kocam bunu neden yapıyor?

acilaricinde

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
263
80
13
36
Dün evde degildim. Eşim de değildi aradım eve gitmiş Sebep, çok terlemis duş alıp çıkacakmis. Ben ne zaman evden gitsem gün içinde uğruyor eve. Çünkü evde masturbasyon yapıyor. Eve geldim resmen belliydi evde bu işi yine yaptığı bu kısım için detaya girmeyecegim. Bu ilk kez olmuyor sürekli yapıyor bunu bir kere kavga ettik o zamanlar cinsel hayatımız bugunden iyiydi buna ragmen Kavga esnasında konu nasıl geldiyse salakca bir şekilde bana ^surekli benden kaciyorsun evli adamım masturbasyon yapıyorum ^ demişti. Oysa ben ondan kacmiyordum. Sonra izah etmiştim ondan kacmadigimi burda nedense beni suçladı sevişmek istediğinde sevisiyoruz 5 yıllık evliyim 1 kere reddettim. O beni defalarca reddetti. Eğer seviseceksek bunu anlıyor ben yaklaşınca ^erken kalkcam, yorgunum^ gibi bahaneleri önden söyler bende böyle yapınca yaklaşmam birseyde demem problem etmem. Reddetmeleri bu şekilde.
Çocuk 10 aylık. 3 aydır hiç sevişmedik. Doğumdan bu yana 7 kere sevistik. Ara ara opusuyoruz ama çok kısa. Opusmeler de hep o evden çıkmadan. Sanki gider ayak öpüyor ki onu yatağa atmayayim diye. İşi çok yorucu bu yüzden anlayış gosteriyordum ama masturbasyon yaparkende enerji sarfediyor.Bu bağımlılık mi oldu acaba ? Kalk doktora gidelim demek şurda dursun sen bunu yapıyorsun bile diyemeyebilirim. Geçen duş aldım oda da giyinmedim bilerek. Neden burda giyinmiyorsun dedi. Cekindim birden dedim. Tepkisini merak ettim. Sanki beni ellemiyor diye uzaklasmisim hissi bırakmak istedim. Bi iki gün sonra demekki bunu mesele etmiş ki makinaya bulaşık yerlestirirken bana neden yanımda soyunmuyorsun sen diye sordu konusu geçmediği halde. Konuyu orada acacaktim fırsatım olmadı sen neden bana yaklasmiyorsun diyerek.
Ve yine geçenlerde bana çocuğu annene bırak kafayı cekelim eski günlerdeki gibi gezelim dedi.kabul ettim. Bırakacaktim işi çıktı yine. Akşam eve geldi nasıl telafi ediceksin bugünü dedim ki hazırlanmıştım onun için sevisecektik ^hic bana dokunma belim çok ağrıyor ^ dedi.
Yani bir kez daha reddedildim. Yine bozulmamis gibi yaptım hatta sanki derdim bu değilmiş gibi evet benimde ağrım var erken yatacagim dedim.
Neyse yani kisaca bi öyle davranıyor bir böyle.
İş ortamında 9 kamera var istediğim an cepten canlı görebiliyorum. Beni aldattigini sanmıyorum tabi yine de belli olmaz da bu aldatma değil de masturbasyon merakimi ergen gibi nedir? Benim zoruma gitti artık cirkinmiyim pismiyim diye sürekli kendimi yoklar oldum. Benden kaçıyor resmen. Ne yapmam gerekir konuşmak diyorsanız nasıl bi konuşma yapmalıyım onu rencide etmekte istemiyorum zorla benimle yatmasini da.

Bu masturbasyonluk bir iş değil bence dikkatli ol !!Haaaa masturbasyonda yapabilir ancak sürekli reddetmesi kuşku verici meğer libidosu bu kadar yüksek seni her gördüğünde üstüne atlaması lazımken bu herif senden kaçıyor resmen...

