlk önce ailesinin yanında kaldık bir süre iş bulana kadar.Babası çok içerledi beraber kalacaksanız evleneceksiniz dedi.Ben tamam deyince,ciddiyetimin farkına varıp vazgeçti adam,''o zaman imam nikahı yaptırın'' dedi.Bunu söylerken çok sarhoş olması çok ironikti tabi Allah rahmet eylesin.Neyse ona da eyvallah dedim ben.Şimdi şimdi düşündükçe çok saçma geliyor her şey.Meğer sadece güvenebileceğim bir dal aramışım.Biz iş bulduk,güzel bir yerden ev tuttuk.Ben aileme otelde kalıyorum şirket karşılıyor dedim.Ama gün geldi,yalan söylemeyi de çok sevmediğim için,annemin beni muhtemelen konuşturmak istediği için içirdiği bir gün:)ben yaptığım ne varsa anlattım.Ama biz bu geçen 5 ay içinde çok ilginç ve saçma şeyler için kavga ettik.Ağız şapırtısı için bile kavga ettiğim günleri hatırlıyorum.Çünkü ben kamera arkasında alışmak için gelmemiştim İstanbul'a,11 yıldır tiyatrolarda sürünmüşken,şimdi iki lafı ezberleyip bir araya getiremeyen yeteneksiz insanların ayakkabılarını taşımak,kostümlerini giydirmek acaip koyuyordu.Beni hep ''biraz para biriktirelim,konservatuara girersin''deyip oyaladı.Ama o gün hiç gelmedi.Gelmesini bırakın çok daha kötü şeyler geldi.Maddi açıdan tükenip,işimizden olduk.Çünkü sürekli bana asılan ya da kötü davranan kişilerle kavga ediyordu.Sokakta bile kaldık evi boşaltıp.Ama ben pes etmedim,hep aklımda insanın başına aşk ok zor geliyor deyip durdum.Keşke arkama bile bakmadan gitseymişim...

Neyse annem her şeyi öğrendiğinde beraber yaşayacaksanız evlenin dedi.Ama bu arada bizim ki çaktırmadan kıskançlık sinyalleri veriyor.Ama alttan alttan...Benim oyunculuktan bahsedilmiyor bile.Neyse biz nikah tarihi aldık vs...şehir dışında çekılen bir diziye gittik.Dizi nikaha denk geldi ve günübirlik İstanbul'a geldik nikaha.O gün ailemin dışarda kalmasından,hi bir akrabanın evi açmamasından(ablasının bile)bahsetmiyorum.İlk kez o zaman ''acaba yanlış mı yapıyorum?''diye sormak geldi aklıma.Tümailem ve akrabalarım kalkıp İstanbul'a gelmişken vazgeçersem annem beni alıp İzmir'e götürürdü.Ve ben ilişkimde yaşadığım hiç bir sorunu akılları bende kalmasın diye anlatmıyordum aileme.Biz kalkıp şehir dışından geldik ama ailelerimiz nikaha geç kaldı.Ertelendi nikah,anlayacağınız tüm evren sinyal veriyordu evlenme diye.Ama benim salak kafam...Alır mı o mesajları?

Biz evlendik,balayı falan hak getire,bu sektörde uyumaya vakit bulamazken balayını sorgulamak haddinize bile değildir.Sağolsunlar döndüğümüzde akşam parti verdiler bize ve ilk sağlam sinyal orada geldi.Yanlışlıkla dans ederken belim açıldı birazcık diye kıyameti kopardı...Hopp dedim ne oluyor?Bir de İzmirliyim serbest büyüdüm gördüğünüz gibi.Bir erkek bana karışmaya başladığı an biter.Ama işte benim sevgili eski kocam buna müdahale için imzayı atmamı beklemiş.Kıskançlıklar çığ gibi büyüdü.Ben şapşala döndüm.Siyah ojelerimi bile yasakladı.''Ya oyunculuk ya ben''dedi.Meğer beyimiz oyunculuğa acaip karşıymış...Üniversite mezunuyum dediği halde lise terk olduğunu evlendikten sonra öğrenmemi yanayım,bu kadar kıskanç olmasına mı?Oyunculuk hakkında ki fikirlerini bu kadar güzel saklamasına mı?Bu arada biz bu işten de kavgalarımız yüzünden atıldık ve İstanbul'a dönüp ev döşeyip yerleştik.

