Kocam beni önemsemiyor mu

Saglik calisanina mudahale edemez, oraya hemen polis gelir. Kadin hamile olsa kocasini bile kadinin rizasi olmadan iceri alamaz, hakki yok.
Doktor odasına girdi evet buyrun dediler sonra dediki h kadın doktoru olduğu için yanındaki bayan dedi ki hasta sizsiniz siz kim dedi bende elim kaynatam dedim kaynatam da bana sağlıklı mı değil mi bilgi verin dedi sağlıkçı da bu ne saygısızlık beyfendi lütfen hasta bekle me odasına dönün dedi kaynatam da yok bilgi slmak istiyorum saygısızlık bunun neresinde falsn diye şeyler söyledi onlarda lütfen dedi çıkardılar kavga bu işte

Ben öyle kaynana ile kocayı çok kötü yapardım seni dışarı çıkarmıyorlar kursa gönderiyorlar çünkü gözün açılmasın diye

Doktor odasına girdi evet buyrun dediler sonra dediki h kadın doktoru olduğu için yanındaki bayan dedi ki hasta sizsiniz siz kim dedi bende elim kaynatam dedim kaynatam da bana sağlıklı mı değil mi bilgi verin dedi sağlıkçı da bu ne saygısızlık beyfendi lütfen hasta bekle me odasına dönün dedi kaynatam da yok bilgi slmak istiyorum saygısızlık bunun neresinde falsn diye şeyler söyledi onlarda lütfen dedi çıkardılar kavga bu işte
Yasak hanimefendi yasak, hakkinizi bilin bundan sonra giremez de bilgi dahi alamaz. Siz bir islem yaptirsaniz ve gizli kalsin isteseniz, donup siz gitseniz bile dr oraya gizli bilgi dedikten sonra baska dr dahi goremez, bilemez. Bilgilerin saklanmasi kanunu var, bilin istiyorum.

Sali-Cuma arasi ben oralardayim, Pazartesi isim yok size yardimci olabilirim, bu psikolojik siddet sopa alip dovmesi gerekmez. Ayrica siz suan b1 yapmak zorundasiniz, ne kadarlik vizeniz var kac yil gecerli?
Üç yıllık vizem var ben birde o altı aylık süreçte ikinci bi işte çalıştım ofis temizliği eşimin de durumu çok şükür iyi o yüzden herhalde öyle uzun oturum vermişler ilk gelince 6 ay vermişlerdi ikincide üç yıllık verdiler ha kursada başındaki gibi yazdım sadece 1 ay gittim sonra eşim borç çok yetişmiyor dedi hem birde kursa bu üç yıl içinde gitmem zorunluymuş hemen şimdi gidin felan diye bir posta gelmedi bize kaynanam da ne kursu boşver çocuk olduktan sonra oturumu verirler ben gitmedim işimi görebiliyorum kursa para dökmeyin dedi tamsm dedik öyle kspandı gitti konu

Psikolojisi bozuk kayınvalide ile yaşamak, kocadan destek görememek.
Valla bence kenarında köşende ne var ise al, ailenin yanına dön. Kafa dinlemiş olursun ve daha mantıklı düşünebilirsin.
Orda psikolojik şiddete maruz kalmışsın ve mantıklı düşünemiyor olabilirsin. Ailenin yanında herşeyi ölçer tartar ona göre karar verirsin.
Eşinin senle gelemyecek olmasıda süper bir avantaj bu arada.

