Bu dediğin şartları sağlayan evlilik sayısı nedir ? Sorun burada başlıyor işte.teoride herşey mükemmel.bu şartları sağlayamacak olan milyonlarca insan da evleniyor onu diyorum.illa evleneyim diyeÇünkü evlilik kadının haklarını koruyan bir müessese.Doğru insanla hiç de korkulacak bir şey değil.Sevilip,sayıldiğın,hayatı paylaştığın,beraber ağlayıp,beraber güldüğün,hayatla beraber mücadele ettiğin,güven duyduğun,en yakın sırdaşın,dostun olan bir insanla yaşlanmanın neresi kötü.
Belki de doğru insanı bulamamışsınızdır.Bu dediğin şartları sağlayan evlilik sayısı nedir ? Sorun burada başlıyor işte.teoride herşey mükemmel.bu şartları sağlayamacak olan milyonlarca insan da evleniyor onu diyorum.illa evleneyim diye
Kendimi demiyorum genel konuşuyorum.Belki de doğru insanı bulamamışsınızdır.
Genel dediğiniz kadınlar kulübü mü?Buraya derdi olan yazıyor zaten.Hiç mi etrafınızda mutlu evlilikler yok?Benim var.Ona dayanarak söylüyorum.Kendimi demiyorum genel konuşuyorum.
Beklentim kendime sadece eş değil bi hayat arkadaşıydı ama ona ulaşılamıyor . O kadar öfkeliyim ki 31 yaşındayım zamanımı çaldı , emeklerimi çaldı , hayatumınçaldı. Anne olmak isterdim hep şuan mümkün değil güvenmiyorum geleceğe ona.Beklentileriniz nelerdi? Beklentilerim karşılanmadı hiç yazmışsınız ya ona istinaden soruyorum
Kafan o kadar karışık ki şuan sanki hersey birleşti çok mutsuzum ailem arkadaşlarım hersey hayal kırıklığı sevilmediğini düşünüyorum kimse tarafından bi fiyaskoyum adetaBazı insanların içinde olmaz. İnce ruhlu, romantik, nahif olamıyorlar. Tabii süreçten kaynaklı da olabilir. Ama daha önceden de öyleyse ne kadar konuşursanız konuşun bir yerde patlak verir. Ya siz beklentilerinizi biraz aşağı çekeceksiniz ya da ayrılacaksınız. Çünkü insan karakter yapısı gereği hemen düzelmez.
Bizim evde öyle deprem oldu sadece çocuk baktım evim b..k oldu diyebilirim elim ise gitmedi bu durumda kim gülüyor kiÇok konuştum kavgalar ettim baya da ilerlemiştik aslında düşünceli olmaya çalışıyordu ama en son üç dört gündür hastayım bahanesiyle elinde telefon yatıyordu ve tv hep açık deli oluyorum artık beynimin içinde kendi kendime konuşuyorum yalnız gibiyim evde.bugün sinir patlaması yaşadı ben de taştım artık öfke problemi de var
Benimki her durumda böyleBizim evde öyle deprem oldu sadece çocuk baktım evim b..k oldu diyebilirim elim ise gitmedi bu durumda kim gülüyor ki
Evlenmeden önce de hep telefonuna bakar mıydı? Bazen bemim de butun gün tele baktįğım günler oluyor, çok kızıyorum kendime sonra. Bağımlı mı acaba?Bugün kuru bir seni seviyorum mesajı atıyor iş yerinden , dün vurdu kafasını uyudu kötüymüş güya uyuyakalmış . Ben kötü olduğunda asla uyuyamam iki tane ilaçla uyudum. Hayattan çok umutsuzum şuan ömür törpüsü bu adam,galiba değişmeyecek, huyu bu diyeceksiniz bu huy değil bu tamamen tembellik sorumsuzluk . İşine gelince herkes hoş sohbet herkes enerjik . Önem vermiyor bana işte
Yok kesinlikle böyle değildi ayda bir görüşebilirdik uzak şehirlerdeydik böyle telefon alıp oturmazdıEvlenmeden önce de hep telefonuna bakar mıydı? Bazen bemim de butun gün tele baktįğım günler oluyor, çok kızıyorum kendime sonra. Bağımlı mı acaba?
Ben de aradığımı bulamadım onu napıcaz?Adam bir heves evlenmiş.
Sonra aradığını bulamamış.
Genelde Türk erkeği bu yani.
Ben severek evlendiklerini düşünmüyorum.
. hevesini aldıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönüyor
Bunu defalarca denedim olmuyor ve sinirleniyor beni de öfke basıyor o sakin kalamayıncaBiraz sakin olun ve sadece olumsuzluklara odaklanmayın bence. İnsan öfkeleniyo istediği gbi olmayınca biseyler ve hep kötü düşünüyor.
Ciddi bi sekilde ama kırıcı olmadan beklentilerinizi anlatabilirsiniz sonuç olarak ev araba istemiyorsunuz elinden geleni yapacaktır.
Boşan o zaman.Ben de aradığımı bulamadım onu napıcaz?
Boşanmak gibi bişey olduğunun ben de farkındayım . Bana evlenmeden önceki hayatımı versin anında boşayayım . Derdim boşanmamak değil burama gelirse zaten boşanırım çalışıyorum ben . Ben istediklerimi vâdettiklerini ondan almak istiyorum öfkeliyim öfkeliBoşan o zaman.
Bu adam değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?