yarın sevgilimle buluşmaya gitcem ben yaa
gece gece aklıma neler soktun, hadi anlat devamını da kafam rahat uyuyayım
Yaşadıklarına üzüldüm..Kurtulmuşsun şükür. Söyleyeceğimi yanlış anlama ama devamı olsa zevkle okurdum. Öyle bir anlattınki iki hikayeni de, senin yaşadığın bir olay gibi değil bi hikaye yazıyomuşsun gibi, bir sonraki bölümü merakla bekleyerek okudum. :)
Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
anlatırken sıkıcı olmasın diye bu kadar uzun sürdü asıl siz kusura bakmayın...:)Bu arada bunların hepsini 27 senede yaşadım,kafam 40 yaşına ulaştı :) ama o hırsla beden 24 yaşa indi:)
Neyse bitirdim çok şükür
bir yandan yaşadıklarınıza üzüldüm bür yandan da kurtulduğunuz için sevindim..
Yalnız bukadar kişiden kim olduğunuzu ve hangi dizide oynadığınızı merak eden tek kişi benmiyim yav
yok daha vaktini bekliyorum...bir daha o kadar çabuk atlamam:))rahat 1,5 yıl var evlenmeme...geçmiş olsun... şimdi evlendiniz mi
yok yok benimde bir daha bulamam dediğim anda öyle biri çıktı ki karşıma,birimiz diğerine yaslanmıyor,bir birimize yaslanıyoruz:)ve inan aldatmayacak erkek varmış.En azından bir birimizi aldatırsak kesinlikle söyleyeceğimize söz verdik.Çok sakin akıllı olgun ve kova burcu:))ilk aldatılmayı okuyanlar ne demek istediğimi anlarlar:)ama bende artık o kadar salak değilim:)sürekli bütün heyecanları ayakta tutmaya söz verdik.Aşkın sevgiye sonrada saygıya dönüşebileceğini gördüm ya ölmeden artık gam yemem.Buna imkansız diye bakıyordum çünkü.Birileri var sadece doğru zamanda birşekilde çıkıyor bir gün karşınıza.
İsmimi yazmayayım da,böyle okunan bir sitede o kişilerin hayatlarında şimdi olanlar,akrabası olan kadınlar,benim ailemdekiler bir şekilde okurlarsa tepeme binmesinler:)Ama öyle aa tanıyorum diyebileceğiniz biride değilim,7-8 şeyde oynadım,bir yandan çaktırmadan reklamlarda kamera arkasında çalışıp para desteği sağlıyorum kendime,bir yandan önüne geçiyorum.Bu aralar yayına giren bir şeyim olursa paylaşırım burada:)Hoş zaten ''aa sen miydin?'' denildiği gün bu anlattıklarımın hepsi çıkacak nasıl olsa ortaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?