- 18 Şubat 2016
- 263
- 80
- 13
- 36
- Konu Sahibi acilaricinde
-
Bu masturbasyonluk bir iş değil bence dikkatli ol !!haa masturbasyonda yapabilir ancak sürekli reddetmesi kuşku verici meğer libidosu bu kadar yüksek her gördüğünde üstüne ataması lazımken bu herif senden kaçıyor resmen...
Bak şu da olabilir masturbasyon müthiş bir haz uyandırdığı için senden hazda almıyabilir...Neden kaçıyor bulamıyorum bunu benimle konuşmuyorda. Desem ki sen benden kaciyorsun herşey omu diyecek bana biliyorum
İletişim kopukluğunuz var gibi.
Pazarlık yapar gibisiniz. Severek mi evlendiniz? Çekim gücü yok gibi aranızda.
Onun yanında kendimi eleştiriyorum. Doğumdan sonra söyle oldum böyle oldum spora basliyim kendimi topliyim diyorum.Çocuktan sonra beğenmiyor olabilir.
Kendini eleştirmekle kötü bir şey yapıyorsun ama.Onun yanında kendimi eleştiriyorum. Doğumdan sonra söyle oldum böyle oldum spora basliyim kendimi topliyim diyorum.
Böyle kal beni kıskandırtma çok dedi.
Ne yani artık kiskanilacak halde degilmiyim diyorum.
Yine güzelsin ama eskiden katil olacak derece de kiskaniyordum dedi.
Aslında buradan beni eskisi gibi görmediğini de anlayabiliyorum.
En büyük hatam kendini eleştirmen ve şunu bunu yapıyım spor vs deme ona yap ne yani bundan sonra böyle mi kalacaksınOnun yanında kendimi eleştiriyorum. Doğumdan sonra söyle oldum böyle oldum spora basliyim kendimi topliyim diyorum.
Böyle kal beni kıskandırtma çok dedi.
Ne yani artık kiskanilacak halde degilmiyim diyorum.
Yine güzelsin ama eskiden katil olacak derece de kiskaniyordum dedi.
Aslında buradan beni eskisi gibi görmediğini de anlayabiliyorum.
Onun benden kaçması bu konu da ozgunemi kırdı. Hep kendim de hata aramaya başladım. Ev için de ki giyimime daha bi özen gösteriyorum son zamanlarda bana sana bi haller oldu diyor.Kendini eleştirmekle kötü bir şey yapıyorsun ama.
Göbeği 5 kat,memeler sarkmış bacaklar bombe bombe,totoya hiç girmiyorum bile,hatunların yanında taş gibi adamlar var niye? Özgüven.Kendilerini çok güzel buldukları için.
Bir keresinde eşim bana yüzüme krem sürerken,tüm şişeyi sür anca güzelleşirsin demişti,kavga ettiğimiz günlerden birinde.
Ben de ona dedim ki ben bir şişeyle kurtarırım ama sana fıçı lazım,hoş bu göbekle de giremezsin içine ya neyse.
Bu ne demek,onu aşağılamak değil beni aklı sıra aşağılamasına engel olup aklında da çirkin olduğumu düşündüğünü belirttiği için hiç de umurumda olmadığını göstermekti.
Bir daha güzellikle ilgili şaka bile yapmaması bir yana her fırsatta güzel karım diye sever,güzelim çünkü hem de çok.
Çirkin bulursa zaten cehennemin dibi onu bekliyor,engel olmam yani.
Sen ondan duymak ister gibi bir de kendini eleştirmişsin,ki kocan biraz odun huylulardan.Soğutursun kendinden.
Sana olan hallerin gizemini korumaya devam et,meraktan ve kıskançlıktan yine yanaşır.Onun benden kaçması bu konu da ozgunemi kırdı. Hep kendim de hata aramaya başladım. Ev için de ki giyimime daha bi özen gösteriyorum son zamanlarda bana sana bi haller oldu diyor.
Oysa eskiden de hep dikkat ederdim demek ki yetersizdi. Hiç bir zaman saç baş dağınık kapıyı açmadım
Bebek olmadan önce durum nasıl dı. Emziriyormusunuz. Normal doğummu. Özel oldu biraz ama bazı erkeklerin itici bulduğuşeyler malesef.Neden kaçıyor bulamıyorum bunu benimle konuşmuyorda. Desem ki sen benden kaciyorsun herşey omu diyecek bana biliyorum
Tabiki her an açıp takip etmiyorum ama ne zaman kamerayi açsam onu görebiliyorumEve gusul için gelio olmasın töbe Yarabbim..
Her zaman ara da tutukluk oluyordu hiç bir zaman düzenli bi ilişkimız olmadı. Bazen her gün bazen iki günde bir bazen 15 de birBebek olmadan önce durum nasıl dı. Emziriyormusunuz. Normal doğummu. Özel oldu biraz ama bazı erkeklerin itici bulduğuşeyler malesef.
Mastürbasyon yapmak da ona yeterli gelmiş demekki. Aslında bir yol bulmuş sunuz. Yanında soyunmamak vs gibi. Bence burdan devam edin ve sikayetlerinizi dile getirinHer zaman ara da tutukluk oluyordu hiç bir zaman düzenli bi ilişkimız olmadı. Bazen her gün bazen iki günde bir bazen 15 de bir
Onu kisitlamiyorum hiç o ne zaman ve ne isterse o oluyor. Cinsel hayatımız azalmaya başlamıştı zaten ben hamile kaldığım da. 15 de 1 sevisir olmuştuk. Hamileyken hiç ama hiç sevişmedik psikolojimi bozuyor bu hamilelik dedi bana . Sanki bebege kötü bir şey yapiyormusuz gbi hissettiriyor diyordu. İlişki olmadan sevistik hep. Doğumdan sonra zaten nadir gelişen bir olay oldu cinsellik.
Ben bu kadar düşkün olduğunu düşünmuyordum ama çocuk oldu olalı çok sık hissediyorum kendi kendine birseyler yaptığını.
Normal doğum yapmamı hiç istemedi.
Sezeryan doğum yaptım.
Göbeğim kaldı zaten eskiye göre tek fark bu gobek. Goguslerim daha dolgun ama o bunun kötü olmadığını söylüyor yine de bir şey yok. Daha iyi herkes büyük olsun ister falan demişti bir kere o zaman anladım bundan rahatsız drgil.
Egiip kalkarken üstümü başımı tutuyorum evde yabancı adam varmış gibi ama buna hiç tepki vermiyor. Soyunmamam ilgisini çekti sadece yine de devam edeceğim başka bir taktigim yok zaten şuan.Mastürbasyon yapmak da ona yeterli gelmiş demekki. Aslında bir yol bulmuş sunuz. Yanında soyunmamak vs gibi. Bence burdan devam edin ve sikayetlerinizi dile getirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?