- 22 Şubat 2025
- 385
- 250
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
-
evet abarttığımı söylüyor yok öyle bişey diyor bana karşı mesafe koyuyor farkında olmadan ya da farkında.ama olaylar dediğim gibi ilerliyor hâlâBunu eşinizle konuştunuz mu
ya ne alakası vae size çüş asıl. ben orada mesajlaşma durumunun sıklıgını o duruma benzettim ki anlayın ne kadar cok mesajlaşılıyor diye. yani o kadar şey yazdım yargılamak için orayı kesip yapıştırmışsınızZihniyete bak yaaa
abla kardeşe yakıştırdığınız sıfata bak sevgili gibiler … gerçekten sınırınız yok ya
İlgilenmiyorken iyi ilgileniyorken abla kardeş birbiriyle sevgili pesssssss
Sizin çocuğunuz var mı ?evet abarttığımı söylüyor yok öyle bişey diyor bana karşı mesafe koyuyor farkında olmadan ya da farkında.ama olaylar dediğim gibi ilerliyor hâlâ
peki ablasıyla ilgilenirken beni ihmal etmesi geçici bi durum mudur ? evet 5 aylık bebeğimiz varSizin çocuğunuz var mı ?
Ablasının sevgi eksikliğini gidermeye çalışıyor kardeşi olarak yeniden hatalar yapmasın die ,eşiniz merhametli biri olmalı ki yeğenlerine de düşkünlüğü varmış
İhmal etmekten ziyade destek olsanız eşinize sanki size daha çok yaklaşır onu anladığınızı hissederse içini size açarpeki ablasıyla ilgilenirken beni ihmal etmesi geçici bi durum mudur ? evet 5 aylık bebeğimiz var
Ne okuduğumu çok iyi biliyorum neden o zaman sevgili gibiler kelimelerini sildin düzelttin yazdıklarınıya ne alakası vae size çüş asıl. ben orada mesajlaşma durumunun sıklıgını o duruma benzettim ki anlayın ne kadar cok mesajlaşılıyor diye. yani o kadar şey yazdım yargılamak için orayı kesip yapıştırmışsınız
evet öyleydi ne zaman ablası bu evliliği yaptı eşim de bana karşı değişti. umarım düzelirİhmal etmekten ziyade destek olsanız eşinize sanki size daha çok yaklaşır onu anladığınızı hissederse içini size açar
Eğer önceden böyleydiyse tabi
senin gibi patavatsızlar cıkıp yanlış yere cekmesinler olayı diye.Ne okuduğumu çok iyi biliyorum neden o zaman sevgili gibiler kelimelerini sildin düzelttin yazdıklarını
Peki siz neden çocuk yaptınız bu adam böyleydi de bebegınız küçükmüşevet öyleydi ne zaman ablası bu evliliği yaptı eşim de bana karşı değişti. umarım düzelir
ayrılmayı düşünmedim cünkü hiçPeki siz neden çocuk yaptınız bu adam böyleydi de bebegınız küçükmüş
Senin derdin de başkaaaaa düşüncelerinde başkaaasenin gibi patavatsızlar cıkıp yanlış yere cekmesinler olayı diye.
buraya derdimizi yazıyoruz bi de sizin gibiler cıkıyor.onca yazılan şeyin içinden sırf cok begeni almak için bi kaç kelimeyi secip yargılama moduna geciyosunuz
neyin kafasındasın sen yaSenin derdin de başkaaaaa düşüncelerinde başkaaa
O yüzden senin gibi zihniyette birine oturup anlatmaya çalışmayacağım kendimi
Çarşın pazar olsun haydiiii
Karşıdaki kardesı olduğu ıcın hayatından silip atmıcak siz eşinize göre şekillenin öbür türlüsü evliliğe zararayrılmayı düşünmedim cünkü hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?