Biraz uzun olacak ama ben şöyle düşünüyorum. Şimdi, kızın eşine sürekli ilgi ilgi ilgi baskısı yaptığını düşünmüyorum, şımarıksın büyümemişsin söylemlerinden bi vazgeçin önce. Şu anda teknolojinin zirvesini yaşıyoruz resmen herşeyi bir tıkla bir saniyede halledebiliyoruz. Sürekli mesajlaşmak sürekli araşmaktan ziyade günde bi kere sadece 2 3 mesaj ,aklında oldugunu, iyi olduğunu, evde onu bekleyen kadınını da merak ettiğini belirtecek bir kaç mesaj bekliyordur, ki suriyede görev yapan eşten sürekli kendisini ilgi yağmuruna tutmasını istediğini düşünmek çok saçma olur. Bende polis eşiyim terör olaylarının en zirvede olduğu dönemler biz sevgiliydik ve 50 gün Sur'da görev yaptı, tamam bi suriyeyle, bir kaç ay gidip gelmemekle asla kıyaslamıyorum ama o dönem iki tane büyük patlama olayı oldu orada bizim için zor dönemlerdi. Ama bi resim dahi olsa atardı, insan böyle zamanlarda sevdiğine daha çok ihtiyaç duyuyor. Evet zor bir meslek ama icra eden kadar bekleyene de zor, yüreğim ağzımda beklediğim zamanları biliyorum. Erkeğin biraz da bunun farkında olması kendini özleyen ve bekleyen bi kadının gözünün yollarda olduğunun farkında olarak hareket etmesi lazım. Bir mesaj atmak en fazla 5 saniye. Evet, eşinin meslegini bile bile kabul etti ama erkek de bunu bile bile bu mesleği seçti. Ben yerinde olsam ki kendim de bu sekilde davranmıştım, sadece bir mesaj, "nasılsın hayatım aç kalmıyorsun değil mi yemeğini ihmal etme, aklım hep sende en uygun zamanında bi sesini duyayım." Yaz ve bekle cevap vermese bile sabırlı ol zamanla daha hassas davranmaya başlayacaktır diye düşünüyorum, kavga trip erkeği yola getirmiyor itiyor. Çoğunlukla görev gruplarında da yazışabiliyorlar, hem onun üstüne gitmemiş olursun ki gerçekten allah yardimcisi olsun hiç kolay değil, hem de zamanla seni daha iyi anlamasını sağlarsın aklı bende kalmasın deyip seni aramaya başlar.