kocam canımı sıkıyor

Siz haklısınız,her şeyin fazlası zarar;ilişkilerin de Bu ebeveyn çocuk,abi abla kardeş kim olursa olsun.
Benim de iki erkek kardeşim var,çok severiz birbirimizi; hiç sorun yaşamadık ne kendileri ne eşleriyle.Çünkü herkes sınırını bilir.

Seninkine ciddi bir ayar vermen lazım.Adın neye çıkarsa çıksın.Bazı kavgaların edilmesi lazım.Yoksa iyi niyeti suistimal ayyuka çıkıyor.
 
Ben sizi çok iyi anladım. Erkekler konu kız kardeşleri olunca onu şeref meselesi olarak görüyor, aman bir şey yapmasın da yüzümüz eğilmesin tekrar diye böyle rolleniyorlar. Sizinki fazla kaptırmış.
 
Kendi küçük bebeği var karısının desteğe ihtiyacı var ama o ilgisini desteğini kardeşine ve yiyenlerine yöneltmiş diye anladım. Lohusayken büyük desteğe ihtiyaç duyarız, diğer kadının hatalarının yükünü kendi anne babası çekebilir, kardeşi de çekebilir ama kardeşinin asıl düşünmesi gereken şey kendi kurduğu ailesi olmalıdır.

bu dengeyi kuramıyorsa doğru bir eş seçimi yapılmamıştır. hayatta bazı seçimler yaparız sonuçlarına kendimiz katlanırız, bu seçimler bütün aileyi etkiler. O kadının yaptığı yanlış evlilikler senin ve dolayısıyla çocuğunun psikolojisini doğrudan etkiliyor.
 
Üff bu sorumsuz tiplerin de hemen bebeği oluyor.nasıl dünya düzenidir anlayamıyorum.
 
Kocan seni hiç aldatmayacak çünkü ailesiyle hatta abalsıyla evli zaten
Bu iş böyle gitmez kol kanat germek ayrı çekirdek ailesini ihmal etmek ayrı
Ayrıca bu kadar yapışık ilişkilerden de hiç hoşlanmam ve doğru bulmuyorum evli birinin böyle davranmasını yarın ablası başka birini bulunca üçüncü çocuğuna da bakar artık
 
Hafif falan gelmedi bana valla.bu ne saçma sapan şeyler.güzel bir rest çekin, olay çıkartın.elin sorumsuzu, ahlâksızı için gül gibi karısını üzüyor.
 
Kardeşi tam Müge anlı, Esra erolluk bir tip.hiç akıllanmamiş.
 
Konuyu dağıtıp kaos çıkaracak bir şey yok. Konu sahibi benzetme yapmış, bu benzetme de kullanılır günlük hayatta. Sizin hayatınızda olmaması onu yok yapmaz. Forumda her konunun böyle dağıtılmasından kendi adıma rahatsız olmaya başladım artık.

Konuya gelirsek de, o iş yaş. En mantıklısı kendi düzenini kur ayrıl. Emin ol yeğenlerine bakmaktan çocuğunu bile sallamayacak. Sorun görümce sanıyorsun ama değil. Abla kardeş çocuk yapıp gezme eğlenme peşinde bir halt olmaz onlardan. Görümcen de daha çok boşanır çok evlenir, seninki de zaten kol kanat germe heveslisi. Sen çocuğunu al yoluna bak hayat uzun.
 
“Sevgili gibi” kelimesi bana acayip gelmedi.

Erkek iş arkadaşım erkek müdürü için aynı tabiri kullanırdı.
Acayip değil zaten çok yaygın kullanılan bir tabir. Ama işte asıl olay hiç konuşulmasın da geri kalan her şeyden konu dağıtılsın diye kendini parçalıyor bazıları.
 
kavga ediyorum
inanın bende öyle düşündüğüm için artık kavga ediyorum bu sefer de aramızda saygı kalmıyor çünkü beni cok tahrik ediyor. şimdi boşan diyenler olacak ama ben boşanma harici çözüm bulmak istiyorum o en son çare zaten. mesela takmasam kendi aileme arkadaşlarıma bebeğime baksam onlarla ilgilensem onları görmezden gelsem nasıl olur bir taktik olsa hic olmazsa sinirim bozulmasa
 
Eşimin yakın bir arkadaşı var aradığında sevgilin arıyor diye veriyorum tlf bu tabirde sorun yok. Kaldı ki adam gerçekten sevgili gibi davranıyor kardeşine, koruyup kollamak sevmek saymak bu değil, görümcenin hayatındaki erkek çıktığı anda o giriyor devreye. anlatılanlar hiç normal değil normal bulanlara da inanamıyorum. bu abi kardeş ilişkisi değil , hayatındaki kadın olarak kardeşini belirlemiş çocuğu olarak onun çocuğunu seçmiş. bu adama çocuk yaparak en büyük suç sizde .
 
Yapabiliyorsanız denemek mantıklı ama nasılsa sorun çıkarmıyor diye daha çok abartabilirler
 
Anladigim kadariyla kocaniz, kiz kardesi Muge Anli'lik olmasin diye "asiri" sahiplenme moduna gecmis.

Biraz gec kalmis, bu gec kalisinida hunharca kendi cekirdek ailesinin zamanindan, ilgisinden calarak gosteriyor.

Cok yanlis.

Esinize konuyu gorumceye getirmeden (cunku seytan gelin olursunuz ya da en basitinden hasete cikar adiniz) rest cekin, senin bir ailen var, kendine gel deyin, elinizi eteginizide cekin uzerinden, yemek yapmayin, eve bakmayın, sadece cocuk ve kendinize kadar ihtimam gosterin evinize, noluyor dediginde de ee evde değilsin zaten niye rahatsiz oldun ki diye sorarsiniz.






Ayrica erkek kankalar icin "kuma" benzetmesi yapilirken kimse ooohhh kocan gay mi cikisi yapmiyorken, gayet yaygin bir benzetmeye bu kadar takilinmasida bi hayli ilginc.
 


Üzgünüm bence onların bu işine gelir.

Kabullendiğinizi düşünüp daha da rahat hareket ederler.
 
Ablası sağlam ayakkabı değil 3. Kocaya da kaçar doğurur gelir allah aileye sabır versin böyle kadınla muhattap olunmuyor aynısından elti versiyonu bende var böyle bi salak nasıl olmuş nasıl büyümüş diyorum ve muhattap olmuyorum konuşmuyorum. Bebeğine tokat atmasından belli. O yüzden onu yüceltiyor kendince ezdirmemek için. İki kardeş kötü anne babalar. Ayşeyi örnek gösterince tokat attığını da söyle beni nasıl karşılaştırırsın onunla diye. Onun sağlam olmadığını biliyorsun de. İnsan çevresine benzer böyle devam ederse ayşe2 olur kocan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…