kocam beni savunmadi.

Görümcenize söylersiniz. "Ben de seni önce ağlatıp sonra sevecektim. Hoşuna gitmedi mi?" diye.

Ne özürü arayıp biraz daha söverdim sen kimsin ki benim bebeğime bağıracaksın dua etsin eşin yolmamışsın 3 aylık bebeği ağlatıp sevmek nedir yani salak mı o

Normal hayatta kullanmiyorum ayıp geldi .Bende ki en büyük hakaret bu .

Kimi gerzekler görümceniz gibi yapıyo. Kızım 9 aylık onada yapmaya çalışanlar oldu bende kızdım. İçim acıyo yani ne gerek var ağlatarak sevmeye.

Of ki ne of. Bu insanlar mağarada mı uzayda mı yetişiyor anlamıyorum. Hiç mi bir kitap okumuyor hiç mi çevreden bilgiye maruz kalmıyorlar. 3 aylık bebeği korkutmak ağlatmak nasıl bir sevme şekli olabilir. Ben çocuğuma yaptığını hayal bile edemiyorum. Asla özür dilemeyin hatta bir çocuk gelişim kitabı hediye edin. Tabi önce eşinize sonra da kardeşine...

Eşinizin ailesinde,genetik bir algılama ve anlayış eksikliği hatta zeka problemi olabilir mi?
Al görümceyi vur kocaya.
Kesinlikle özür dilemeyin.
Umarım küser ve bir müddet size gelmez hala olacak o cahil kadın.
Benim de yeğenim var,
gözümden sakınıyorum onu.
Bırakın bağırıp ağlatmayı,
ona bağıranı ağlatırım.
Evladım ve yeğenim,hatta muhatap olduğum çocukların hepsi için,hiç kimseye böyle
hadsiz ve cahilce davranma izni vermem.
Eşinize de bir ayar verin,
-baba- kavramının üzerinde biraz düşünsün.

Gelsin görümceniz sizden özür dilesin huzurunuzu bozduğu için.

Siz de esinize söyleyin ben onu aglatarak seviyorum diye.
Bu nedir ya çocuğu aglatarak sevmek çocuğu sevmemek demek bence. Ben onu pamuklara sarıcam doğunca şuan hamileyim ve biri gelip bana ben onu aglatarak seviyorum dicek kimse kusud bakmasin her annenin içinde panter vardır içimdeki panteri cikarmasinlar.

Görümcen problemli o kesin.Benimde 3 aylık iki yeğenim var kıyamam bir damla göz yaşlarına.Ağlatarak sevmek bağırarak sevmek diye birşey hayatımda duymadım.Ama asıl sorun kesinlikle eşinde.O söylemeli abla hayırdır bu nasıl sevme şekli diye.Eşin iyi bi ayari haketmis.Ne özrüymüş Allah aşkına sakın öyle bir hata yapma.Tepene çıkarma kimseyi haddini bilsin herkes.

Direk görümceye gider söylerdim. Çünkü kocadan hayır yok. Evlatlar ne zahmetlerle dünyaya geliyor, büyüyorlar. Görümce alınırsa alınsın. Hiçkimse çocuğumdan değerli değildir.

Sakin çocuğunuza kimsenin bağırmasına izin vermeyin sakin. Küçük bebek sonra geceleri hep korkar benim komşumun 3 yaşında oğlu var bebeğime bağırıyordu yani bağırarak güldürmeye çalışıyordu küçük çocuk birsey de söyleyemiyorum çareyi çocukla görüştürmemekle buldum. Bebeğim o çocuğu gördüğü günün akşamları hep uykusunda ağlıyordu icim aciyordu şimdi çok şükür öyle birşey kalmadı. Ben sizin yerinizde olsam görünceyi öyle bi korkuturum ki aklı hayali şaşar

Salak manyak bir görümceniz var kusura bakmayın. Gitsin aynaya bakıp tipine gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…