Ara sıra setten dolayı yazışamadığımızda,''sevgilim yanımda'' diyordum.''Ovv'' diyordu ''en sevdiğimden,böyle daha heyecanlı,benimde sevgilim var ama tatmin olamıyorum,sende öyle misin?''falan yazmaya başladı.Biz şoktayız ve bunları 3 kişilik küçük bir bayan çetesi olarak okuyoruz.Nasıl olsa şehir dışındayım ya ben,internete de girmem çalışırken diye,ama çok yanıldı.Bununla şehir dışından dönene kadar konuştum.Döndüğümde de devam ettim.Sonra buluşmayı teklif ettim.Ve bu beni arayıp ''set uzadı aşkım,geç gelicem sen yemek ye''dedi.Hiç bir şey yok gibi konuştum.Oysa buluşma yerine çoktan gitmiştim.Bunu buluşma yerinin 10 metre önunden arıyorum naptın diye?Bu diyor ki sete ara verdik kapının önünde sigara içiyorum.Pişkin pişkin ve rahat.İşte o zaman yüz yüze bile gelmek istemediğimi anladım.Bu arada yaşadığımız tel trafiğinden bahsetmiyorum bile.Bizim çıtır kız,telin esas sahibi ve ben:))organizasyon harikaydı...ama işte ben yüzüne tükürecekken su koyverip aradım.Arayıp ağzıma gelen her şeyi sayıp,eve gelip eşyalarını topla ve git diye.Bu arkamdan eve gelip,eve girmeyeyim parkta konuşalım mı dedi.Kabul edip gittim.İnanın öyle şeyler yaşadım ki onca yıl,ağlayamıyordum bile.Buluştuk,özür diledi.Gideceğim evden ama ne olur son bir şans ver dedi.Elimde değil tutamıyorum kendimi dedi.Benimle hiç ilgilenmiyorsun,hep eziyorsun,dedi.Suç nasıl olduysa benim oldu ya o derece:)Neyse bu gitti.Aileler araya girip bizi son kez barıştırdılar.Ben artık işin rengini gördüğüm için durmadan çalışmaya başladım.Ama o eski güzel halimden eser yok.76 kilo dolanıyorum ortalarda.Sonra dedim ki bununla zaten bitecek ben bu arada fırsatım olmaz bir daha elimden geldiğince eğitim falan alayım.Tabi ayrılmayayım diye her şeye evet diyor.Seslendirme kursuna kadar gittim.Sonra zayıflamak için özel bir doktora dünya para verdim.Başladım tekrar eski halime dönmek için uğraşmaya.Tabi bizim ki ''sen böyle çok güzelsin''yalanlarını söylemeye devam ediyor.Ulan odun madem öyle neden asıldığın bütün kızlar zayıf?demez mi insan...EE el kişi kendinden biliyor işi...Neyse ben bu arada bunun yularını salmış gibi davranıp,aslında daha sıkı tutmaya başladım.O kadar dikkatli davranıyordu ki...anlatamam...Bu arada reikiye merak sarıp,master bile oldum.Bir sürü dualar etmeye başladım.Ben dua etmeye başladıkça bu aldatıldığımı gördüğüm rüyalar geri gelmeye başladı.