Kocam Beni Nasıl Aldattı?(çivi çiviyi söker dedim,bu bildiğin odun çıktı:))

Bizim maddi direnişimize herkes destek olmaya başladı iş bularak.Aramızda deli bir aşk var zannediyordu herkes.O kadar güzel oynuyormuş ki bana başka dışarıya başka.Neyse sonra herkesin çok çalışmak istediği bir filmde,Türkiye'nin en komik adamının oynadığı bir film diyeyim,onda çalışmaya başladı.İşte orada gözü açılmaya başladı.Beni evde semirtmeye bir kenara bıraka dursun,statüsünü kullanıp kız tavlamaya başlamıştı bile.Sete gelen kızların özellikle çıtır olanlarını,tatlı diliyle tavlamaya başlamıştı.İlk yüzüğünü evde unutunca ayıldım bir şeylere.Sonra binlerce özür,yorgunluktan unuttum demeler vs...Ama ben daha taaruza geçmeden bu olayı yakaladım ve fiili bir şey olmadan el koydum.2 gün sonra affettirebilmek için fethiye'ye geç gelen balayımızı yapmaya gittik.Bizim ki çoktan ayı olmuş haberimiz yok tabi.Tabi ben kızın teline ulaştım,kız dediki''vallahi evli olduğunu bilmiyordum,telefonumu almak için çok ısrar etti,benimde babam annemi aldattı diye boşandılar.Çok hassasım gerçekten bu konuda.Yüzleşirim..''dedi.Ama bizimki beni bir şekilde kızın kendisine asıldığına inandırdı beni.Sağlam hazırlanmıştı rolüne.Ya yuttum ya da yutmak işime geldi bilmiyorum hala.Tatilden döndük,affedilmenin tanıda varan beyimiz aldı bir kere tadını durur mu hiç?O çalışmama izin vermeyen zat şehir dışında bir filme gitmeme bile izin verdi.Ben ama tetikteyim sürekli.Tesadüfen bunun üye olduğu eskiden çok favori olan ama pabucu dama atılan bir sosyal ağa üye olduğunu öğrendim.Profile bir girdim...bekar...en afilli fotograflar...bir karizma bir karizma sanırsınız,brat pitt:)Tabiki ses çıkarmadan takip etmeye başladım.Hatta sahte bir isimle üye olup,çok beğendiğim bir arkadaşımın en belli olmayan fotolarını alıp,onun dikkatini çekebilecek bir profil açıp ağıma düşmesini bekledim.En güzel vurabileceğim nokta köpekti.Çünkü bizim köpeğimiz öyle sırada bir köpek değildi.Bembeyaz bir çin aslanıydı.Resmen kız tavlamak için köpek severi oynuyordu bizim ki.Bende yem attım.Konuşmaya başladık.Başlarda şüphelendi benim olabileceğimden.Ama ben herşeyi hesaplamıştım.Setten bir arkadaşımın telini verdik.Aradığında da aramızdaki en çıtır kız konusuyordu.

ee ne şimdı bu ben ilkkez denk geldım böle konuyua biri hıkaye yazıyor bızde okuyomuyuz ?

Bölümün ismi Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz zaten canım. Arkadaş başından geçen bir aldatılmanın hikayesini anlatıyor. Ama bölüm bölüm anlattığı için bir merak sardı hepimizi.

gerçek mi hikaye mi bilinmez
ama ben okumayı severim
nerde kalmıştık.eeeeee?