Son düzenleyen: Moderatör:

Neden kaçıyor bulamıyorum bunu benimle konuşmuyorda. Desem ki sen benden kaciyorsun herşey omu diyecek bana biliyorum

Şu durumda aldatılma ihtimaliniz var, sonuçta siz dışarıdayken eve giren bir adam ve bahanesi kendi kendini tatmin?
İş yerinden kalkıp da eve kadar sadece kendi kendini tatmin için yol tepmek ne kadar mantıklı?
Önce bunun sağlam bi tespiti gerekiyor sanki.

Bir de bazı erkeklerin hamilelik ve doğum sonrası eşine cinsel bakışı değişebiliyor. 1 yıl kadar sürebiliyor bazı farklılıklar, sonrasında ise yardım alınması gerekiyor kalıcı olmaması için. Bu konu üzerine pek bilgi sahibi değilim ama araştırılası bir nokta.

Neden kaçıyor bulamıyorum bunu benimle konuşmuyorda. Desem ki sen benden kaciyorsun herşey omu diyecek bana biliyorum
Bak şu da olabilir masturbasyon müthiş bir haz uyandırdığı için senden hazda almıyabilir...
Yada düşünmek istemediğimiz ikinci ihtimal olabilir ne diyeyim Allah kolaylık versin.
Erkeklerin işlerine akıl sır ermez ama unutmaki kadınlar erkeklerden daha zekidir zekanı kullan karalar bağlamaktansa çöz bu işi!!

Son düzenleyen: Moderatör:
İletişim kopukluğunuz var gibi.
Pazarlık yapar gibisiniz. Severek mi evlendiniz? Çekim gücü yok gibi aranızda.

Bütün iletisimimiz telefonda beni sık sık arıyor akşam eve geldiğin de konuşacak ne konu kalıyor ne vakit.
Hep işi hakkında sohbet ediyor. Sohbetimiz çok zayıf dediğim de herkes böyle hayat böyle falan diyor. Kim bu herkes diyorum insanlar esleriyle herşeyden sohbet ediyor sabahlara kadar. iyi konu bul konuşalım diyor. Sonra bir bakıyorum yine is konuşuyoruz.

Çocuktan sonra beğenmiyor olabilir.
Onun yanında kendimi eleştiriyorum. Doğumdan sonra söyle oldum böyle oldum spora basliyim kendimi topliyim diyorum.
Böyle kal beni kıskandırtma çok dedi.
Ne yani artık kiskanilacak halde degilmiyim diyorum.
Yine güzelsin ama eskiden katil olacak derece de kiskaniyordum dedi.
Aslında buradan beni eskisi gibi görmediğini de anlayabiliyorum.

Kendini eleştirmekle kötü bir şey yapıyorsun ama.
Göbeği 5 kat,memeler sarkmış bacaklar bombe bombe,totoya hiç girmiyorum bile,hatunların yanında taş gibi adamlar var niye? Özgüven.Kendilerini çok güzel buldukları için.
Bir keresinde eşim bana yüzüme krem sürerken,tüm şişeyi sür anca güzelleşirsin demişti,kavga ettiğimiz günlerden birinde.
Ben de ona dedim ki ben bir şişeyle kurtarırım ama sana fıçı lazım,hoş bu göbekle de giremezsin içine ya neyse.
Bu ne demek,onu aşağılamak değil beni aklı sıra aşağılamasına engel olup aklında da çirkin olduğumu düşündüğünü belirttiği için hiç de umurumda olmadığını göstermekti.
Bir daha güzellikle ilgili şaka bile yapmaması bir yana her fırsatta güzel karım diye sever,güzelim çünkü hem de çok.
Çirkin bulursa zaten cehennemin dibi onu bekliyor,engel olmam yani.
Sen ondan duymak ister gibi bir de kendini eleştirmişsin,ki kocan biraz odun huylulardan.Soğutursun kendinden.

