kocam beni savunmadi.

Neyin saygisiymis.. sakin ozur dileme.. ozurluk birsey yok.. tepene cikarirsin iyice yoksa.. pislik hem suclu hem sikayetleniyo

O kadar kırıldıysa görümce bidaha gelmesin yavrucağız evinde rahat etsin

Gorumceyi aglatip sevesim geldi deyin .
Ma.......kmiymis cocuga bagiriyor .
ay manyağı mı sansürlediniz? Ben acaba yaşı mı küçük dedim, yok kocasının ablasıymış bir de. Bildiğin kuş beyinliii.

İstediğimi yaparım, ben büyüğüm diye gelinin sabrını test edenler var ya, hani laf etsin ben de olay çıkarayım diye bekleyen cahil tipler, sırf bu sebeple ağlattığına adım gibi eminim.

Son düzenleme:
Yuhh daha neler. Yahu çocuk ağlatarak mı sevilirmiş sevmeyi bilmiyorsa sevdirmeyin bunun için duygu sömürüsü yapılır mı rezillik yani. Bir de başı ağrımışmış çok bağırdığı için başı ağrımıştır şuursuzun sakın özür falan dilemeyin

Ne demek özür dilemek teşekkür etseydiniz bir de iyice tepenize çıksın kendi mükemmel psikolojisiyle sizin ve bebeğinizin psikolojisini bozsun. Gorusmeyeceginiz biri değil mecbur karşılaşacaksınız gorumcenizle ama özür dilerseniz sonun başlangıcı olur bu eşinize de çekin resti ben özür dilemiyorum çok istiyorsanız bi özür ablan benden özür dilesin deyin

Şimdi herkes gorumceyi suçlayacak.

Ama suçlu eşin. Başka kimse değil.

Görümce de suçlu. Çocuğa psikolojik şiddet uygulamak kanunen suç. Gelişmiş ülkelerde bir çocuğun ağlatılana kadar korkutulduğu konusunda ihbar alsalar sosyal hizmetler görevlileri bunu ciddiye alıp, gidip araştırır. “3 aylık bebeğe bir şey olmaz” demezler.

Türkiye’de de bu suç. Uygulamada ceza vermiyorlardır, o ayrı. Ama nasıl geçmişte yaya geçitlerinde yayaya yol vermemek suç olmasına rağmen ceza uygulanmazken artık cezalar başladı, bu konu da ileride cezai yaptırım olacaktır.

Şu an için görümce şikayet edilse ceza almayacak olsa da kanunen suçlu. Yaptığının suç olduğunu da bilmeli.

Millet ruh hastası yaaaa.valla kötüyü uzaklarda aramamak lazım.halasi ağlatmaya kiymazsa sırf keyfi için başkası ne yapmaz.ondan sonra çocuğa şiddete hayır ! Diye ahkam keserler

Ruh hastası kadın kendince hakimiyet kurmaya çalışmış bem haksız da olsam kardeşim benim yanımda olcak diye Allahım korusun bunlardan kendi dertlerine düşsünler bunlar yüüznden evlerde çıkan huzursuzluklar bitmedi
Koca da onun kadar suçlu en az

Bazi konulari okuyorum ve yazip yazip siliyorum. Nasil bir mantik cozemiyorum. Cocugu aglatmak ve sevmek. İnsan biraz yaptiginin ettiginin farkinda olmali. Cahillik, gorgusuzluk illaki okumakla bertaraf edilmez. İnsan aklini kullanarak oluru olmazi bulabilir. Bir de alinmis hasbam. Hic uzulmeyin alttan almayin. Yaptigi yanlis. Ogrenecek boyle boyle.

görümcen suçlu eşinde çanak tutuyo uyarsaydı bence siz bu gorumceden uzak durun çocuğu da tek bırakmayın yanlarında

Hem suçlu hem guclu:)

3 aylık bebeği ağlatmaya çalışmak, heleki o iğrenç ses tınısıyla! hangi akla hizmet...anası saatlerce uyumasın rahat ettirmek için.ağlamasın diye kırk takla atsın!görümce keyfi gelsin diye bebek ağlatsın...kocayı boşa direk kurtul görümcenden.ne ınsanlar var yahu...

Ya bende böyle poposuna vura vura severim ama 3 aylık bebeğe bağırarak aglatmakta bi değişik hadi onu geçtim sizin dediginzde ne varda küsmüş başı agrimis falan esinize diyecek hiç birseyim yok ne olmuş sanki kufurmu ettinizde özür dileyeceksiniz. Suç esinizde kardeşinin yaptığını normal görüyorsa sizin uyariniza normal görecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…