- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi lilacwitch
Adım Janet Jak Esim değil :) bu fake olduğumu mu kanıtlar acaba :)
niye kandırıyon ki :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adım Janet Jak Esim değil :) bu fake olduğumu mu kanıtlar acaba :)
ikiyuzlu fake bak buraya ciftlikbankla ayni sutunda haber yapilan seyi nasil savunursun git burdan
Evet olabilir ama şimdi bu kadın yatıp kalkıp şükretsin 10 bin kaybetmiş..Açıkçası ben de onu düşündüm. Çiftlik bankın Sahibi çıkıp herkesin parasını bitcoin olarak ödeyeceğim demiş ya belki de asıl olay budur:)
Erkek olduğunu nasıl anlamislar?Kesin elti ve görümce konusu acilmamasindan sulhelenmislerdirbak fake'sen söyle bilelim :/ zamanında bana erkeksin demişleri de bi şüpheye düşmüştüm. o kadar çok gizli kapaklı işler dönüyor ki herkese şüphe ile yaklaşıyorum. büyüksün kk :/
Erkek olduğunu nasıl anlamislar?Kesin elti ve görümce konusu acilmamasindan sulhelenmislerdirBen arada kayınvalide ile kaynima giydiriyorum öyle şüphe cekmedim
![]()
Allahhhh!!!Benimkisi de atprofil fotoğrafı erkek ya ondan heralde![]()
Sen nasıl fake olabilirsin ki seni burada hep görüyorum ben ya deli mi neİki yüzlü fake mi :))))) ahahah madem öyle önce kocana söyle tatlım neden haber yapılan şeyi oynadı? Bana çemkireceğine azıcık kocana çemkireydin de 10 bin kaybetmeyeydiniz!
Yav zaten onlar karı koca sefarad müziği yapan grup değil mi? :) Eskiden dinlerdim, kadife gibi sesleri vardı.Adım Janet Jak Esim değil :) bu fake olduğumu mu kanıtlar acaba :)
Call of duty oynuyorsa kesin erkektir demişlerdirprofil fotoğrafı erkek ya ondan heralde![]()
uslubunuzdan cok rahatsiz oldum.Herkes ozgurce fikrini beyan etmis bunun neresi ikiyuzluluk?Tdk sozlugu edinin ve ikiyuzlulugun manasina bakin nacizane tavsiyemdir.ikiyuzlu fake bak buraya ciftlikbankla ayni sutunda haber yapilan seyi nasil savunursun git burdan
Evet :)Yav zaten onlar karı koca sefarad müziği yapan grup değil mi? :) Eskiden dinlerdim, kadife gibi sesleri vardı.![]()
Bence bu bir işaret alın:)ben de mi gidip alsam acaba kazandırıyor mu:) kaybedersem sizi bulurum ama:))))Aranızdaki en şanslı kişiyim resmen :) bi tek bana cevap vermiş olması bunu kanıtlıyorgidiyim de bitcoin alayım
![]()
Seni seçti bak hahahhaaaAranızdaki en şanslı kişiyim resmen :) bi tek bana cevap vermiş olması bunu kanıtlıyorgidiyim de bitcoin alayım
![]()
Kazansaydı helal olacaktıIyi de bitcoin kumar degil ki haram olsun.. o zaman dolar da almayin, birden bire dusunce zarara gecersiniz.. belki de bir kac sene sonra sadece sanal paralar olacak hayatimizda, dusunce zarara girersiniz, artinca kara.. altin, dolar, euro gibi bir sey bitcoin.. bunun icin bosanilir mi bilemedim..
Bence de deene bi şansınıAranızdaki en şanslı kişiyim resmen :) bi tek bana cevap vermiş olması bunu kanıtlıyorgidiyim de bitcoin alayım
![]()