Kocam beni yalnız bırakıyor

turkuazhayat

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
116
247
18
41
Selam hanımlar.

Ben 12 yıllık evliyim 9 yaşında bir oğlum var şimdi de hamileyim. Sorun şu ki eşim iş sonrasında oyun oynama bahanesiyle (bilgisayar) akşamları dışarı çıkıyor, beni uzun saatler yalnız bırakıyor. Zaten getirdi beni gurbetlere kimsem yok, bir de kendi beni yalnız bırakıyor.

Hamileliğinde verdiği duygusallıkla çok kötü oluyorum ya. Onun dışında ev işlerinin çoğunu yapıyor, ne desem 2 etmiyor, arada geziyoruz da ama akşamları sık sık yalnız kalmak çok üzüyor beni.

Açıkça söyleyin korkuyorm falan diyin tamam çıksın ama bnu sıksık yapmasın yada gittiği arkadaslarınn eşi yokmu siz de gidin korkuyorm diyin yada sancınız tutsun panik olsun biraz

Oyun oynamayı seviyorsa eve bilgisayar alsın ,evde oynasın, suyunu çıkarmadan.

Akşamları çocuğunuz da sizde neden yanlız kalasınız sürekli, böyle evlilik mi olur?

Oyun oynamaya liseli gençler internet kafelere gidiyordu en son benim bildiğim.

Benim esim de oyle. PubG midir ne belaysa iki uc aydir ona sardi. Ha gezer dolasiriz film falan izleriz vs lakin cok fazla oynuyor buna ne gibi bir cozum uretilebilir bilmiyorum. Kac kez uyardim yine ayni. Demiyorum ki hep iletisim kuralim dip dibe olalim. Ben de oyle sevmem, ayri zamanlar da olmali bence, ayri gecirilen zamanlar. Ama siz bi de hassas doneminizdesiniz su an bu denli yalniz birakmamali.

Açıkça söyleyin korkuyorm falan diyin tamam çıksın ama bnu sıksık yapmasın yada gittiği arkadaslarınn eşi yokmu siz de gidin korkuyorm diyin yada sancınız tutsun panik olsun biraz

Lojmandayız, müdürler, kaymakamlar geliyor. O da onların yanına iniyor. Hep erkek, ona bir şey demiyorum mecburi hal. Keyfi de çok yalnız bırakıyor ama.

Sizin esleriniz modernlesmis bizim ki counter oynuyor hala. Tabi evde oynuyor,hatta suanda da oynuyor.
Cocugun elinden bilgisayarı alın hanımefendi
Ne demek vermiyor. Uykusu da mi gelmiyor, valla cocuklar icin iyi degil bu kadar 9 yasindaymis bir de. Esiniz haklı değil ama haksız da değil.

Clash royal midir nedir bunun oyunu da. Yani gündüz yalnız gece yalnız. Yanımda da pek muhabbeti yok zaten.

Ya bu erkeklerin bilgisayar, oyun bağımlılığını derken eşlerine ve çocuklarına ayırdıkları zaman ne kadar azaldı, farkında bile değiller. Burada bir detay dikkatimi çekti. Çocuğunuz da bilgisayar bağımlısı olmuş bakın. Bilgisayarı paylaşamadıkşarı için, bu eşinizin sizi yalnız bırakıp dışarı gitmesine kadar ilerlemiş. Bence şuanda en çok kafanıza bunu takmalısınız. Çocuğunuzun bu kadar bilgisayar başında ne işi var. Bu konuda tedbir almalısınız ve kısıtlama getirmelisiniz diye düşünüyorum.

Kocanızın bilgisayar bağımlılığından önce çocuğunuzun bilgisayar bağımlılığını nasıl çözebileceğinizi araştırın bence. 9 yaşında bir çocuğun her akşam bilgisayar başında olması hiç doğru değil gerçi önündeki örnek babası da kendisi gibi. Eşiniz yoğun çalışıyorsa bu şekilde stres atıyor olabilir ona başka bir uğraş bulmanız lazım. Eğer bağımlılık seviyesindeyse mutlaka doktora gitmeli. Ailecek birlikte bir şeyler yapmayı deneseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…