Yazım tarzından sizde boşancak şikayetçi olacak bir enerji almadım bari çocuk sevdanıza son verin üç gün sonra dayak yiyince ama iyi baba diye bahane yaratmayınEşimle bir konu üzerine tartışıyorduk ve ben kendimi haklı göstermek için sürekli bağırmaya başladım o da ilk bağırmama bir şey demedi, ben hala bağırmaya devam edince üstüme çıkıp boğazımı sıkmaya başladı, sizce nasıl bir yol izlemeliyim??
Çocuk sevdam derken zaten kürtaj oldum ve uzun süre de düşünmüyorum, sizene benim verdiğim enerjiden kötü yorumlar yapmaya gelmişsin hepYazım tarzından sizde boşancak şikayetçi olacak bir enerji almadım bari çocuk sevdanıza son verin üç gün sonra dayak yiyince ama iyi baba diye bahane yaratmayın
Bacım ne iyi yorum yapılabilir ki bu durumda!Çocuk sevdam derken zaten kürtaj oldum ve uzun süre de düşünmüyorum, sizene benim verdiğim enerjiden kötü yorumlar yapmaya gelmişsin hep
Üstte hiçbir problemimiz yok yazmış mesaj sahibi :) keşke olmasa böyle çirkin şeyler ama oluyor yok mezarlık bir durum yok bunlarda merak etmeyinMezarında düşünür artık. Pes doğrusu...
Ne bileyim destek olma moral verme biraz daha sakin yorumlarBacım ne iyi yorum yapılabilir ki bu durumda!
Var canım benim sizin evliliğinizde problem var sende de var eşinde de varNormalde hiç bir problemimiz yok
Bak ben sakın yorumlar yazıyorum evliliğinin genelinde şiddet varsa belli noktadan sonra şiddet artacak sen de sakın olmalısın bağırarak kime ne anlatacaksınNe bileyim destek olma moral verme biraz daha sakin yorumlar
Beyza Allah seni ne yapmasın ya kocanla böyle konuşmuyorsun inşallah sakin ol biraz akıl istedin akıl veriyoruzBurada boşan şikayetçi ol bilmen ne vs gibi yazanlar, siz böyle bir şey yaşasanız eminim ki evden gitmezdiniz veya boşanamazdınız, kuru sıkıp yorumlara öyle cevap vermeyin, eşimle de normal olarak hiç bir sorunum yok .
Sana demiyorum kızzz, genel olarak yok boşanacak şikayet edecek enerji almadım bu ne demekBeyza Allah seni ne yapmasın ya kocanla böyle konuşmuyorsun inşallah sakin ol biraz akıl istedin akıl veriyoruz
Mezarlar, hastaneler 'bir problemimiz yok' diyenlerle dolu. Belki çaresizlikten belki de cahillikten. Ama o problem görmese de bizim bunun bir problem olduğunu söylememiz lazım değil mi. Belki kadının cesarete ve durumun ciddiyetini anlamak için bunu duymaya ihtiyacı var... Ben asla boğazi sıkılmış birine 'sabret, Bi de söyle dusun' filan diyemem. Korkunç bisey. İnsanın kendini bu kadar kıymetsiz görmesi de çok üzücü.Üstte hiçbir problemimiz yok yazmış mesaj sahibi :) keşke olmasa böyle çirkin şeyler ama oluyor yok mezarlık bir durum yok bunlarda merak etmeyin
E doğru diyor öyle olsa buraya yazana kadar polis çağırirdin biz de biliyoruz bir şeyler yani :)Sana demiyorum kızzz, genel olarak yok boşanacak şikayet edecek enerji almadım bu ne demek
O zaman ne yapalım, ne diyelim Beyza? Gelip adamın kulağını mı çekelim, ne istiyorsun?Burada boşan şikayetçi ol bilmen ne vs gibi yazanlar, siz böyle bir şey yaşasanız eminim ki evden gitmezdiniz veya boşanamazdınız, kuru sıkıp yorumlara öyle cevap vermeyin, eşimle de normal olarak hiç bir sorunum yok .
Evet belli başlı problemler var Türkiye'de yaşıyoruz her şey güllük gülistanlık değil bazı şeylere göz yummak zorunda kalan kadında çok. Emin olun o da farkında içini dökmeye yazmış sadece. Yoksa buraya yazmaz polisi arardı direkt.Mezarlar, hastaneler 'bir problemimiz yok' diyenlerle dolu. Belki çaresizlikten belki de cahillikten. Ama o problem görmese de bizim bunun bir problem olduğunu söylememiz lazım değil mi. Belki kadının cesarete ve durumun ciddiyetini anlamak için bunu duymaya ihtiyacı var... Ben asla boğazi sıkılmış birine 'sabret, Bi de söyle dusun' filan diyemem. Korkunç bisey. İnsanın kendini bu kadar kıymetsiz görmesi de çok üzücü.
Valla Allah akıl fikir versin. Konu sahibine de böyle düşünen herkese de...Evet belli başlı problemler var Türkiye'de yaşıyoruz her şey güllük gülistanlık değil bazı şeylere göz yummak zorunda kalan kadında çok. Emin olun o da farkında içini dökmeye yazmış sadece. Yoksa buraya yazmaz polisi arardı direkt.
sanada versin inşallahValla Allah akıl fikir versin. Konu sahibine de böyle düşünen herkese de...
Çok doğru söylüyorsun çok da teşekkür ederim yorumunuz içinŞiddet ve küfür benim evliliğimde söz konusu olamayacak şeyler ama şimdi bakıyorum sevgililerin çoğu kavgalarında çok rahat küfür kullanıyor. O yüzden sizin normaliniz ne bilemem. Eğer gerçekten başka bir sorun yoktu, böyle fevri davranışları olmazdı diyorsanız ikiniz de sakinleşince bunu neden yaptığını sorun ve kendini hala haklı görüp görmediğini anlamaya çalışın. Böyle bir şey yapılıyorsa mutlaka bundan pişman olunmalı. Aksi halde diğer arkadaşların dediği gibi sevgi de azaldıkça artan bir kötü muameleye dönebilir bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?