Kocam Beni Nasıl Aldattı?(çivi çiviyi söker dedim,bu bildiğin odun çıktı:))

Bu erkekler cidden salak oluyolar. Gizli iş yapmayı beceremiyolar.
Ay inşallah bitmiştir gözümden uyku akıyo

Bu o gece gitti ve ben bir yıl boyunca pc ye kaydettiğim tüm aldatılma belgelerini birleştirdim dosyaladım zor duruma sokarsa delil olarak sunmak için.Sonra ailem öğrendi...babama yalvardı.babamda evlenirken bana mı sordunuz da şimdi barıştır diyorsun dedi.İyi yapmış aferin kızıma dedi.Kocamın ailesi de benim ailemde benim tarafıma geçti.Bu arada bu kadar olayın üstüne işsizde kalırsam mahvolurum dedi.15 gün daha kalayım ne olur dedi.Tamam ama sınırları geçmeyeceksin evde dedim.Bu arada allam edip kallam edip o zamana kadar biriktirdiğim tüm altınları kuzeni çok sıkıştı diye ona borç verdi.Davayı anlaşmalı açtık.Nakafaka istemedim tabiki tek derdim bir daha muhattap olmamaktı.Çünkü herkes başıma bela olacağını düşünüyordu.Hatta beni cinnet geçirip öldürebileceği bile herkesin endişesiydi..İşi bıraktı,eşyalarını ve köpeğimizi alıp(ki ömrü hayatımda bunca şeyden sonra en çok yıkıldığım an o andı)gitti.Sağolsunlar davamızı 5 ay sonraya verdiler.Adam bize sırıtarak sizden önce sırada anlaşmalı 948 çift var dedi.Beş ay boyunca boşanmamak için,boşandıktan sonrada barışmak için 6 ay uğraştı.Başına gelmeyen kalmadı bu 1,5 yılda.Ölümlerden döndü,dayaklar yedi,hastanelerde yattı,dikişler attırdı...ama inanın bir kere bile beddua etmedim.Direk havale ettim.Bu arada o hala altınlarımı borç olarak verirken para olarak güvenebileceğim bir şey kalmasın diye uğraşıyormuş.Ama ben yılmadım dımdızlak ortada kaldım ama,Allah'tan çalışıyordum da kredi çektim,evi değiştirip izimi kaybettirdim...Şu anda çok ideal bir kiloda eskisi gibi bakımlıyım.Benim gibi öz güvenli birini 3,5 senede resmen öldürmüş.Kendine güvensiz sümsük yapmış.Şimdi tekrar kendimi buldum.Hiç boşanma sendromuna girmedim.İnanılmaz mutluyum ve nihayet oyunculuk yapmaya başlayabildim.Siyah ojemide sürüyorum,şortumu da giyiyorum...Hayat varmış dedim.ben kurtulamayacakmışım gibi hissediyordum uzun süre.Ama Allah'tan birine aşık olmuş,şimdi aynı işkenceyi başka birine yaşatıyor tabi...Allah herkesi bunlardan korusun

Yaşadıklarına üzüldüm..Kurtulmuşsun şükür. Söyleyeceğimi yanlış anlama ama devamı olsa zevkle okurdum. Öyle bir anlattınki iki hikayeni de, senin yaşadığın bir olay gibi değil bi hikaye yazıyomuşsun gibi, bir sonraki bölümü merakla bekleyerek okudum. :)

yarın sevgilimle buluşmaya gitcem ben yaa
gece gece aklıma neler soktun, hadi anlat devamını da kafam rahat uyuyayım

yok yok benimde bir daha bulamam dediğim anda öyle biri çıktı ki karşıma,birimiz diğerine yaslanmıyor,bir birimize yaslanıyoruz:)ve inan aldatmayacak erkek varmış.En azından bir birimizi aldatırsak kesinlikle söyleyeceğimize söz verdik.Çok sakin akıllı olgun ve kova burcu:))ilk aldatılmayı okuyanlar ne demek istediğimi anlarlar:)ama bende artık o kadar salak değilim:)sürekli bütün heyecanları ayakta tutmaya söz verdik.Aşkın sevgiye sonrada saygıya dönüşebileceğini gördüm ya ölmeden artık gam yemem.Buna imkansız diye bakıyordum çünkü.Birileri var sadece doğru zamanda birşekilde çıkıyor bir gün karşınıza.

anlatırken sıkıcı olmasın diye bu kadar uzun sürdü asıl siz kusura bakmayın...:)Bu arada bunların hepsini 27 senede yaşadım,kafam 40 yaşına ulaştı :) ama o hırsla beden 24 yaşa indi:)

anlatırken sıkıcı olmasın diye bu kadar uzun sürdü asıl siz kusura bakmayın...:)Bu arada bunların hepsini 27 senede yaşadım,kafam 40 yaşına ulaştı :) ama o hırsla beden 24 yaşa indi:)

Heyecan oldu bize de gece gece. :) İnşallah bi daha böyle kötü insanlarla karşılaşmazsınız.. Mutluluğunuz daim olsun. :))

Neyse bitirdim çok şükür
bir yandan yaşadıklarınıza üzüldüm bür yandan da kurtulduğunuz için sevindim..
Yalnız bukadar kişiden kim olduğunuzu ve hangi dizide oynadığınızı merak eden tek kişi benmiyim yav

biz kadınlar olarak hiç merak etmez miyiz
ama bütün yaşanılanları yazdıktan sonra açıklaması doğru olmaz diyerek içimden merak ediyorum
bu arada konuyu açan arkadaş.....geçmiş olsun yaşadıkların bitmiş kendi hayatını düzene oturtmuşsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın şu saatten sonra.

İsmimi yazmayayım da,böyle okunan bir sitede o kişilerin hayatlarında şimdi olanlar,akrabası olan kadınlar,benim ailemdekiler bir şekilde okurlarsa tepeme binmesinler:)Ama öyle aa tanıyorum diyebileceğiniz biride değilim,7-8 şeyde oynadım,bir yandan çaktırmadan reklamlarda kamera arkasında çalışıp para desteği sağlıyorum kendime,bir yandan önüne geçiyorum.Bu aralar yayına giren bir şeyim olursa paylaşırım burada:)Hoş zaten ''aa sen miydin?'' denildiği gün bu anlattıklarımın hepsi çıkacak nasıl olsa ortaya:)

geçmiş olsun... şimdi evlendiniz mi

geçmiş olsun diğer konunu da okumuştum, güçlü bir kadın olduğun belli. seni bu konuda tebrik ediyorum, umarım bundan sonra hep mutlu olursun
ben aldatmayacağına inanıyorum sevgili balık burcumun, umarım aldatmamıştır

kim olduğunuzu merak ettim valla :) en son hangi dizide oynadınız :)

ay yavrum sen yazar ol yazar sürüklendim resmen Rabbim kurtarmış seni ayrıca çok zeki bi kadınsın dikkatmi çekti bu saaten sonra sana bol şans denir canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…