Kocam beni tehtit ediyor

Rahatını bozcan arkadaşlarını cağırıp eve cocuk doldurcan hergün temizlikte yemekte yardım isticen yüksek sesle müzik dinlicem onu evde bırakıp dısarı cıkıcan yokmus gibi yani
Hepsini yapıyorum umrunda değil dışarı çıkmam işine geliyo evde rahat ediyo öyle normal bi kadı değil laftan anlamıyor malesef biktim artık

Şuan bisi yapamadım zaten nasıl yurucek süreç mahkeme çekişmeli olur ruhum daraliyr düşündükçe ailem bu tehditleri duyunca nolcak bu ilk değil di ama ben hiç bisi bahsetmedim aileme
Davalara siz gitmiuorsunuz. Avukatiniz bakar davaya. Sadece taniklarin dunlendigi durusmaya gidersiniz, o da avukatiniz luxum gorurse. Ben o huzursuz evde tehditle dirmazdim. Bu arada tehdit ettiginde ses kaydi alin.

Yazılı olarak eşinize deseniz mesajla veya maille bana şunları yaptın vs tehdit ettin can güvenliğim yok eve gelme vs diye. Avukata sorarak mesaj atsanız.kanıt olur mu diye? Ses kayıt cihazı olmasa bile telefonda ACR diye bir uygulama var, eve de arabasında da cihaz yerleştirin. Kayıt yapın. Ne olabilir ki? Arayıp aynı şekilde telefonda konuşturup şikayet etseniz savcılıktan belki uzaklaştırma alırsınız ve ikisini de dehlersiniz evden.

Madem sahipsiz değilsiniz arkanızda aileniz var bu adamın tehditlerini neden çekiyorsunuz? İlla çalışmak istiyorsanız ailenizin evinden gidin işinize, en olmadı orda kalırken iş bulursunuz. Madem boşanmakta kesin kararlısınız sebep ne olursa olsun ertelemeyin

Madem sahipsiz değilsiniz arkanızda aileniz var bu adamın tehditlerini neden çekiyorsunuz? İlla çalışmak istiyorsanız ailenizin evinden gidin işinize, en olmadı orda kalırken iş bulursunuz. Madem boşanmakta kesin kararlısınız sebep ne olursa olsun ertelemeyin
Içim de anlamsız bir korku var neden burdayım neden aileme anlatmıyorum bilmiyorum sanki korkuyorum bilmiyorum abim de cok agresiftir ben herşey güzel bitsin istiyorum ama yasayacaklarimdan korkuyorum kavga dövüş istemiyorum

Içim de anlamsız bir korku var neden burdayım neden aileme anlatmıyorum bilmiyorum sanki korkuyorum bilmiyorum abim de cok agresiftir ben herşey güzel bitsin istiyorum ama yasayacaklarimdan korkuyorum kavga dövüş istemiyorum

Siz şu an olabilecek sınırdasınız zaten. Adam sizi ve ailenizi tehdit etmiş. Yarın bir avukat tutup ne yapılabilir konuşun.

Siz şu an olabilecek sınırdasınız zaten. Adam sizi ve ailenizi tehdit etmiş. Yarın bir avukat tutup ne yapılabilir konuşun.
Yaa işte bende bunu anlamıyorum ben neden aileme anlatamıyorum resmen suçlu gibi hissediyorum kendimi bırakın babamı annem bile mahveder eşimi ama ben kendimi kötü hissediyorum sanırım yasicaklarimdan korkuyorum

Düşündüğünüz kadar sıkıntı bundan sonra yaşamazsınız. Sanırım eşiniz de sizin bu huyunuzu bildiği için sallamış ve ezmeye çalışmış sizi. Sizin akrabalar sonuçta dürtüsel davranmazlar, kontrollü davranırlar konuşursunuz ama eşinizin şu tehditlerini avukatla kanıtlayın.

