• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni sevmiyor sanırım.

Konu sahibi eşinin dalaşmaya girmesini istemiyor tabi ki ama ne bileyim konudan rahatsız olduğunu belli etsin o anda yapar yani erkekler öyle ağzını yaya yaya da gülmesin muhabbete. Konuşmayı kısa da kesebilirdi.
 
Selam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Eşim bu durumu hiç umursamadı.

Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.

Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Para konusunda dediği hakkında yorum yapmıycam. Ama öbür olayda tepki göstericek bir şey yok ki. Eşiniz gayet normal siz geri kafalısınız.
 
Geveze bir adam sporla kastan bahsetti diye tepki gösteren bir adam istemezdim hayatımda şahsen. Belli ki eşiniz de adamı ciddiye almamış. Bundan bir anlam çıkarmanıza gerek yok.

Bunun haricinde erkeklerin eşinin maaş kartını ele alıp, sana harçlık!!! veririm hayali ciddi delirdiğim bir konudur. Ne münasebet ben çalışıp hak ettiğim maaşı neden sana teslim ediyorum. Harçlık nedir hem?! Çok istiyorsan ben sana harçlık vereyim filan derdim herhalde ben. (Tanrı korusun böyle tuhaf adamlardan.)

Maaş kartınızı vermeyin! Adamdan da böyle basit konularda kıskançlık beklemeyin. Çünki bu tür gereksiz kıskançlık tepkileri gösterebilen adamlar emin olun iş arkadaşlarınızdan, akrabadan, ondan bundan da gereksiz kıskanıp bunaltırlar kadını.
 
Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?

Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Ne münasebet ya kendi kazandığın paradan sana harçlık vericekmiş salağa bak. Sakın verme maaş kartını.
Adamı ne diye uyarıcaktı allah aşkına adam sanki taciz etmiş. Spor yaptığından bahsetmiş. spor yapan insan itemi sağda solda kasını göstermek millete. Bize ne senin kasından diyesi geliyor insanın ama eşinin uyaracağı ne var bunda.
 
Bir adam kocanız yanınızdayken size dönüp kaslarını mı gösterdi. Hadi sizin eşiniz anlamadı karşı taraf nasıl cesaret etmiş olabilir. Orada herşey olabilirdi. Saçma bir muhabbet netice de arkadaş ortamı değil bar kafe değil adam ortaya mı konuşuyordu spor yapıyorum falan gibi eşinizinde ilgisi vardı konu oraya mı geldi. Maaş olayına hiç girmiyorum dalga geçiyor galiba eşiniz sizinle.
 
Ben şaşkınlıktan nasıl tepki vereceğimi düşünürken, en azından kalk gidelim sonra geliriz, kardeş hayırdır vs gibi bir tepkisi olsa yeterliydi.
Ya bence öyle bir cümle kurması çok mantıklı değil ama anormal olan gülmesi burada en azından gülme ve çıktığında bir şeyler söyle. Belki bir ihtimal herkesin imrendim kadın benim gibisinden düşünmüş olabilir. Son dönem bu tip erkeklerde var onlar bakıyor ama benim kadınım düşüncesi ile var olan. Böyle bir tip mi? Pısırıkta olabilir kasları görünce hiç dalaşmayayım da demiş olabilir? Ya da sizin aklınıza gelen sevme meselesi?
 
Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?

Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Boşanma sebebi bu. Evet sevmiyor. Bu canlı kimseyi sevmez.
 
En azından durumdan hoşnutmuş gibi davranmayı bırakabilirdi.

Adam sana bedava kölelik öneriyor ve bunu saçma bir adam kas göstermisi ile eş değermi görüyorsun?

Gerçektenmi?

Adam saçma sapan davraniyor, bende olsam bende gülerdim. Hatta beraber gülünür, arabada iyicene kahkaha atip "o neyydii giii" derdim. Bazi kadinlar niye bu kadar maço erkek sever anlamadim.

Adamin sana bedava kölelik önermesi çok daha ciddi bir durum. O ilk olaydada kendini zavalli, kurtarilmasi gereken kişi olarak görüyorsun. Eşinde bunu bildiği için seni ezmek istiyor.
 
Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?

Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Daha evlenmeden bile eşime o kadar asilan oldu ki yanımda güldüm geçtim hatta geçen profilime bile yazdım adam kiloda aldı ama hala hemşirerin gözdesi diye 😁 ooo ne kaslı kollarınız var demiş kan alırken kadın 🤦🏼‍♀️ ama eşimi çok seviyorum ne alaka ki adama birşey desin kavgamı çıkarsın bi densiz yüzunden.
 
Gülmezdim o kesin. Biz şimdi gidelim sonra geliriz derdim en azından.

Hii saçma bir adam, saçmalik yapiyor diye iş aksasin, tekrar yol git gel olsun, siraya tekrar gir olsun.

Iyimisin sen? Sanki tecavüzcu coskun var karşinda, bisey yapmazsan içeceğini bişey atacakmiş gibi. :olamaz:

Alt üst bir kolunu açti, saçma bişey yapti.

Maço bir koca istiyon, taa ki parani alincaya kadar öyle mi? Ergen tripi gibi yaa burda bazen konular açiliyor "yeeeaaa sevgilim kiyafetime hiiic karismiyoo, gisganmiyoo benii, sefmiyoo benii" diye.

Yetişkin evli bir kadinsin ya. Kendi sınırlari kendin çizemiyonmu? Kiskançliğin sevgi kistasi olmadiğini bu yaşta halen bilmiyormysun? Ki ortada kiskanilcak durum bile yok.
 
Sizin eski konularinizi biliyorum.
Hatta bir olay olmuştu evliliğinizi ilk yillarinda
Sizden saklamisti hatta boşanmayı o zamanlar o dusunmustu
Siz o zamanda şok geçirmiştiniz.
Onun size olan sevgisini o zamanda sorgulamistiniz.
Hatta ileride para biriktirip kendimi garantiye almam lazım demiştiniz.
Şuanda öyle fırsat geçti elinize sanirim.
Belki de eşiniz bunu hissetti.
Paraya gelince siz kizkardesim çalışmadığı halde eşi ona aylık 2000 harçlık veriyor demistiniz .
Sizin durumunuzda zaten maaşınız ve kartiniz sizde olması gerektigini daha iyi biliyorsunuz.
Burada herkese siz öneri veren bir kadindiniz sakin ha diyerek.
Şimdi eşinizin para istese bile ne cevan vermeniz gerektigini biliyor olmaniz lazim.
Klasik erkek modeli.
 
Back
X