- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi emine melek
calışmak yasak dışarı cıkmak yasak. tekmi yaşıyrsunuz kayınvaldeyle mi?? eşin kac yaşinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailemin rizasi oldu resmi nikahimiz da var17 yaşında ailenizin de rızası olmadan nasıl evlendiniz? Resmi nikahınız var mı?
Anlayissiz bir insanla evlisiniz o zaman.N
Bunu ona bir turluu anlatamiyiruz ne kendi annesi ne ailesi ne ben
Tek yasiyirumcalışmak yasak dışarı cıkmak yasak. tekmi yaşıyrsunuz kayınvaldeyle mi?? eşin kac yaşinda
Firsat buldukca isi olmadigi zaman gider acikana kadar gelmez ben hep evin icinde hapis gibiyim disari cikmama izin vermez
Ailemin rizasi oldu resmi nikahimiz da var
ben kızımı 17 yaşında kocaya değıl okula göderirim. daha cocuk yaştasınız . kayınvaldenle mi oturuyorsun ve eşin kac yaşıdaAilemin rizasi oldu resmi nikahimiz da var
Ailemi gormek istedigimde tek basima nevsehire gitmeme izin veriyo ama is calismaya gelince yok izinAnlayissiz bir insanla evlisiniz o zaman.
Oyle is yeri olsa zaten girmezdim aile sirketi oldugundan girdim
İnan bende ne olacak bilmiyorum her gun tartisma bagirismalar bilmem ne sikildimKaçarak evlendik dediğiniz için sordum.
Ama çok erken davranmışsınız. Umarım bunun acı sonuçları ile karşılaşmazsınız.
Esim yirmi bes yasindaben kızımı 17 yaşında kocaya değıl okula göderirim. daha cocuk yaştasınız . kayınvaldenle mi oturuyorsun ve eşin kac yaşıda
İslek bi cadde uzerinde satis danismani olarak calisiyordum mobilya magazasiöyle iş yeri derken ne demek istediniz ki
50 kişi çalışan bir ortamda kimse kimseye askıntı olmaz mesela
başka büyük yerlere bakın
atıyorum bir avm de tezgahtar olsanız bayan iç giyim mağazasında kim asılacak size
çok sukur ona izin veriyormus . Bunların sebebi küçük yaşta kaçtığınız , evlendiğiniz için hiç bir söz hakkına sahip değilsinizAilemi gormek istedigimde tek basima nevsehire gitmeme izin veriyo ama is calismaya gelince yok izin
İnan bende ne olacak bilmiyorum her gun tartisma bagirismalar bilmem ne sikildim
Agzini toplaBacak kadar boyunuzla koca peşinde koşarsanız olacağı bu...
Ağzım gayet toplu. Ama sen keşke zamanında aklını toplasaymışsın.Agzini topla