Kocam beni önemsemiyor mu

Boluk36

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
34
10
3
Arkadaşlar merhaba ben iki yıldır yurt dışına gelin geldim ailemden bu kadar uzak kalmamıştım eşim sürekli işini bahane edip beni ailemin yanına götürmedi ailem Türkiye de ve en son bu ay dediki seni tek göndereyim benim iznim yok dedi ama sizce bu doğru mu çok yüzeysel anlattım çok kötü günler geçirdim burda yalnızım dil problemimden dolayı hiç arkadaşım yok zaten bütün gün evdeyim sadece iki güne bir ekmek almak için dışarı çıkıyorum kaynanam üst katımda ve çok kötü şeyler yaşattı bana kendimi çok değersiz hissediyorum eşim desen ana kuzusu daha doğrusu ben baskın konuşsam beni tutuyor yani çok gelgitli hiç arkamda sağlam durmadı neler yaşadım neler bilseniz şimdi sizce Türkiye ye tek gideyim mi ilk gidişim olacak 😞

Son düzenleme:
İşini bahane edip demişsiniz. İşi gerçekten müsait değil mi siz daha iyi bilirsiniz.
Ama 2 sene hiç izin olmaması da ne bileyim
Bana da inandırıcı gelmezdi

Ama insan istiyorki ilk gidişim eşim yanımda olsun kaç bayram geçti bir el öpmeye bile gidemedim

Ama insan istiyorki ilk gidişim eşim yanımda olsun kaç bayram geçti bir el öpmeye bile gidemedim
Tamam iste adam gene musaıt degıl ve aileni ozledıgının farkında sana jest yapıyor. Ben gelemiyorum sende gitme dese, ailemle gorusturmuyor dersınız bu sefer de

Dil bilmeden, iz bilmeden ülke değiştirip evlenen kadınların cesaretini hiç anlamıyorum açıkçası.

2 yıldır neden dil problemi yaşıyorsunuz ?

Tek başınıza ailenizin yanina gitmeniz de sorun yok. Sorun eşiniz ve ana kuzusu olması, dert edecekseniz onu edin.

Arkadaşlar merhaba ben iki yıldır yurt dışına gelin geldim ailemden bu kadar uzak kalmamıştım eşim sürekli işini bahane edip beni ailemin yanına götürmedi ailem Türkiye de ve en son bu ay dediki seni tek göndereyim benim iznim yok dedi ama sizce bu doğru mu çok yüzeysel anlattım çok kötü günler geçirdim burda yalnızım dil problemimden dolayı hiç arkadaşım yok zaten bütün gün evdeyim sadece iki güne bir ekmek almak için dışarı çıkıyorum kaynanam üst katımda ve çok kötü şeyler yaşattı bana kendimi çok değersiz hissediyorum eşim desen ana kuzusu daha doğrusu ben baskın konuşsam beni tutuyor yani çok gelgitli hiç arkamda sağlam durmadı neler yaşadım neler bilseniz şimdi sizce Türkiye ye tek gideyim mi ilk gidişim olacak 😞
seyahat etmek için eşinizle yapışık ikiz gibi gezmenize gerek yok kendi başınıza da binip seyahat edebilirsiniz evlenmiş barklanmış koca kadınsınız.2 senedir oradaysanız ve işsiz güçsüz evde oturuyorsanız dil kurslarına vs gidip dilinizi çoktan oturtabilirdiniz.sizi eve zincirliyorlar da sadece ekmek almaya mı salıyorlar? çıkın dolaşın kursa gidin.evde oturursanız arkadaş nasıl bulacaksınız? Arkanızda sağlam durmayan kocaya gerekli konuşmayı yapacaksınız.Kusura bakmayın ama yazdıklarınızda çözülemeyecek şeyler yok, siz pasifsiniz.
kocanızı bilemem ama siz kendinizi önemsemiyorsunuz , ezik bir kalıba sokuyorsunuz.

