Kocam beni önemsemiyor

karagull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
118
0
46
Afyon
merhaba arkadaşlar ne yapacagız biz bu eşlerle .kocamla aile konularında hep zıtlaşıyoruz..ne yapmalıyım?:57:

en bas,it hafta sonu ailesi buradaydı anne baba abi. onlar geldi eşim beni hiç görmez oldu .dışarıda elimi tut diyen adam dün gezeken hiç tanımıyo sanki. 2 gündür sarılıyomm laf atıyorum kocam çay yapmışşşş dyom hiçbir ifade yok anca abisiyle oturup içiyo aynı evde komşu kızı gibiydim mesafeli yani..ailesi gitti hemen dakka bir küsmüyüz konuşmayacaksan bileyim ..falan bu aileiçinde umursanmama işi canımı sıkmaya başladı yani .

ne yapmalıyım anlamadım .sesimi çıkartmaayım hizmet edeyim ailesinin yanında mütevazi olayım .anasının yanında tavır yapmayayım abisine laf demeyeyim .sus yemek yap temizlik yap ,iyi güleryüzlü eş ol yoruldum artık

ağustosta 3 yıl olacak . ya hep böyleydi aslında arkadaşken de ...ailesinin yanında benimle cepten konuşmazdı. ailesine beni anlatmazdı.üzülüyorum çünkü ben onun yaptıklarını ona yapsam kimbilir neler olur.zaten evlenirken de sorunlar yaşadık hep diken stündeyiz bu aile mevzusunda ..

Cnm eşin biraz tutucu bir aile ortamında yetişmiş anladığım kadarıyla.Hani bir söz vardır;balık baştan kokar diye!aslında herşey belliymiş başından ve sende bile bile lades demişsin.Yapacağın şey belli: eğer bu konuda hiç konuşmadıysan ki budurumda geç kalmışsın derim,konuşmalısın hemde hemen.Duygu ve düşüncelerini anlat

ah ah çok konuştum çok tartıştık yapma böle dedim en son tamam dedi ama yine aynı .evet çok kapalı büyümş güyaaaaa...erkekler herşeyi yapar kadın susar yetinir ....bir aile mi olalım bilmiyorum ki ama benim huyumda yok ki bu .sen evlim isin peki?

evet cnm evliyim.Eşini bunun için yargılama ve değiştirmeye çalışma,olduğu gibi kabul etmişsin zaten.Ailesi geldiğinde sana düşen vazifelerini yap,hatta her zamankinden daha sıcak ve sevecen ol onlara karşı,seninle olmayı çok sevsinler.BU evin hanımefendisi benim imajı da akıllarına kazınsın.anladığım kadarıyla da sık gelmiyorlar.Başbaşa iken de eşinle olmanın keyfini çıkar.Zamanla herşey düzelir,daha da yumuşar ortamınız.Endişelenme..

yaelimden geleni yapıyorum anneer günü için annesine hediye aldık ben aldırdım. annesi de buradaydı zaten .ama benim annemi o bir arayıp kutlamadı.kenardan telefonda sööyledi bana ....eşim bişey oldugu zaman annemi ara eltimi ara demeyi çok ii bilior ama iş bana geldiginde bi kere ben seninkileri arayım dememiştir. bunu da hep söyledim ama bir mantıklı cevap yok.ona göre evliliğimizde hep ben problem yaratıyorum. dırdırcı kadın rolu ....artık korkuyorum ama çünkü şiddete de başlayacak diye zaten hergün
n içiyor da

Eşini içkiden mutlaka uzaklaştırmalısın,hele de hergün içmekten.Allah korusun alışır filan zor zamanlar geçirirsin.Sabret arkadaşım.Evliliklerde arayı bulan alttan alan her zaman hanımlardır.En büyük iş bize düşüyor.Seviyor ve evliliğine-eşine inanıyorsan sabretmelisin cnm.

dün aynı tartışmayı biz yaptık.hemde cok fena ...ailesinin yanına giderken kapalı olcakmısım !Ya ben neden başkaları için karakterimi değiştireyim ki ?ben buyum beni tanıdığın da da buydumm bu kdar..köye gidince bayramda arkadaslarını görebilirmiş,yanlarına gidebilirmiş,ben bi kac saat yalnız klabılırmısımm köy ya orası herkez tuhaff kafayı yicem artıkk beni seven böle sevsin beni kabullensinler artık yada gelmemi sölesinler bende rahat edimmm..Şu an küsüz bide üstüne ilave akşam yiğeni gelioo tam yerine oturdu yaniii:53:
ne yapmalıyım anlamadım .sesimi çıkartmaayım hizmet edeyim ailesinin yanında mütevazi olayım .anasının yanında tavır yapmayayım abisine laf demeyeyim .sus yemek yap temizlik yap ,iyi güleryüzlü eş ol yoruldum artık

dün aynı tartışmayı biz yaptık.hemde cok fena ...ailesinin yanına giderken kapalı olcakmısım !Ya ben neden başkaları için karakterimi değiştireyim ki ?ben buyum beni tanıdığın da da buydumm bu kdar..köye gidince bayramda arkadaslarını görebilirmiş,yanlarına gidebilirmiş,ben bi kac saat yalnız klabılırmısımm köy ya orası herkez tuhaff kafayı yicem artıkk beni seven böle sevsin beni kabullensinler artık yada gelmemi sölesinler bende rahat edimmm..Şu an küsüz bide üstüne ilave akşam yiğeni gelioo tam yerine oturdu yaniii:53:

dün aynı tartışmayı biz yaptık.hemde cok fena ...ailesinin yanına giderken kapalı olcakmısım !Ya ben neden başkaları için karakterimi değiştireyim ki ?ben buyum beni tanıdığın da da buydumm bu kdar..köye gidince bayramda arkadaslarını görebilirmiş,yanlarına gidebilirmiş,ben bi kac saat yalnız klabılırmısımm köy ya orası herkez tuhaff kafayı yicem artıkk beni seven böle sevsin beni kabullensinler artık yada gelmememi sölesinler bende rahat edimmm..Şu an küsüz bide üstüne ilave akşam yiğeni gelioo tam yerine oturdu yaniii:53:

sevdabak kiz anam anladik bu kacinci baski zuhaha:))bence uyum arada iyidir...sende haklisin basortusu bir kac kisi icin ortulmez...sadece Allah rizasi icin farz oldugu icin ortulur...buda yanlis....baskasi icin basini kapatinca ne yarari olacakmis....

poff Nedir şu erkeklerin hanımlarına çektirdiği?
Kızlar bence baştan kendimizle ilgili yada ilgisiz gereken her konuda tavrımızı belli etmeliyiz."Ben buyum ve sen beni olduğum gibi kabul ederek eşin yaptın" (tabii aynı şekilde biz de eşlerimizi olduğu gibi kabul ettik,ama bunu çaktırmayın:))

Back
X