Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapmalıyım anlamadım .sesimi çıkartmaayım hizmet edeyim ailesinin yanında mütevazi olayım .anasının yanında tavır yapmayayım abisine laf demeyeyim .sus yemek yap temizlik yap ,iyi güleryüzlü eş ol yoruldum artık
ne yapmalıyım anlamadım .sesimi çıkartmaayım hizmet edeyim ailesinin yanında mütevazi olayım .anasının yanında tavır yapmayayım abisine laf demeyeyim .sus yemek yap temizlik yap ,iyi güleryüzlü eş ol yoruldum artık
dün aynı tartışmayı biz yaptık.hemde cok fena ...ailesinin yanına giderken kapalı olcakmısım !Ya ben neden başkaları için karakterimi değiştireyim ki ?ben buyum beni tanıdığın da da buydumm bu kdar..köye gidince bayramda arkadaslarını görebilirmiş,yanlarına gidebilirmiş,ben bi kac saat yalnız klabılırmısımm köy ya orası herkez tuhaff kafayı yicem artıkk beni seven böle sevsin beni kabullensinler artık yada gelmemi sölesinler bende rahat edimmm..Şu an küsüz bide üstüne ilave akşam yiğeni gelioo tam yerine oturdu yaniii![]()