- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para konusunda dediği hakkında yorum yapmıycam. Ama öbür olayda tepki göstericek bir şey yok ki. Eşiniz gayet normal siz geri kafalısınız.Selam hanımlar.
Çalışmaya başladım. İşe girmek için evrakları hazırlama safhasını eşimle beraber hallettik. Bir kurumda belge sırası beklerken orada bizim işle ilgilenen çalışan, bizimle sohbet etmeye başladı. Sonra tüm konuşmayı benimle yaptı ve hiç alakasız bir şekilde spor yaptığından bahsedip, tişörtünün kollarını sıyırıp kaslarını göstermeye başladı. Şaşkınlıkla eşime döndüm. Eşim gülerek adamı dinlemeye devam etti. Ben rahatsız oldum. Öğleden sonra belgeyi almaya geliriz dedim kalktım.
Eşim bu durumu hiç umursamadı.
Neyse geçen gün maaşları alınca gelir gider hesabı yaparken bana kurduğu cümle şu: Para kazanmaya başlayınca özgüven patlaması yaşadın galiba. Tartışma çıktı haliyle.
Para söz konusu olunca tartışma çıkaran adam, yukarıdaki olayda dut yemiş bülbüldü.
Ne münasebet ya kendi kazandığın paradan sana harçlık vericekmiş salağa bak. Sakın verme maaş kartını.Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?
Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Ya bence öyle bir cümle kurması çok mantıklı değil ama anormal olan gülmesi burada en azından gülme ve çıktığında bir şeyler söyle. Belki bir ihtimal herkesin imrendim kadın benim gibisinden düşünmüş olabilir. Son dönem bu tip erkeklerde var onlar bakıyor ama benim kadınım düşüncesi ile var olan. Böyle bir tip mi? Pısırıkta olabilir kasları görünce hiç dalaşmayayım da demiş olabilir? Ya da sizin aklınıza gelen sevme meselesi?Ben şaşkınlıktan nasıl tepki vereceğimi düşünürken, en azından kalk gidelim sonra geliriz, kardeş hayırdır vs gibi bir tepkisi olsa yeterliydi.
Boşanma sebebi bu. Evet sevmiyor. Bu canlı kimseyi sevmez.Bana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?
Bana surat asmaya hakkı yok zaten. En azından adamı uyarabilirdi ne yapıyorsun hayırdır vs diye. Gülerek adama cesaret verdi.
Kardeş hayırdır mıBen şaşkınlıktan nasıl tepki vereceğimi düşünürken, en azından kalk gidelim sonra geliriz, kardeş hayırdır vs gibi bir tepkisi olsa yeterliydi.
Böyle bir adamı asla sevmem ve sevişmem. Evlilik böyle bir şey olmamalı ya.Vermedim, vermem de ama evde gergin bir hava hakim.
En azından durumdan hoşnutmuş gibi davranmayı bırakabilirdi.
Daha evlenmeden bile eşime o kadar asilan oldu ki yanımda güldüm geçtim hatta geçen profilime bile yazdım adam kiloda aldı ama hala hemşirerin gözdesi diyeBana diyor ki maaş kartın bende dursun, ben sana 200 tl harçlık vereyim. Dalga geçmek değil mi bu? Ne alaka yani?
Günlük 200 heraldeMaaş kartım onda duracakmış. Bana 200 tl harçlık verecekmiş.
Peki sordun mu bunu ogün sesin çıkmadı şimdi para konusunda tartışıyoruz diyeİşte o iki olayı birbirine bağladı zihnim.
Bana saygısı sevgisi olsa her iki durumda da doğru şekilde davranırdı.
Seviyo mu bilmm ama saygı duymuyo maaş kartını istediği için ve para kazandın kendini bişey sandın dediği için.En azından gülmeyi bırakabilirdi. Ya da hayırdır demesi yeterliydi. Kavga etmesine gerek yok.
Gülmezdim o kesin. Biz şimdi gidelim sonra geliriz derdim en azından.
Kocan kendine güveniyo demek ki o adamı kendine rakip görmemiş. Sen de o adamdan etkilenmemişsin zaten abuk bi tipmiş niye sorun çıkarsın.Vermedim, vermem de ama evde gergin bir hava hakim.