Ara sıra setten dolayı yazışamadığımızda,''sevgilim yanımda'' diyordum.''Ovv'' diyordu ''en sevdiğimden,böyle daha heyecanlı,benimde sevgilim var ama tatmin olamıyorum,sende öyle misin?''falan yazmaya başladı.Biz şoktayız ve bunları 3 kişilik küçük bir bayan çetesi olarak okuyoruz.Nasıl olsa şehir dışındayım ya ben,internete de girmem çalışırken diye,ama çok yanıldı.Bununla şehir dışından dönene kadar konuştum.Döndüğümde de devam ettim.Sonra buluşmayı teklif ettim.Ve bu beni arayıp ''set uzadı aşkım,geç gelicem sen yemek ye''dedi.Hiç bir şey yok gibi konuştum.Oysa buluşma yerine çoktan gitmiştim.Bunu buluşma yerinin 10 metre önunden arıyorum naptın diye?Bu diyor ki sete ara verdik kapının önünde sigara içiyorum.Pişkin pişkin ve rahat.İşte o zaman yüz yüze bile gelmek istemediğimi anladım.Bu arada yaşadığımız tel trafiğinden bahsetmiyorum bile.Bizim çıtır kız,telin esas sahibi ve ben:))organizasyon harikaydı...ama işte ben yüzüne tükürecekken su koyverip aradım.Arayıp ağzıma gelen her şeyi sayıp,eve gelip eşyalarını topla ve git diye.Bu arkamdan eve gelip,eve girmeyeyim parkta konuşalım mı dedi.Kabul edip gittim.İnanın öyle şeyler yaşadım ki onca yıl,ağlayamıyordum bile.Buluştuk,özür diledi.Gideceğim evden ama ne olur son bir şans ver dedi.Elimde değil tutamıyorum kendimi dedi.Benimle hiç ilgilenmiyorsun,hep eziyorsun,dedi.Suç nasıl olduysa benim oldu ya o derece:)Neyse bu gitti.Aileler araya girip bizi son kez barıştırdılar.Ben artık işin rengini gördüğüm için durmadan çalışmaya başladım.Ama o eski güzel halimden eser yok.76 kilo dolanıyorum ortalarda.Sonra dedim ki bununla zaten bitecek ben bu arada fırsatım olmaz bir daha elimden geldiğince eğitim falan alayım.Tabi ayrılmayayım diye her şeye evet diyor.Seslendirme kursuna kadar gittim.Sonra zayıflamak için özel bir doktora dünya para verdim.Başladım tekrar eski halime dönmek için uğraşmaya.Tabi bizim ki ''sen böyle çok güzelsin''yalanlarını söylemeye devam ediyor.Ulan odun madem öyle neden asıldığın bütün kızlar zayıf?demez mi insan...EE el kişi kendinden biliyor işi...Neyse ben bu arada bunun yularını salmış gibi davranıp,aslında daha sıkı tutmaya başladım.O kadar dikkatli davranıyordu ki...anlatamam...Bu arada reikiye merak sarıp,master bile oldum.Bir sürü dualar etmeye başladım.Ben dua etmeye başladıkça bu aldatıldığımı gördüğüm rüyalar geri gelmeye başladı.

Tabi bizim ki ''sen böyle çok güzelsin''yalanlarını söylemeye devam ediyor.Ulan odun madem öyle neden asıldığın bütün kızlar zayıf?demez mi insan...EE el kişi kendinden biliyor işi.

şurası çok hoşuma gitti.

yarın sevgilimle buluşmaya gitcem ben yaa
gece gece aklıma neler soktun, hadi anlat devamını da kafam rahat uyuyayım