Ama ne iş var ne güç...Biz bu arada inanılmaz küçük şeylerden kıskançlık kavgaları ediyoruz.Ve cidden ben de deli gibi rahat bir insan değilim.Hareketlerime hep yanlış anlaşıldığım için dikkat ederim.Bu işsizliğin ve benim iş bulmamanın verdiği eziklikle olayımız ''ben seni alıp İstanbul'a getirmeseydim hala sürünüyodun''a döndü.Sonra daha ağır hakaretlere..Sonra bir ton özürler sensiz ölürümlerrr...Sonra bu meşhur sosyal paylaşım sitesi çıktı adını vermeyeyim.İşte ilk kez tartaklandım...Şaka gibiydi.İşsizliği sürdükçe daha fena olmaya başladı.Ben doktorlar dizisinde çalışırken,hiç unutmuyorum bir buçukluk gebze yolunu oturacak yer olmasına rağmen sırf erkek yanı diye ayakta götürttü.Her sabah servise rezil olmamı bırakın,10 dakikada bir arıyordu.Bizim işte dikkat çok önemli dağıldığı anda hata üstüne hata gelir.Beni dağıtıp tatmin olup telefonu kapatıyordu...Ama en büyük bombası yapımcının yalısında verdiği davette şefimin kocasını dövmesiydi.Kafası o kadar güzel olmuştu ki,paranoyaklığı tuttu.Tutturdu ''sana asılıyor''diye.Biz davetten atıldık.Gecemiz hastanede kafasına dikiş atılarak bitti.Ve eve dönecek paramız olmadığı için sabah 6 ya kadar mecidiyeköy'de kavacık otobüsü bekledik.Tabi apar topar cıkartıldığımız için montlar mekanda kaldı.Aralıkta donmamı üzüleyim,işsiz kalmaya mı?Rezil olmaya mı?Bir de bakmayın çalışırken herkesin gözdesi,inanılmaz espirili ve hiç kıskanç değilmiş gibi davranıyor...Kimse bana inanmıyordu,canavar olamaz bu adam diye.Kendi ailem bile benden şüpheleniyordu.Öbür gün annesi geldi.Ben bakmam gelin bakın oğlunuza dedim.Kafası yarık,bir yerleri incinmiş falan.Umrumda değildi.İlk kez boşanmaya o zaman karar verdim.Arayıp aileme yalvardı ağlayarak.Ayrılacak benden ikna edin ne olur diye.Annem sağolsun ayrılırsın gelirsin İzmir'e olur biter dedi.Ve beni çark ettirecek sihirli kelimeleri söylemiş oldu.Ben boşanmaktan vazgeçtim.

Biz birde ekonomik kriz denk gelip dizi piyasası durunca iş bulamadık.Zaten bir ben çalışıyordum.Biz çok acı ama çeyiziminde içinde bulunduğu her şeyi internetten çok ucuza sattık.Sonra 5 ay kadar bizimle aynı dönemde evlenen arkadaşlarımızın yanına taşındık.Onlarda işsizdi ve öceden kız benim asistanım,erkekse eğişimin eski asistanıydı.1+1 evde 5 ay debelenip dururken fırtınalar kopmaya devam etti.Evine yerleştiğimiz kişlerden koca olanda öyle kıskançtı ki çok daha büyük şeylere şahit oldum.Sonra beni bu çocuktanda kıskanmaya başlayan eşim sayesinde wc ye bile eşim eşlik ediyordu düşünün.Ama bu adam bu arada kimlerle konustuğuma arkadaşlarıma,kıyafetime her şeyime karışıyordu.Neyse biz bu evde çok dayanamadık,işte bulmuştuk.Beşiktaşta bir eve çıktık başlarda çok sıkıntı çektik fakat,sonra işlerimiz açıldı.Bir diziye beraber başladık.Güzel gidiyordu her şey.Çaliştığımız dizi yayından kaldırıldı,ama yine de moralimiz bozulmadı.Hatta başrolde oynayan kişi doğum günü hediyesi olarak bana oyunculuk kursunu hediye etti.Bizim ki bu kadar şeyden sonra hala onu bırakmadığım için bana güvenmeye başladı.Biraz daha rahat olmaya başladı.O kursa gittim.Bu arada bana bir köpek aldı yavru.Havalara uçtum tabi.Ama amacını öğrenene kadar.Kızlar resmen eve bağlanayım,setlerde çalışamayayım diye bana köpek aldığını,oyunculuk yapamayayım diye beni gaza getirip dövme yaptırtığını sonradan öğrenince şoka girdim.Ben bu arada evlendiğim 55 kilo fıstık gibiyken,66 kiloya çıkmıştım farketmeden.İşleri çok açıldı,yükselmeye başladı,iyi para kazanmaya başladı.Daha güzel bir eve çıktık.Köpeğimiz büyümeye başladı.Bu arada kıskanacak kavga edeceğiz diye adım atmıyordum bir yere.Ama oyunculuk kursuna bile gittim.Ve en son kenime geldiğimde 76 kiloya çıktım.Spor yapmama izin vermedi laf atarlar diye.Spor salonuna yazılamadım,sen böyle güzelsin diyip durdu.Tabi bu arada benim üsme o kadar yoğunlaşmıstı ki herşey onun aldatabileceğini aklımın ucuna bile getirmiyordum.

En başından beri bu kadar kıskanç adam nasıl aldattı acaba diye gerim gerim gerildim.

Sona yaklaşıyoruz galiba.

hahahah..snnle aynı durumdayım suan..cok guzel ifade etmissin gercekten.koptum ya

dimii valla hepimiiiz hadi devam devam yenile

En başından beri bu kadar kıskanç adam nasıl aldattı acaba diye gerim gerim gerildim.

Sona yaklaşıyoruz galiba.
biz senle bu akşam burdaki tüm aşk hikayelerini okicaz bence

ee ne şimdı bu ben ilkkez denk geldım böle konuyua biri hıkaye yazıyor bızde okuyomuyuz ?

medianaaaaa duy sesimiziiiiii yay gibi gerildik vallaa uyuma kız yaz yaz
sonunda hepimiz öküz dicez o belli de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…