En büyük hatam kendini eleştirmen ve şunu bunu yapıyım spor vs deme ona yap ne yani bundan sonra böyle mi kalacaksın

Onun benden kaçması bu konu da ozgunemi kırdı. Hep kendim de hata aramaya başladım. Ev için de ki giyimime daha bi özen gösteriyorum son zamanlarda bana sana bi haller oldu diyor.
Oysa eskiden de hep dikkat ederdim demek ki yetersizdi. Hiç bir zaman saç baş dağınık kapıyı açmadım

Sana olan hallerin gizemini korumaya devam et,meraktan ve kıskançlıktan yine yanaşır.

Bebek olmadan önce durum nasıl dı. Emziriyormusunuz. Normal doğummu. Özel oldu biraz ama bazı erkeklerin itici bulduğuşeyler malesef.
Her zaman ara da tutukluk oluyordu hiç bir zaman düzenli bi ilişkimız olmadı. Bazen her gün bazen iki günde bir bazen 15 de bir
Onu kisitlamiyorum hiç o ne zaman ve ne isterse o oluyor. Cinsel hayatımız azalmaya başlamıştı zaten ben hamile kaldığım da. 15 de 1 sevisir olmuştuk. Hamileyken hiç ama hiç sevişmedik psikolojimi bozuyor bu hamilelik dedi bana . Sanki bebege kötü bir şey yapiyormusuz gbi hissettiriyor diyordu. İlişki olmadan sevistik hep. Doğumdan sonra zaten nadir gelişen bir olay oldu cinsellik.
Ben bu kadar düşkün olduğunu düşünmuyordum ama çocuk oldu olalı çok sık hissediyorum kendi kendine birseyler yaptığını.
Normal doğum yapmamı hiç istemedi.
Sezeryan doğum yaptım.
Göbeğim kaldı zaten eskiye göre tek fark bu gobek. Goguslerim daha dolgun ama o bunun kötü olmadığını söylüyor yine de bir şey yok. Daha iyi herkes büyük olsun ister falan demişti bir kere o zaman anladım bundan rahatsız drgil.

Mastürbasyon yapmak da ona yeterli gelmiş demekki. Aslında bir yol bulmuş sunuz. Yanında soyunmamak vs gibi. Bence burdan devam edin ve sikayetlerinizi dile getirin

Kendinize özen gosterin ama bunu kendiniz icin yapın. Önce siz kendinizi begenin sonra zaten baskaları da begenir. Unutmayın muhakkak herkesin begeneni var. Kocanız belki de "nasıl olsa benim o, baskasınin olamaz. Ben de önsevisme bilmem ne ugrasmadan masturbasyonla rahatlayıvereyim hem zevk de alıyorum, üsenmezsem de karımla da yaparım biseyler" deyip ona yönelmis olabilir.

Siz sporunuza baslayın. Kendiniz icin. Kocanızın begenmesi 2.hatta3.planda kalsın. Zaten onu merkeze koymadıkca o sizin pesinizde dolasır.

Bir de bilemiyorum ama her istediginde kabul etmeseniz mesela? Sizi her an hazır her an elinin altında hissetmese? Yahut o sizi reddettiginde de siz ısrar etseniz bisekilde. Hani bu iş tamamen onun isteklerine kalmış gibi göstermeseniz? Bu bir ise yarar mi? Bir evliligim olmadığı icin bilemiyorum bunlari.. :)

Mastürbasyon yapmak da ona yeterli gelmiş demekki. Aslında bir yol bulmuş sunuz. Yanında soyunmamak vs gibi. Bence burdan devam edin ve sikayetlerinizi dile getirin
Egiip kalkarken üstümü başımı tutuyorum evde yabancı adam varmış gibi ama buna hiç tepki vermiyor. Soyunmamam ilgisini çekti sadece yine de devam edeceğim başka bir taktigim yok zaten şuan.
Ama bana yapılan büyük bir haksızlık gibi hissediyorum yıllarca birlikteydik ve fizigimse eğer bunlara sebep .bu çocuğumuz dünya ya geldiği için. Ve elbet bir gün duzelebilir onun bu davranışı aklım da hep kalacak ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…