İznı yoksa tek gıtmenız daha ıyı bence

Madem esinizin izin almasi problem siz kendiniz gelin. Bunu da bir firsat olarak dusunun. Yoklugunuzda biraz sizi ozlesin. Turkiye'de keyfinize bakin. Desarj olun.

Bulundugunuz yerde muhakkak kursa gidin. Oyle dil bilmeden yasanmaz. Hem sizin gibi yeni dil ogrenenler ile kaynasmasi kolay olur. Hepinz ayni durumda oldugunuz icin birbirinizi anlarsiniz.

Korkunuzu anlıyorum tek gidersem bunu bahane edip evliliği bitirir mi ?
Evet anlattıklarınızın arkasında oğlunda ve anasında böyle bir potansiyel gördüm yanılıyorsam düzeltin sizi ayırmaya çalıştıkları İçin siz tek gelmeye korkuyorsunuz değil mi ?

Evet anlattıklarınızın arkasında oğlunda ve anasında böyle bir potansiyel gördüm yanılıyorsam düzeltin sizi ayırmaya çalıştıkları İçin siz tek gelmeye korkuyorsunuz değil mi ?
Bu korkuyla da yasanmaz ki ama, böyle bir korkusu varsa asıl kendısı korkutmalı gıtmekle ki akıllansın kocası.

Kaynanam dil kursuna gitmemi istemedi kendisi gitmemiş oğlu tek ve iki kızıyla küs psikolojik tedavi görüyor ama en son bu gidişle ben de görecem evliliğimin ikinci ayı hani çocuk kısırmısın dedi çok ağır sözler söyledi büyüğüm dedim sustum beni bi işe cerdiler temizlik işi bi hastanenin tuvaletleri ni temizledim aylık 1000 euro alıyordum ama eşim harçlık 40 euro veriyordu ve kaynanam bu parayı ne yapıyorsun diye hesap sordu aileme gidince götürürüm diye iki hediye almıştım ben evde yokken evimi karıştırıp aldığım hediyeyi salondaki masanın üzerine çıkarmış ben işten gelince bu ne venim haberim yok bundan diye hakaretler edip evine gitti neymiş ben evimi düşünmüyormuşum aklım hala baba evindeymiş yazsam varya neler yaşadım neler yüzüğümden başka takı bırakmadı aldı hepsini elimden eşimde ben ağladıkça sadece sarılıp üzülme dedi

Dil için sizi kursa göndermeyen, evde hizmetçi ve seks kölesi olarak kullanan biri benim gözümde erkek zaten değil ama insan değil. Almanya veya başka bir ülkede eşinin kendi başına bir yerden bir yere gitmesine izin vermeyen insanları bence siz tekrar gözden geçirin.

Kaynanam dil kursuna gitmemi istemedi kendisi gitmemiş oğlu tek ve iki kızıyla küs psikolojik tedavi görüyor ama en son bu gidişle ben de görecem evliliğimin ikinci ayı hani çocuk kısırmısın dedi çok ağır sözler söyledi büyüğüm dedim sustum beni bi işe cerdiler temizlik işi bi hastanenin tuvaletleri ni temizledim aylık 1000 euro alıyordum ama eşim harçlık 40 euro veriyordu ve kaynanam bu parayı ne yapıyorsun diye hesap sordu aileme gidince götürürüm diye iki hediye almıştım ben evde yokken evimi karıştırıp aldığım hediyeyi salondaki masanın üzerine çıkarmış ben işten gelince bu ne venim haberim yok bundan diye hakaretler edip evine gitti neymiş ben evimi düşünmüyormuşum aklım hala baba evindeymiş yazsam varya neler yaşadım neler yüzüğümden başka takı bırakmadı aldı hepsini elimden eşimde ben ağladıkça sadece sarılıp üzülme dedi
Ay ne tatlı kocan var, masallah

Ailenizin yanına gidin bence ama dönmeyin mümkünse.

Aynen tamolarak korkum bu

Back
X