Anlattıklarınıza göre her şeyin güzel bitmesi mümkün değil. Ailenize ne anlatırsınız ne anlatmazsınız siz bilirsiniz ama o evde kalmaya devam etmeyin. Yaşayacaklarınızı yine yaşayacaksınız siz sadece erteliyorsunuz ama yapmayın bunu. Anlıyorum hiç kolay değil ama gün geçtikçe korku içinizde daha çok büyüyecek. O yüzden uzatmayın daha fazla

Anlattıklarınıza göre her şeyin güzel bitmesi mümkün değil. Ailenize ne anlatırsınız ne anlatmazsınız siz bilirsiniz ama o evde kalmaya devam etmeyin. Yaşayacaklarınızı yine yaşayacaksınız siz sadece erteliyorsunuz ama yapmayın bunu. Anlıyorum hiç kolay değil ama gün geçtikçe korku içinizde daha çok büyüyecek. O yüzden uzatmayın daha fazla
Haklisiniz annemler memlekete gitti pazartesi gelecekler o zaman giderim allahim dayanma gücü versin bana ve oğluma

Siz öyle kolay sanıyorsunuz sanırım bir gür çıkarmayı bir gür çıkarmak kolay şey değildir bunu yaşamak bununla başetmek bunun acısını yaşamak bunun psikolojisi öyle basit şeyler değil
Aynn uzaktan kolay geliyor insanlara yaşamayan bilemez

Haklisiniz annemler memlekete gitti pazartesi gelecekler o zaman giderim allahim dayanma gücü versin bana ve oğluma
Ailene söylediğinde onlar esine tepki verdiğinde esin nasil davranir sence duzelir mi daha mi saldirgan saygısız olur
Bence siz eşinize ve ailenize birsey demeden ise baslayin bir avukata gidin görüşün neler yapabilirim cocuk konusunda ve maddi manevi konuda hakli cikmak delil olarak vs öğrenin. Emin adimlarla ilerleyip davranin . Hakkınızda hayırlısı olsun .

Ben erkeklerin %90ında oedipus sendromunu sağlıklı atlatamadığını düşünüyorum. Tabi kal der sonucta her isini sen yapıyorsun kalkıpta kendisi annesi icin yemek mi hazırlıyor yatagini mı tooluyor çayını mı koyuyor

Bence sessiz ve derinden ilerle. Tehlikeli bir tipe benziyor tehditler falan... Valla cok ariyor musunuz boyle adamlari:(

Sizin diğer konunuzu da biliyorum çok üzüldüm son duruma. Artık burda okuduklarımdan sonra pek akıl da vermeye korkar oldum. Bir başka konu sahibi vardı burda esinin gorumcesi evlerine yerlesmeye gelecekti. Evi terk edince kocası peşinden gelir ,yanlışını anlar sandık. Adam tek kelime etmedi birde kızı darp ettiler üstüne. O yüzden simdi size de evden gidin demek pek dogru gelmiyor nedense. Ailenize anlatsanız da onlar dahil olsa daha mı kötü olur acaba? Belki de eşin nasılsa ailesine demiyor tahammül edecek mecburen diye düşünüyordur senin için. Bu kayınvalideler neden böyle anlayışsız anlamıyorum. Oglu boşansa gelip kime yemek temizlik yaptıracak acaba. Oğluna kesin gelmez sen boşansan.

Ailene söylediğinde onlar esine tepki verdiğinde esin nasil davranir sence duzelir mi daha mi saldirgan saygısız olur
Bence siz eşinize ve ailenize birsey demeden ise baslayin bir avukata gidin görüşün neler yapabilirim cocuk konusunda ve maddi manevi konuda hakli cikmak delil olarak vs öğrenin. Emin adimlarla ilerleyip davranin . Hakkınızda hayırlısı olsun .
Saldırgan ve saygısız olur sizin dediginiz en akıllıca olanı sanırım gizli yurutucem bu işlemleri ama kanıt yok tehtit ettiğine dair zaten öyle hergun tehtit eden biri de değildir bi daha nasıl alcam ses kaydına alamam

Back
X