kocam beni savunmadi.

Ay tövbe ya... El kadar bebeğin psikolojisi bozarak sevmek de nedir? "Ne olur bağırmayın" diyerek fazla kibar davranmışsınız. Nasıl bir manyaklık bu. Bir de alınmış, bağı ağrımış. O başın kırılmadığına şükretsin bence. Yani çocuğuma böyle psikopatça davranacak insanın üstüne uçarım, hiç öyle insanlığımı filan koruyamam.

Özür deileyecek biri varsa o da görümceniz. İnsanlar kafayı mı yemiş yaa bebek bilerek ağlatıp sevmek nedir? Görümcenizin akıl sağlığı yerinde mi? Peki eşinizinki yerinde mi?

Sakin ozur dileme. Cocugu korkutmak ne ya.Hangi dagin ayisi bunlar? 3 aylik yazik gunah.

3 aylık el kadar bebeyi anası korumasın, babası savunmasın, kilimci Hasan mı koruyacak ya? Ne demek ağlatıp, korkutup sevmek ? Mal mı bu kadın!! Allah'ın emaneti size o yavru, sakın geri adım atmayın.

Bildiğin olay çıkarıp sizin sabrınızı test etmiş o beyinsiz! Pabucu bırakmayın cahillere

Sakın ezilmeyin ve geri adım atmayın hatta lütfen üste çıkın ve hatta akrabalara anlatın el kadar çocuğa böyle böyle yaptılar ve de bagirmayin dedim diye bana küsmüş inanamıyorum diyin .. neyse büyüklük ben de kalsın ben özür beklemiyorum gelip gidebilir evime, bir daha aynısını yapmamak şartıyla diyin herkese ve kocaniza!

Şoktayım şu an ; ağlatıp sevmek nedir yaaaa, akli dengesinde bir sorun mu var görümcenizin
Kocanızda kabahat ama görümce de az değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…