Teşekkürler açıkladığınız için. Yılların alışkanlığını değiştirmek kolay olmuyor, çocuklar da babalarına düşkün olunca bir şekilde katlandım, en kötü birliktelik bile boşanmış ebeveynlerden daha iyidir yanılgısına düştüm. Cinsellik yıllardır yok değildi herkes öyle sanmış son zamanlarda yoktu, yıllar içerisinde elbette vardı. İşi için gidiyordu yurtdışına, takıntılı olmamak kıskaçlık yapmamak için kurcalamadım; kurcalasam da ne bulabilirdim ki? Yurtdışında bir kadınla buluşsa yatağa atsa nerden bilebilirim ki? O kadar ülkeye gidiyor nasıl takip edeyim? Yurtiçinde mesaisini doldurup eve geliyordu nerden kanıt arayayım? O zaman yazsam ona da hasta derdiniz eminim öküz altında buzağı arıyorsun takıntılısın diye :) Canım yansa da kanıt bulamayacağımı bildiğim için hiç aramadım; ilgisizliğini isteksizliğini hep benim ona saygısız davranışlarıma dayandırıyordu beni suçluyordu. Son 2 senedir Şüphelerim arttı ama avukatların da dediği gibi, kanıt bulmak çok zor benim adam zeki ve kurnaz; karda yürür iz bırakmazgillerden. O yüzden saldım ipini ama sonunda buna dayanamadım.