- 8 Temmuz 2019
- 40
- 10
- 38
- 27
- Konu Sahibi acilaricinde
-
1 yıllık mı ah kuzum benim ya çok erken başlamış bu adamlar ne içip ne yiyor bilmiyorum ama adamı eline al süslen sürekli onun için değil kendin için ben evde topuklu ayakkabı ile gezdiğimi bile bilirim sorarsa hayırdır diye böyle kendimi çok iyi hissediyorum de kısa elbiseler giy ama sakın iş atma ona sakın o atarsa sen o haldeyken şuan yorgunum de Canım istemiyor de bırak aklında kalsın kudursun. Sürekli kendine bak bir daha istediğinde redetme ama iç çamaşırlarını güzel seç ve hep içinde bu akşam içinde ne var diye düşünüp merak uyandırt ama bu şekilde de iflah olmazsa geçmiş olsun demek düşer çünkü günümüzün erkekleri nedense hep karılarına isteksiz oluyorlar.Canım aynı durum bndede var maalesef bende daha bır senelık evlıyım masturbasyon cektıgını gormedım sordum yemın ettırerek ben uyudugum ıcın uyandırmak ıstememıs ısıde xok yogun degıl servıs soforlugu sabah 9 dan 3bucuga kadar evde ama aynı sendekı gıbı oda benı reddedıyo bugune kadar ben onu hıc reddetmedm onun canı ıstedıgı zaman yapıyoruz banada bır akıl verın atkadaslar lutfen
Bır ınsanın yanında kendını eslestırırsen o elestırdıgın hersey onun dusuncesı olur sen ne kadar guzelım soyleyım boyleyım dersen onun dusuncesı o olur hıcbır ınsanın yanında kendını elestırme. Spora ıhtıyacın varsa basla ona sorma kadınlar bıraz kotuye gısınce erkekler hemen ozguven tazelıyor onların hosuna gıdıyor cunku kadın kılo alacak cırkınlesecek bunlar onların yapacagı herseye bahane olacak.esın sana spora baslama dedı baslamadın yarın bıgun aldatsa hesap sorunca dogum yaptın kılo vermedın bakımsızdın soyleydı boyleydı falan fılan. Tabı bunu onun ıcın yap demıyorum yapkı sana laf soyleyemesın senın sayende ozguven tazeleyrmesın kendını bısey sanmasın onada yuz verme kacan kovalanır bu bır gercekOnun yanında kendimi eleştiriyorum. Doğumdan sonra söyle oldum böyle oldum spora basliyim kendimi topliyim diyorum.
Böyle kal beni kıskandırtma çok dedi.
Ne yani artık kiskanilacak halde degilmiyim diyorum.
Yine güzelsin ama eskiden katil olacak derece de kiskaniyordum dedi.
Aslında buradan beni eskisi gibi görmediğini de anlayabiliyorum.
1 yıllık mı ah kuzum benim ya çok erken başlamış bu adamlar ne içip ne yiyor bilmiyorum ama adamı eline al süslen sürekli onun için değil kendin için ben evde topuklu ayakkabı ile gezdiğimi bile bilirim sorarsa hayırdır diye böyle kendimi çok iyi hissediyorum de kısa elbiseler giy ama sakın iş atma ona sakın o atarsa sen o haldeyken şuan yorgunum de Canım istemiyor de bırak aklında kalsın kudursun. Sürekli kendine bak bir daha istediğinde redetme ama iç çamaşırlarını güzel seç ve hep içinde bu akşam içinde ne var diye düşünüp merak uyandırt ama bu şekilde de iflah olmazsa geçmiş olsun demek düşer çünkü günümüzün erkekleri nedense hep karılarına isteksiz oluyorlar.
Sen ne biliyon da konusuyn hem bura senın ıcın uygun yer degıl kadınlar kulubu adı ustunde..Aranızda hiçbir uyum yok maalesef.Eşiniz de sizden soğumuş görünüyor.
Bende bir kadınım.Profil fotoğrafıma göre mi yargılıyorsun beni?Ayrıca sen değil siz.Sen ne biliyon da konusuyn hem bura senın ıcın uygun yer degıl kadınlar kulubu adı ustunde..
Bende bir kadınım.Profil fotoğrafıma göre mi yargılıyorsun beni?Ayrıca sen değil siz.
O fotoğraf Norm Ender'in illa kadın fotoğrafı mı paylaşmam gerekiyor hanımefendi?Ne anlatsam boş size ayrıca eski konularıma göz gezdirirseniz bunun doğru olmadığını anlayacaksınız.Erkek olsam şu an çoktan uçurulmuştum burdan.Profıle gore yargılamam normal degılmı bır kadın hesabına benzemıyo
Profıle gore yargılamam normal degılmı bır kadın hesabına benzemıyo
O fotoğraf Norm Ender'in illa kadın fotoğrafı mı paylaşmam gerekiyor hanımefendi?Ne anlatsam boş size ayrıca eski konularıma göz gezdirirseniz bunun doğru olmadığını anlayacaksınız.Erkek olsam şu an çoktan uçurulmuştum burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?