- 18 Şubat 2016
- 263
- 80
- 13
- 36
- Konu Sahibi acilaricinde
-
Evet bu beni ozguvensiz hale getiriyor.Evet sebebini mutlaka bilmelisin, orda Saba hak veriyorum akarım mı var kokarım mı var nedir yani der insan haklısın
Doğumdan sonra benim esimde de sogukluk olmustu 4 ay hiç yanaşmadı.aynı sizin gibi kendini yedim durdum yok kilo mu aldım yok cirkinim ondan mı diye.soruyodum sebep yok deniliyordu( mesela gögüslerime dokunmazdi oglum emiyo derdi nasil bir ruh hali anlamazdim zamanla geçti)iz kendinizi suçlamayin geçici bir dönem bence üstüne düşmeyin duş al giyin kusan otur yanına beklenti içine girme o gelsin sana.
Evet bu beni ozguvensiz hale getiriyor.
O kadar şey geçiyor ki kafamdan o konuşurken bile neden diye düşünüyorum noldu yine nereye gitti aklın diyor.
Pattan dedim bi kere beni beğenmiyor musun artık diye. Geyige çevirdi ne oldu sen bunları dusunurmuydun falan diyip dalga geçti espiri yaptım tabi ki begeniyorsun begenmezsende umrumda değil falan dedim ukalaca o da yedi. Hiç ciddiye almadı zaten
Düşünmedim değil.Tercihleri değişmiş olabilir mi acaba
Hayır öyle bi durumu hiç yok 2 saat de tutar yaniTavsiyem bir daha şaka ya da ciddi beni beğenmiyor musun olayına girme
Altından erken boşalma falan çıkacak gibi bence
Düşünmedim değil.
Bunu nasıl anlarım
Bizde bi kopukluk vardı zaten dogumla iyice koptu. Yani eskiden çok problem edilecek bir durum yoktu da şimdi ile birleşince geçmişte de sorun varmış diyorum
Onu bilmem arastirmak lazim ama aklima ilk bu geldi
Hamilelikte ister istemez birliktelik azalıyor erkekte acaba çocuğa zarar verir miyim korkusu başlıyor ve soğukluk giriyor.bu boşluğu erkek kendi tatmin ederek doldurduğu için alışkanlık oluyo o dönem.siz dediğim gibi kişisel bakiminizi yapın istemem yan cebime koy modunda olun.aldatma gibi şeyleri de düsünmeyin yipranmayin çoğu kadın bu sürecten geçiyor geçecek inşallah
valla bence açık açık konuş @sacmasapannickli. bu taktikle halledilir durmuyor. eğer bir sorunu ya da alışkanlığı varsa düzeltmesi için zaman ver. evliliğin temeli cinsellik.
eğer senin bu ihtiyacını karşılamamaya devam ederse başka yollara başvuracağını söyle.
ki daha kaç yıl ev arkadaşı olmaya devam edebileceksin?
Zaten ne sen sorabilirsin ne o anlatabilir, açık vermesi falan lazim.Öyleyse bunu bana anlatması gerekir ama o tabi ki anlatmaz. Ayıp bu konular cizzz konuşulmaz. Ona göre
ima etme işte açık konuş. sonuçlarını anlat. sen onun kankası değilsin, karısısın, elbette cinsel yaşam önemli.Bi iki kere ima ettim işte herşey omu diyor.
Bende açıklama yapmadım herşey o değil diye. Konuşmuyor işte benimle tamam der en fazla konu uzamasın diye. Yani ben sorunu cozsem bile sorun neden kaynaklı bunu bulamayacagim gibi duruyor
ima etme işte açık konuş. sonuçlarını anlat. sen onun kankası değilsin, karısısın, elbette cinsel yaşam önemli.
senin tavrın da umursamaz ise kocan söylediklerini ciddiye almıyordur. önce sen durumun vehametini farket, kocana da dank ettir.
yoksa böyle iş uzar çözüm bulamazsın. kendini yersin.
Tamam bu seçeneği de değerlendiriyorum ama neden evde kendi kendini tatmin ediyor öyleyse. Aldattığı kişi ilede mi birlikte olmuyor.Adam cocugu nasil yapabilmis hayret ettim.
Sizle de birlikte olmadigina gore ben de aldatma olasiligi yuksek diye dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?