Kocam beni seviyor mu

Bu dediğin şartları sağlayan evlilik sayısı nedir ? Sorun burada başlıyor işte.teoride herşey mükemmel.bu şartları sağlayamacak olan milyonlarca insan da evleniyor onu diyorum.illa evleneyim diye

Bu dediğin şartları sağlayan evlilik sayısı nedir ? Sorun burada başlıyor işte.teoride herşey mükemmel.bu şartları sağlayamacak olan milyonlarca insan da evleniyor onu diyorum.illa evleneyim diye
Belki de doğru insanı bulamamışsınızdır.

Beklentileriniz nelerdi? Beklentilerim karşılanmadı hiç yazmışsınız ya ona istinaden soruyorum

Beklentileriniz nelerdi? Beklentilerim karşılanmadı hiç yazmışsınız ya ona istinaden soruyorum
Beklentim kendime sadece eş değil bi hayat arkadaşıydı ama ona ulaşılamıyor . O kadar öfkeliyim ki 31 yaşındayım zamanımı çaldı , emeklerimi çaldı , hayatumınçaldı. Anne olmak isterdim hep şuan mümkün değil güvenmiyorum geleceğe ona.

Bugün konuşacağım bu böyle gitmez süre vereceğim haftaya terapiye başlamazsa bi iki ay içinde düzelmezse tavırları ben yokum diyeceğim, boşanmanın sonu kötü ama böyle de kötü , mutlu olabilme ihtimalim her geçen dakika düşüyor böyle sürdüreceksem. Boşanınca ne halde olurum hiç bilmiyorum ama

Kafan o kadar karışık ki şuan sanki hersey birleşti çok mutsuzum ailem arkadaşlarım hersey hayal kırıklığı sevilmediğini düşünüyorum kimse tarafından bi fiyaskoyum adeta

Adam bir heves evlenmiş.
Sonra aradığını bulamamış.
Genelde Türk erkeği bu yani.
Ben severek evlendiklerini düşünmüyorum.
. hevesini aldıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönüyor

Biraz sakin olun ve sadece olumsuzluklara odaklanmayın bence. İnsan öfkeleniyo istediği gbi olmayınca biseyler ve hep kötü düşünüyor.
Ciddi bi sekilde ama kırıcı olmadan beklentilerinizi anlatabilirsiniz sonuç olarak ev araba istemiyorsunuz elinden geleni yapacaktır.

Bizim evde öyle deprem oldu sadece çocuk baktım evim b..k oldu diyebilirim elim ise gitmedi bu durumda kim gülüyor ki

Bizim evde öyle deprem oldu sadece çocuk baktım evim b..k oldu diyebilirim elim ise gitmedi bu durumda kim gülüyor ki
Benimki her durumda böyle bu günlere özel değil . Depremin olduğu gece korkudan panik yaptım öldğm dirildim bana ben dışarı çakamam sakin ol diyor kazıyor bağırıyor kendine gel diye

Bugün kuru bir seni seviyorum mesajı atıyor iş yerinden , dün vurdu kafasını uyudu kötüymüş güya uyuyakalmış . Ben kötü olduğunda asla uyuyamam iki tane ilaçla uyudum. Hayattan çok umutsuzum şuan ömür törpüsü bu adam,galiba değişmeyecek, huyu bu diyeceksiniz bu huy değil bu tamamen tembellik sorumsuzluk . İşine gelince herkes hoş sohbet herkes enerjik . Önem vermiyor bana işte

Evlenmeden önce de hep telefonuna bakar mıydı? Bazen bemim de butun gün tele baktįğım günler oluyor, çok kızıyorum kendime sonra. Bağımlı mı acaba?

Evlenmeden önce de hep telefonuna bakar mıydı? Bazen bemim de butun gün tele baktįğım günler oluyor, çok kızıyorum kendime sonra. Bağımlı mı acaba?
Yok kesinlikle böyle değildi ayda bir görüşebilirdik uzak şehirlerdeydik böyle telefon alıp oturmazdı

Adam bir heves evlenmiş.
Sonra aradığını bulamamış.
Genelde Türk erkeği bu yani.
Ben severek evlendiklerini düşünmüyorum.
. hevesini aldıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönüyor
Ben de aradığımı bulamadım onu napıcaz?

Bunu defalarca denedim olmuyor ve sinirleniyor beni de öfke basıyor o sakin kalamayınca

Boşan o zaman.
Bu adam değişmez
Boşanmak gibi bişey olduğunun ben de farkındayım . Bana evlenmeden önceki hayatımı versin anında boşayayım . Derdim boşanmamak değil burama gelirse zaten boşanırım çalışıyorum ben . Ben istediklerimi vâdettiklerini ondan almak istiyorum öfkeliyim öfkeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…