- 18 Şubat 2016
- 263
- 80
- 13
- 36
- Konu Sahibi acilaricinde
Evet. Aldatsa evde takılmazHayır kesınlıkle aldatma yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Aldatsa evde takılmazHayır kesınlıkle aldatma yok
Bencede.Hayır kesınlıkle aldatma yok
Tamam bu seçeneği de değerlendiriyorum ama neden evde kendi kendini tatmin ediyor öyleyse. Aldattığı kişi ilede mi birlikte olmuyor.
Ve vicdan yapıyor çiçek micek alıyorBencede.
Aldatan adam belli etmemek icin ekstra cabaliyor diye duyduk hep.
Peki neden birlikte olamadığı bir sevgilisi olduğunu düşündün.?Belki bir araya gelemiyorlar ve sizle de birlikte olmayinca ihtiyacini o sekilde gideriyor. Bilemedim.
Ekstra caba derken cicek çikolata kastetmedim ben amaVe vicdan yapıyor çiçek micek alıyor
yada hep kavga edip karşısındakini suçlu gösterip yine vicdanını rahatlatiyor
benim durumum bunlarla alakalı değil
Anladım dediğini bende ekstra yaptıklarını kattimEkstra caba derken cicek çikolata kastetmedim ben ama![]()
Peki neden birlikte olamadığı bir sevgilisi olduğunu düşündün.?
Sizinle birlikte olmaya yanasmadigi icin.
tabi ki neden uzak durduğunu, evliliklerin cinsellik olmadan yürümeyeceğini, bu soruna ya tek başına ya beraber çözüm bulmak zorunda olduğunu vs söyleyeceksin.Anladım dediğini bende ekstra yaptıklarını kattim
He anladım. Ama bence birlikte olmama sebebi tek aldatmak değildir.
Daha başka bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Benden hoşlanmıyor sanırım artık
tabi ki neden uzak durduğunu, evliliklerin cinsellik olmadan yürümeyeceğini, bu soruna ya tek başına ya beraber çözüm bulmak zorunda olduğunu vs söyleyeceksin.
senin şu anki tavrın "cinsellik olmasa da olur" mesajı veriyor hem eşine, hem bize.
o yüzden o keyfine bakıyor, senin özgüvenin bitiyor.
O da bir ihtimal ama durduk yere hoslanmamaya baslamaz sanirim. Bir sey olmus olmali.
Neden kendi kendine takiliyorsun diyemem dedim. Sordum daha önce neden ilişkiye girmediğimizi . Denk mi geliyor is çocuk vakit kalmadı hem herşey omu ona mi takildin gibi birseyler söyleyip gecistirdi bende bir daha sormadım gerçek sebep ne bunu soylemeyecek çünkü.Bir kadın kocasına neden bana yaklaşmıyorsun diyemez ki? Kocan o senin ya, her şeyi konuşabilirsin. İki yabancıymişsiniz gibi anlatmışsiniz.
ya kızlar ben hep şeyi merak ediyorum.
mesela arkadaşımın sütü normal biz hep beraber otuturken tişörtünü ıslatıcak kadar gelirdi. ama soramadım hiç çünkü arkadaş da olsak konuşmayız mahremi.
normalde bile süt geliyo ya dokununca falan süt akıyo mu hani beraber olurken.
yani durduk yere gelen süt o zaman fışkırır heralde diye düşündüm ve ee nası beraber oluyolar diye aklımdan bi geçirdim. acaba erkekler de ondan mı tiksiniyo? çünkü yukarıda yazan bi arkadaşa kocası oğlum emiyo dokunamam demiş. acaba sütten vs mi tiksiniyorlar?
bir de cidden öyle sürekli süt akıyo mu yoksa arkadaşımla mı alakalı?
Bir yerde okumuştum. Çocuk olunca erkekler kadınları kadın olarak değil anne olarak görmeye başlıyorlarmis ve anneye de cinsel istek duyulamayacagi icin karilarindan uzaklasiyorlarmis. Sanırım cozumu sadece anne değil, aynı zamanda kadın oldugunuzu da ona hatirlatmak.