kocam bunu neden yapıyor?

Anladım dediğini bende ekstra yaptıklarını kattim
tabi ki neden uzak durduğunu, evliliklerin cinsellik olmadan yürümeyeceğini, bu soruna ya tek başına ya beraber çözüm bulmak zorunda olduğunu vs söyleyeceksin.
senin şu anki tavrın "cinsellik olmasa da olur" mesajı veriyor hem eşine, hem bize.
o yüzden o keyfine bakıyor, senin özgüvenin bitiyor.

Yorumlarin hepsini okumadim ama şunu bilir şunu soylerim.
Kadin oksun erkek olsun. Kendini begenmedimi dik durmadimi karso taraf kendini ustun gorup ustunluk saglamaya calisiyor ve ezmeye basitlemeye calisiyor. Yani piskolojik baski yapiyor binevi. Kendini kotu hisedip kendini ezik hissetmeni sagliyor.
Dik durmali kadin yada adam fark etmiyor.
Sen kendine guven. Kendini begen. Kendini sev. Kendini onemseki karsindaki ezemezsin oda onemsesin. Kendi dusuncelerinin isteklerinin senin icin onemli oldugunu once sen benimse sonra o onemseyecek.
Sen kendini ertelersen oenmsemezsen o hic onemsemez.

tabi ki neden uzak durduğunu, evliliklerin cinsellik olmadan yürümeyeceğini, bu soruna ya tek başına ya beraber çözüm bulmak zorunda olduğunu vs söyleyeceksin.
senin şu anki tavrın "cinsellik olmasa da olur" mesajı veriyor hem eşine, hem bize.
o yüzden o keyfine bakıyor, senin özgüvenin bitiyor.

Tabi ki isterim eskisi gibi bir şeyler yaşamak ama bunun bitme sebebini merak ediyorum. Eğer kendi kendine bir şeyler yapmasaydi ya da ben bunu fark etmeseydim dert etmezdim. Eğer o bunu yasayacaksa benle yasamayacaksa kabul ediyorum olmasa da olur.
O benim bu konudaki görüşümu almıyor bana bu konuyu açmıyor sanki ben farkında değilim hiç sevismedigimjzin burda bile aptal yerine konuluyor gibi hissediyorum

Bir kadın kocasına neden bana yaklaşmıyorsun diyemez ki? Kocan o senin ya, her şeyi konuşabilirsin. İki yabancıymişsiniz gibi anlatmışsiniz.

Bir kadın kocasına neden bana yaklaşmıyorsun diyemez ki? Kocan o senin ya, her şeyi konuşabilirsin. İki yabancıymişsiniz gibi anlatmışsiniz.
Neden kendi kendine takiliyorsun diyemem dedim. Sordum daha önce neden ilişkiye girmediğimizi . Denk mi geliyor is çocuk vakit kalmadı hem herşey omu ona mi takildin gibi birseyler söyleyip gecistirdi bende bir daha sormadım gerçek sebep ne bunu soylemeyecek çünkü.

ya kızlar ben hep şeyi merak ediyorum.

mesela arkadaşımın sütü normal biz hep beraber otuturken tişörtünü ıslatıcak kadar gelirdi. ama soramadım hiç çünkü arkadaş da olsak konuşmayız mahremi.

normalde bile süt geliyo ya dokununca falan süt akıyo mu hani beraber olurken.
yani durduk yere gelen süt o zaman fışkırır heralde diye düşündüm ve ee nası beraber oluyolar diye aklımdan bi geçirdim. acaba erkekler de ondan mı tiksiniyo? çünkü yukarıda yazan bi arkadaşa kocası oğlum emiyo dokunamam demiş. acaba sütten vs mi tiksiniyorlar?

bir de cidden öyle sürekli süt akıyo mu yoksa arkadaşımla mı alakalı?

Bir yerde okumuştum. Çocuk olunca erkekler kadınları kadın olarak değil anne olarak görmeye başlıyorlarmis ve anneye de cinsel istek duyulamayacagi icin karilarindan uzaklasiyorlarmis. Sanırım cozumu sadece anne değil, aynı zamanda kadın oldugunuzu da ona hatirlatmak.

ya kızlar ben hep şeyi merak ediyorum.

mesela arkadaşımın sütü normal biz hep beraber otuturken tişörtünü ıslatıcak kadar gelirdi. ama soramadım hiç çünkü arkadaş da olsak konuşmayız mahremi.

normalde bile süt geliyo ya dokununca falan süt akıyo mu hani beraber olurken.
yani durduk yere gelen süt o zaman fışkırır heralde diye düşündüm ve ee nası beraber oluyolar diye aklımdan bi geçirdim. acaba erkekler de ondan mı tiksiniyo? çünkü yukarıda yazan bi arkadaşa kocası oğlum emiyo dokunamam demiş. acaba sütten vs mi tiksiniyorlar?

bir de cidden öyle sürekli süt akıyo mu yoksa arkadaşımla mı alakalı?

Aynı mantıkla gögüslerime dokunmadigi için süt geliyormu bilmiyorum. Ama mantiken gelir

Bir yerde okumuştum. Çocuk olunca erkekler kadınları kadın olarak değil anne olarak görmeye başlıyorlarmis ve anneye de cinsel istek duyulamayacagi icin karilarindan uzaklasiyorlarmis. Sanırım cozumu sadece anne değil, aynı zamanda kadın oldugunuzu da ona hatirlatmak.

Bunun bilincindeyim yanında çocuk bile emzirmiyorum.
Eskisinden çok susleniyorum daha ne yapayım

Back
X