Yasak hanimefendi yasak, hakkinizi bilin bundan sonra giremez de bilgi dahi alamaz. Siz bir islem yaptirsaniz ve gizli kalsin isteseniz, donup siz gitseniz bile dr oraya gizli bilgi dedikten sonra baska dr dahi goremez, bilemez. Bilgilerin saklanmasi kanunu var, bilin istiyorum.
Ben gizli kalsın istemedim ki zaten ağlaya ağlaya gittim orda içerde doktorum da dedi yardıma ihtiyacın varsa yardım ederim dedi Allah razı olsun ondan türk doktoru zaten yok sadece sağlıklımıyım değilmi onu amlatın dedim muaneden çıktım kaynatam gitmiş gel konuşalım diye çağırdık doktor da dedi daha iki aylık evliler felininiz gayet sağlıklı felan diye konuştu sonrada çocuk tek kadından kaynaklı olmaz aynı şekilde oğlunuzu götürğn isterseniz dedi eşim de başka yerde oldu astrospermi mi öyle bi teşhis koydular üç ay hap kullandı şimdi de aşılama için randevu aldık ama o süreçte yine kaynanam beni suçladı takmayım diyorum ama aklıma geldikçede salak salsk ağlıyorum aslında bende iyi değilim belki ailemin yanına gidince iyi gelir banada

Üç yıllık vizem var ben birde o altı aylık süreçte ikinci bi işte çalıştım ofis temizliği eşimin de durumu çok şükür iyi o yüzden herhalde öyle uzun oturum vermişler ilk gelince 6 ay vermişlerdi ikincide üç yıllık verdiler ha kursada başındaki gibi yazdım sadece 1 ay gittim sonra eşim borç çok yetişmiyor dedi hem birde kursa bu üç yıl içinde gitmem zorunluymuş hemen şimdi gidin felan diye bir posta gelmedi bize kaynanam da ne kursu boşver çocuk olduktan sonra oturumu verirler ben gitmedim işimi görebiliyorum kursa para dökmeyin dedi tamsm dedik öyle kspandı gitti konu
Siz bana adresinizi gonderin ben devletten yollatirim mektup, rathaus size bi mektup gonderir. Vhs ler cok bir para degil madden zorlaniriz derseniz bamf karsiliyor, dedigim gibi yolunu bulurum ben. En kotu aile hekimine gidin zordayim deseniz gelirler yardima. Aman cok sikildim bu isten, olurda yardima ihtiyaciniz olursa arabayla 15 dk surer oradayim.

Eşle gidince noluyo tek gidince noluyo anlamadımki amaç aileni görmek değil mi ne farkeder? Biz burda olmamıza rağmen heryere tek gidiyorum benimki de izin alamıyo ne var bunda

Ben gizli kalsın istemedim ki zaten ağlaya ağlaya gittim orda içerde doktorum da dedi yardıma ihtiyacın varsa yardım ederim dedi Allah razı olsun ondan türk doktoru zaten yok sadece sağlıklımıyım değilmi onu amlatın dedim muaneden çıktım kaynatam gitmiş gel konuşalım diye çağırdık doktor da dedi daha iki aylık evliler felininiz gayet sağlıklı felan diye konuştu sonrada çocuk tek kadından kaynaklı olmaz aynı şekilde oğlunuzu götürğn isterseniz dedi eşim de başka yerde oldu astrospermi mi öyle bi teşhis koydular üç ay hap kullandı şimdi de aşılama için randevu aldık ama o süreçte yine kaynanam beni suçladı takmayım diyorum ama aklıma geldikçede salak salsk ağlıyorum aslında bende iyi değilim belki ailemin yanına gidince iyi gelir banada
Cigdem hanim mi doktorunuz Sema hanim mi, kuyruklu gidiyor bu is 😒

