- 23 Mayıs 2019
- 116
- 247
- 18
- 41
- Konu Sahibi turkuazhayat
-
Evde bilgisayar var ama çocuğun elinde vermiyor.Evde bilgisayar yok mu?
Açıkça söyleyin korkuyorm falan diyin tamam çıksın ama bnu sıksık yapmasın yada gittiği arkadaslarınn eşi yokmu siz de gidin korkuyorm diyin yada sancınız tutsun panik olsun biraz
Çocuğun elinde vermiyorEvde bilgisayar var ama çocuğun elinde vermiyor.
9 yaşındaki çocuk sürekli bilgisayarla mi oynuyor?Evde bilgisayar var ama çocuğun elinde vermiyor.
Yok canım ya iş yerinin bilgisayarıyla oynuyor. İş yerinden arıyorum çıkıyor. Yani öyle aldatma durumu değil.Asıl her istediğinizi yapıyorsa orda sıkıntı var.. Dışarıda oyun oynama bahanesini hiç beğenmedim.. Şüphe ettiğiniz bir durum var mı?
Benim esim de oyle. PubG midir ne belaysa iki uc aydir ona sardi. Ha gezer dolasiriz film falan izleriz vs lakin cok fazla oynuyor buna ne gibi bir cozum uretilebilir bilmiyorum. Kac kez uyardim yine ayni. Demiyorum ki hep iletisim kuralim dip dibe olalim. Ben de oyle sevmem, ayri zamanlar da olmali bence, ayri gecirilen zamanlar. Ama siz bi de hassas doneminizdesiniz su an bu denli yalniz birakmamali.
Aldatıyor olabilir de oyuna çok sarması fena.. Oyunda da sohbet varsa ilgilenmiyor olabilir sizle eskisi gibi..Yok canım ya iş yerinin bilgisayarıyla oynuyor. İş yerinden arıyorum çıkıyor. Yani öyle aldatma durumu değil.
O zaman daha ciddi bir probleminiz var?Evde bilgisayar var ama çocuğun elinde vermiyor.
9 yaşındaki çocuk sürekli bilgisayarla mi oynuyor?
Allah hrpimizin sonunu hayretsinClash royal midir nedir bunun oyunu da. Yani gündüz yalnız gece yalnız. Yanımda da pek muhabbeti yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?