Kocam canımı sıkıyor

Tam Da yapmak istediğim bu aslında şuan onu yapıyorum inşaallah devm edeceğim

Bende cok yollar denedim sustum olmadi alttan alayim dedim daha cok tepeme cikti guler yuzlu herseyine tamam diyeyim dedim ilk tartismada adam yine ayni oldu simdi ne yapiorum resmen agzima geleni soyluorum cata cat kavga derler ya aynen oyle hatasini kusurunu hep yuzune vuruorum cok fazla yuz vermiorum artik ne soylenecekse o kadar normal konularda bile git cocuga mama bez al bu kadar hic ilgilenmiorum ise yaradi gibi bakalim bana 4 sene boyunca 1 lira para vermeyen adam paran var mi falan die sormaya basladi sert yapacaksin galiba bunlara ya da benim kocama ay canim yavrum ise yaramior.

merhaba kızlar
artık kafayı yemek üzereyim ben bundan 4 sen önce evlendim. Ancak eşim evlendiğimden günden beri benim arkamdan vuruyor. İlk sene idda denilen inlete başvurdu ne kadar takım varsa hepsini sattı borçlandı. daha sonra saçma sapan yalancı face açıp kadınlarla konsuo whatsapdan başkalarıyla konusuo affediorm tekrar aynı hatayı yapıo 4 sene oldu ve hala aynı ben ne yapacagım

Cinsel isteklerini yerine getirmemekle başlayabilirsiniz. Bunu yaparken de hastayım oram buram ağrıyor demeyin. Seni istemiyorum, arzulamiyorum, senle yapmaktan zevk almıyorum şeklinde dile getirin.

Ne kadar çok şeyler yapmış ya ceza vermekle de akıllanmaz ki kişiliğiyle alakali

Kiz sen ayni benle eşimi anlatmissin eksiksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…