Siz bana adresinizi gonderin ben devletten yollatirim mektup, rathaus size bi mektup gonderir. Vhs ler cok bir para degil madden zorlaniriz derseniz bamf karsiliyor, dedigim gibi yolunu bulurum ben. En kotu aile hekimine gidin zordayim deseniz gelirler yardima. Aman cok sikildim bu isten, olurda yardima ihtiyaciniz olursa arabayla 15 dk surer oradayim.
Mektup gelince kocam demez.öi bu neyin nesi aç bırakmadım açılta bırakmadım annesiyle yaşadığım sorundan kocamdan ayrılmaya varır bunun sonu birde babam annem ne der hep diyor babam zsten kaynananla konuşma sçma kapısını sen evinin işine bak bugün var yarın yok o kadın diyorlar şimdi kadın sığunmaya gidecem sonrası ne olacak ki kocam dan yana tek şikayetim bunlar olurken ne tapalım anneöde böyle dedi sırtımı sıvazladı hatta annesi iki hafta konuşmadı bir höst deyip karını susturmadın demiş en son ben annesiyle tartışmıştım yeter diye ne bileyimki gözüm almıyor benim siz bugün varsınız yarın yok ayrılınca ne yapacam ayrıldıktan sonra burda durmanın anlamı ne köye dönsem ne olacak bi zaman sonra ikinci evliliğe zorlayacaklar daha beteri çıkarsa karşıma o zaman ne olacak heşe sabredeyim zaten şimdilik ses tok kaynanamla küsüm ama işte kocamiznim yok diye beni babamın evine tek gönderiyor o zoruma gidiyor

Mektup gelince kocam demez.öi bu neyin nesi aç bırakmadım açılta bırakmadım annesiyle yaşadığım sorundan kocamdan ayrılmaya varır bunun sonu birde babam annem ne der hep diyor babam zsten kaynananla konuşma sçma kapısını sen evinin işine bak bugün var yarın yok o kadın diyorlar şimdi kadın sığunmaya gidecem sonrası ne olacak ki kocam dan yana tek şikayetim bunlar olurken ne tapalım anneöde böyle dedi sırtımı sıvazladı hatta annesi iki hafta konuşmadı bir höst deyip karını susturmadın demiş en son ben annesiyle tartışmıştım yeter diye ne bileyimki gözüm almıyor benim siz bugün varsınız yarın yok ayrılınca ne yapacam ayrıldıktan sonra burda durmanın anlamı ne köye dönsem ne olacak bi zaman sonra ikinci evliliğe zorlayacaklar daha beteri çıkarsa karşıma o zaman ne olacak heşe sabredeyim zaten şimdilik ses tok kaynanamla küsüm ama işte kocamiznim yok diye beni babamın evine tek gönderiyor o zoruma gidiyor
Hayir mektubun icerigi soyle olur, x isimli kisi kurs ziyaretlerini yapmiyor, bize teilnahmebescheinigung gonderin derler. Onun icin sizin kayit yaptirmaniz lazim size 3 yillik vize verildiyse takibini yaparlar, cocuk sahibi olmaniz size ebeveyn olarak vize saglamaz. Dil bilmeyen anne cocugunun okulunda ne yapacak, iki ise giden baba cocugun odevlerine nasil yardim edecek bu isin doktoru vs. var genis dusunun. Dil size lazim.

Çiğdem hanım ayyy canım canım o varya ço sevdim Allah razı olsun ondan nasıl iyi biri nasıll çiğdem gürel

Cigdem Hanim benim de doktorum size ulasmam daha kolay olacak. Buna cok memnun oldum ama „ayy canim doktorunuzu“ sikayet etmek zorunda kalacagim.

Canım kocan gidince seni boşar diye falan korkma , senin gibi eş bulmuş boşar mı. Milleti de takma el ne derse desin,sen git gel hemen koydurun bir çocuk, o doğsun ara vermeden hemen bi tane daha , bi tane daha . Böyle mutlu ailelerin en az 3 koydurması şart bence 🤔 Oraya pek uyum sağlayacak gibi durmuyorsunuz, yazık etmeyin kendinize dönün ve siz boşayın bu aileyi..

