- 7 Ekim 2015
- 1.211
- 564
- 123
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minnak bir cinnet lazim :)
Bak benim gobegim kocaman oldu artik
Bana dokunuldugu an benden ziyade bebisin hareketlerini hissedersin....esim gecen haftalarda korkudan artik o sekklde yaklasmayi kesti 1.5 hafta....:) tabi bu bizde ilk ...bi tuhaf oldum yani
adama saydim da saydim ....ben korkmuyorum ona ne oluyor
hamile olan benim...istememe hakki ancak bende olur...ondan sonra yola geldi...
guzel bir firca cek ama abartmadan...anlamiyorsa yapacak pek bir sey yok...
Icinde yoksa zaten falakaya da yatirsan olmaz o...Fırça çeksin de adamın içinde yoksa zorla mı olacak ..
Hayır şap falan sıkmadı kimse; sadece eşik meselesi bu. O kadar fazla ve çeşitli cinsel uyaranla karşılaşıyor ki erkekler, ve hepsi de o kadar kolay ulaşılabilir ki, doyuyorlar ve yatağındaki kadından tahrik olamıyorlar artık. Sanal ya da gerçek, iki boyutlu ya da üç boyutlu farketmiyor bence çünkü beyin zaten bunu ayırt edemiyor. Herkes böyle değildir mutlaka arada gerçekten cinsel isteksizlik problemi olanlar vardır fakat bence sorunun esas kaynağı bu.Bu adamlara birileri havadan şap spreyi mi sıkıyor nedir? Çoğaldı bu tarz konular
Ek olarak seksi iç çamaşırları denesene bi?
Ya adliyede, ya 3. sayfaya çıksın diye mi?
Daha nelerr![]()
kıskanması için diyorum aldat demiyorum.
teşekkür ederim doğru anladığınız için :)Kıskansın diyor yani,anlasanıza![]()
Tebrik ederim çok güzel yöntem.
bazı erkekler meslekleri gereği çok fazla kadın görüyor üstelik çıplak üstelik her türlü mıncırma avuçlama gibi şeylerin muayene adı altında yapıldığı meslekler ama bu erkeklerde de isteksizlik bıkmışlık olması gerekirken gayet normallerHayır şap falan sıkmadı kimse; sadece eşik meselesi bu. O kadar fazla ve çeşitli cinsel uyaranla karşılaşıyor ki erkekler, ve hepsi de o kadar kolay ulaşılabilir ki, doyuyorlar ve yatağındaki kadından tahrik olamıyorlar artık. Sanal ya da gerçek, iki boyutlu ya da üç boyutlu farketmiyor bence çünkü beyin zaten bunu ayırt edemiyor. Herkes böyle değildir mutlaka arada gerçekten cinsel isteksizlik problemi olanlar vardır fakat bence sorunun esas kaynağı bu.
Muayene adı altında mıncırma derken neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım ama benim anlatmaya çalıştığım konunun bununla uzaktan yakından alakası yok ki. Senin çizdiğin tabloda mesleğini kötüye kullanan sapık bir doktor var. Benim mesajımı tekrar oku istersen.bazı erkekler meslekleri gereği çok fazla kadın görüyor üstelik çıplak üstelik her türlü mıncırma avuçlama gibi şeylerin muayene adı altında yapıldığı meslekler ama bu erkeklerde de isteksizlik bıkmışlık olması gerekirken gayet normaller
Bu adam senın kılonun farkındaydı evlenırken bence sorun su eger arasdırırsan bakarsın bu devrın erkeklerınde sex sorunu var ısteksızlık ve bunu nasıl ızah edeceklerını bılmıyorlar bu kadar.Sorunu kendınızde aramayın bu forumda belkı yuz tane boyle konu okumusumdur.yenı cagın hastalıgı bu bosuna takma kafana sorun senın balık etın deyıl.erkek ısteklı oldukdan sonra her turlusune saldırıyor merak etmeKızlar yeni sayılacak bir evliliğim var eşimle çok uzun süre Flört ettikten sonra evlendik sorunum şu ben balık etli bi bayanım hep böyleydim başarsam yapim kocam benimle beraber olmuyor olsa dahi bunu bi görevmiş gibi yapıyor hep yorgunum uykum var gibi bahanelerin arkasına sığınıyor yoruldum artık gururuma dokunuyor ilişkiye girip girmemek benim için bi problem teşkil etmiyor istenmemek benim zoruma gidiyor eşimin hiç yorucu bi işi yok bekarken beni kovalayan hiç bi fırsatı kaçırmayan Adam şimdi beni reddetmekle yetinmeyip bide üstüne kendi trip atıyor napmalıyım neden böyle yardım edin lütfen
Sızce bu kadar cok olması noröalmı bu sıkaytın?Hahaha o zaman bizler de etkilenirdik, bence adamları tespit edip yapıyorlar. Özellikle kk'ya yeni üye olmuş üyelerin kocalarını![]()
Denedim ama nafile o an evet ilişki oluyor fakat hissediyorum ki mecburiyetten
Hayır şap falan sıkmadı kimse; sadece eşik meselesi bu. O kadar fazla ve çeşitli cinsel uyaranla karşılaşıyor ki erkekler, ve hepsi de o kadar kolay ulaşılabilir ki, doyuyorlar ve yatağındaki kadından tahrik olamıyorlar artık. Sanal ya da gerçek, iki boyutlu ya da üç boyutlu farketmiyor bence çünkü beyin zaten bunu ayırt edemiyor. Herkes böyle değildir mutlaka arada gerçekten cinsel isteksizlik problemi olanlar vardır fakat bence sorunun esas kaynağı bu.
nıyeki benım etrafımda çok var böle,çok örnek verebilirim,çok güzel bır arkadaşım var fiziği mukemmel,ama eşinin erken boşalma sırunu var,bundan dolayı ilişkiden kaçıyor,arkadaş çok dertli,diğer arkadaşım kocası saymış geçen gün son 6 yılda ıkı kez girmışler,ve ıkısınınde fiziği cidden mukemmel,pırıl pırıl hanımlar,gençler,bence bu sex işi ince bır konu,nedenı filan yok,sevmediğinden fılan da değil,fiziklede biraz ilgisi var,ama bence asıl yapı meselesi,hem soğuk kadınlar varsa,soğuk erkek de var,yemeğe oturuyoruz,herkes aynı ölçümü yıyor,bence tuhaf değil
valla ya )))))Bence de sorun bu
Çok fazla uyaran var
Kırmızı dantelli gecelik bile kurtarmiyor artık :/
peki canım benım bunun ölçü ve kıstası yok,dıyelim ki bır kadın 5 ölçü yemek yıyor,kocasının hatrına 10 ölçü yese sıkıntı,2 ölçü yese sıkıntı,yanı aslında anlatamadım,yanı zorla nasıl olcak,taraflardan bırının ısteği diğerine göre az yada çok ise nasıl olcak,zorla olmazki,herkesden dayatma usulu ılla yapcan ben istiyorum olurmu ki,İki taraf da bu durumu normal görüp mutlularsa sıkıntı yok ama tek taraflıysa sıkıntı ki evliliğin temelidir cinsellik...
6 yıl da iki kez de hakikaten şaka gibi...
Sorunlar halledilmez de böyle akışına bırakılırsa tabi böyle olur...
Her iki taraf da anlayışlı olup sorunun çözümüne bakılsa olaylar bu kadar büyümez diye düşünüyorum..
Bu kadar aynı temalı konular gerçekten tesadüf mü yoksa erkeklere bir şeyler mi oluyor?