Baktım bu hiç birşey yapmıyor ya da ben yakalayamıyorum,pc sine casus yükledim.Artık evde olmadığımda da nette bastığı her şeyi görebilecektim.Çok iyi bir dizide sanat yönetmeni olarak çalışıyordu.Ve adalarda çekildiği için çok rahat dekor kuruyorum adadayım deyip eve gelmeyebiliyordu.Altınada araba çekmişti şirket rahat hareket edebilsin diye.Bu bütün gece çalıştım diyip eve sarhoş gelmeye başladı.Çalışırken ya da işte dekor kurulurken içebilme şansına sahipti ve bizim iş gerçekten ara sıra içmeden çekilebilecek gibi değil.Ama normal erkekler için,artık yalan söyleme hastalığına yakalanmışlar için değil:)Çalışırken harcadığımız malzeme parasını ve yemek parasını şirkete ispatlayabilmek için her şeyin fişini alırız.Bu salak yanlışlıkla bir gece önce çalışıyorum dediği saatte gittiği barın otopark fişini bile bunların içine koymuş.Benim en kolay takip edebileceğim şey gizli gizli her gece baktığım fişler ve nerelerden alındığıydı.Fişlerin zaman ve yerleri bana dediği şeylerle tutmuyordu genelde.Ama ses çıkarmıyordum.Çünkü bu sefer boşanabilmek ve tamamen herkesin gözünde haklı olabilmek için elimde çok sağlam bir şey olmak zorundaydı.İlk önce yüklediğim casus sayesinde faceten açtığı sahte hesabını yakaladım.Yok koç mezunuymuş,yok nişantaşında oturuyormuş:)duyda inanma...Yavaş yavaş oradan kızlarla konuşmaya başlamışken,inanılmaz bir şekilde başka bir hattı olduğunu ve evin bir yerinde köşe bucak sakladığını öğrendim.Kızlar bu arada beni sevgililer gününde çok pahalı bir spor salonuna yazdırıp,haftanın 4 günü spora bağladı:)ama ben bu arada güzel güzel kilo vermeye başladım.Neyse ben o telefonu elime bir geçirdim...off ki ne offf bir kızın peşinden 3 aydır koşuyormuş,kapılarında sabahlamış.Kıza diyorum ki ben eşiyim,o diyor ki ''hadi oradan evli adamın her gece dışarlarda ne işi var?''diyorum çalışıyorum diye yalan söylüyor...o diyo ki''bu manyak sırf beni rahatsız et diye arattırıyor değilmi?''kızı canından bezdirmiş.Kızda kalmış etmiş vs...tabi ki bunun yanında 5 kişi daha...sadece gelen mesajları görebiliyordum.çünkü telefonu farkedip alana kadar o alıp içinde ki hattı kırdı.Ama gelen kutusunun kayıtlı kaldığını akıl edemedi.Ben bütün kızları aradım.Ne zamandır ve nasıl kandırıldığımı daha iyi bileyim diye...şok üstüne şok ama bizimki hala ''vallahi kimseyle yatmadım,sadece oyun gibi uğraşıyorum,hastalık bu doktora gidelim ne olur''diyip duruyordu.Bu olaydan sonra biraz daha aynı evde kaldık.Şiddet içeren bir kavga bile oldu sanki suçlu benmişim gibi.Ağladı,öldürürüm kendimi dedi...çok pişman olursun dedi.Benim de içimde hala cidden doktora mı gitsek,psikolojik tedavi görse düzelir mi var.EE bir de kimseyle yatmamışsa sorun yok mu acaba diye sorarken buldum kendimi.Aldatılmaktan dolayı boşanmaktan ziyade haklı olduğumu ispatlamak için mi bu kadar uğraşıyorum acaba diye bile düşündüm.Taki son gece o sahte hesaba balık düşene kadar.Hiç çaktırmadan konuşmaya başladım.Bakın kadın şunları yazdı ''karın bana mesaj attı,ne oldu yakalandın mı salak?''''beni tekrar ararsa açıp barda tanıştık iki sürtündük,dağıldık bir şey olmadı''diyeyim mi?''mesajlarımı okudu dedim ben sanki kocam konuşuyor gibi.oda ''eyvahh yattığımızı öğrendi mi?Peki kaç kez diye biliyor?''diye sorunca,fırtına hızında ben yatak odasın resmen uçtum.Meğer sadece bir kadının ağzından bunu duymayı bekliyormuşum.unku konustuğum tüm kadınlar sanki güzel bir şey yapıyormuş gibi hala ''o seni seviyor inan,sarhoş olunca hep sana olan aşkını anlatıyor''falan diyorlardı.Hiç unutmuyorum o gece o saatte onu evden kovdum.Köpeğimizde garibim hiç bir şey anlamayıp bakıyor öyleKadın birde nişanlıymış,sonra ben kendime sahte bir hesap açıp kadını ekledim.Başladım oradan kadınla kavga etmeye.Sonra onunda nişanlısını buldum.Adam bana inanmadı.Güveniyorum ben sevgilime dedi.Bende kaydettiğim tüm yazışmaları yolladım.Bu arad kadın beni nasıl tehdit ediyor.Bir de diyor ki''kadın olsaydın da tutsaydın elinde,evde oturup koca parası yemek kolay,beceriksizmişsin işte''falan filan.Yüzsüzlüğe bak dinime küfreden müslüman olsa.Ben oturup kocamın parasını yiyorum namusumla,bu salak nişanlısının yolladığı parayla nişantaşında yaşayıp,bir de üstüne aldatıyor.Düşünün yani kocam o kadar çalışmamı kendini haklı çıkarmak uğruna unutuvermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…