Cigdem Hanim benim de doktorum size ulasmam daha kolay olacak. Buna cok memnun oldum ama „ayy canim doktorunuzu“ sikayet etmek zorunda kalacagim.
Hayır ya doktorumu ne demiye şikayet ediyorsunuz asla asla müsade etmem böyle birşeye o hep yardımcı oldu bana kadın elinden gelenin fazlasını yaptı zaten asla asla lütfen sakın öyle birşey yapmayın kadın çok iyi ilgilendi bizimle ve hala da öyle devam gidiyorum ben ona

Kaynanam dil kursuna gitmemi istemedi kendisi gitmemiş oğlu tek ve iki kızıyla küs psikolojik tedavi görüyor ama en son bu gidişle ben de görecem evliliğimin ikinci ayı hani çocuk kısırmısın dedi çok ağır sözler söyledi büyüğüm dedim sustum beni bi işe cerdiler temizlik işi bi hastanenin tuvaletleri ni temizledim aylık 1000 euro alıyordum ama eşim harçlık 40 euro veriyordu ve kaynanam bu parayı ne yapıyorsun diye hesap sordu aileme gidince götürürüm diye iki hediye almıştım ben evde yokken evimi karıştırıp aldığım hediyeyi salondaki masanın üzerine çıkarmış ben işten gelince bu ne venim haberim yok bundan diye hakaretler edip evine gitti neymiş ben evimi düşünmüyormuşum aklım hala baba evindeymiş yazsam varya neler yaşadım neler yüzüğümden başka takı bırakmadı aldı hepsini elimden eşimde ben ağladıkça sadece sarılıp üzülme dedi
Ben olsam ailemin yanına gider bir daha geri dönmezdim.
Kusura bakmayın niyetim sizi kırmak değil ama neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz? Siz kendinize değer vermezseniz başkaları o değeri hiç vermez.

Hayır ya doktorumu ne demiye şikayet ediyorsunuz asla asla müsade etmem böyle birşeye o hep yardımcı oldu bana kadın elinden gelenin fazlasını yaptı zaten asla asla lütfen sakın öyle birşey yapmayın kadın çok iyi ilgilendi bizimle ve hala da öyle devam gidiyorum ben ona
Destek olacam diye başıma daha da büyük dertler sarmayın valla sağolun doktorum dan memnununm kadın elinden gelen herşeyi yaptı daha ne yapsın sonuçta içini bilmiyor dışını bilmiyor amann ne bileyimki şimdi tek mi gideyim Türkiye ye gözüm de kesmiyor bakalım hayırlısı

Sizin bir kadını bulmuş eşiniz ..Size destek olması gerekiyordu .Hep eşinizin ailesi ile aynı yerde yaşayacaksanız eğer nereye kadar devam edecek ki böyle.İlla ki bir yerde biter evlilik şimdi bitmese bile .Sizde yıpranırsınız çünkü zamanla .Bide böyle düşünceleriniz varken çoçuk olsa ne olacak ki ..Hadi ilerde canınıza tak etti gittiniz bide çoçuk olacak o zaman daha kötü .Böyle bir durumda eşiniz arkanızda durup ailesini susturursa kimse size birşey diyemez .Allah yardımcınız olsun .Ama tek başına ailenizin yanına gittiniz diye kimse size birşey diyemez .Kaldı ki eşinizde git diyormuş .Bence kendinizi ezdirmeyin ailesine .Dik durun .

Önce kayinpederinizi kovan doktor, sonra en büyük hasta/doktor gizlilik kuralini ihlal ederek bide ona hesapmi veriyor? Almanyada? :KK14:

Bizimle dalgami geçiyorsun?

Ha bide öyle aterkil bir durumda, seni köle gibi kullananlar var. Esinde gidip sperm testi veriyor öyle mi?

Sonradan aklima geldi, bende avrupada yasiyorum ve evet kursa gitmek zorunlu. Adamlar niye sadece 3 yil içinde olmali kurali koysun saçma. Tabiki gelir gelmez olmali. Yasadigim ülkedede ceza veriliyor kursa gidilmedigi süreçte. Ve konu basinda hiç dilim yok diyordun. Sonra evet "A1im var, nolmus yeaah"ya çevirdin. Ki A1 için bile baya dil seviyen iyi olmali.

Konu gitgide saçma bir hal almaya baslamis. Ben konuya artik inanmiyorum. Hali ile son yorumum olacak artik.

Back
X