- 31 Ocak 2015
- 407
- 937
- 73
- 38
istemiyorsa istemesin sizi isteyen başkası elbette olacak bunu eşinize hissettirin o zaman delirir![]()
Ya adliyede, ya 3. sayfaya çıksın diye mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istemiyorsa istemesin sizi isteyen başkası elbette olacak bunu eşinize hissettirin o zaman delirir![]()
Ben anlamadım yoksa eşini aldat mı diyorsun başkasıylaistemiyorsa istemesin sizi isteyen başkası elbette olacak bunu eşinize hissettirin o zaman delirir![]()
Hayır bea öyle demiyo galiba diyo ki eşine beni isteyen beğenen erkekler çok var bunu ima et dahada kıymete binersn kıskançlkdn delirir diyo benceBen anlamadım yoksa eşini aldat mı diyorsun başkasıyla
Çok acayip bi yorum olmuş
Ben bir yerde okumuştum. Erkekler dışarda çok falan bayan gördüğü için cinsellikten sogurmus. Bayanlar da Erkekli ortamlarda fln çalışıyorsa onlar da oyleymis. Günümüzde bu sorun artmismis. Eskiden her kadının kapalı hatta Çarşaflı olduğu zamanlar adamlar çok duskunmus. En güzel kadın benim kãrım diye bilirmis ve kadınların saçlarının örgüsü dahi kurumazmis banyo yapmaktanEvet bu konular çok sıklaştı. Acaba bazı erkekler evlendikten sonra eşlerini anneleri gibi mi görüyor? Veya imzadan sonra kadının hiç cazibesi kalmıyor mu? Zamanım olsa bu konuyu mutlaka araştırırdım gerçekten.
Buda iyiymişistemiyorsa istemesin sizi isteyen başkası elbette olacak bunu eşinize hissettirin o zaman delirir![]()
Balik etlilikle selülitle çatlak ve göbekle ilgisi neredeyse hiç yok bu libido işinin ben bunu bilir bunu söylerim. Kendinizi suçlamayı bırakın. 5 ayda 15 kilo vermissiniz zaten masallah. Kusur buluyorlarsa kendi killi gobeklerine baksınlar once :)
Bu adamlara birileri havadan şap spreyi mi sıkıyor nedir? Çoğaldı bu tarz konular
Ek olarak seksi iç çamaşırları denesene bi?
Daha nelerr![]()
Ya adliyede, ya 3. sayfaya çıksın diye mi?
Kıskansın diyor yani,anlasanızaBen anlamadım yoksa eşini aldat mı diyorsun başkasıyla
Çok acayip bi yorum olmuş
Ne demek istemiyor bin tepesine vur kırbacı
Kızlar yeni sayılacak bir evliliğim var eşimle çok uzun süre Flört ettikten sonra evlendik sorunum şu ben balık etli bi bayanım hep böyleydim başarsam yapim kocam benimle beraber olmuyor olsa dahi bunu bi görevmiş gibi yapıyor hep yorgunum uykum var gibi bahanelerin arkasına sığınıyor yoruldum artık gururuma dokunuyor ilişkiye girip girmemek benim için bi problem teşkil etmiyor istenmemek benim zoruma gidiyor eşimin hiç yorucu bi işi yok bekarken beni kovalayan hiç bi fırsatı kaçırmayan Adam şimdi beni reddetmekle yetinmeyip bide üstüne kendi trip atıyor napmalıyım neden böyle yardım edin lütfen