- 14 Ağustos 2024
- 3.061
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.039
- 73
- Konu Sahibi miniminimom
-
Ne alaka kadın öyle bir şey mi demiş ? Kaç tanemizin kardeşi ile ilgili telefonunda dosyası var? Bu kadının da yeni çocuğu olmuş. Eşinden ilgi alaka beklemesi ,birlikte bir şeyler yapması hakkı değil mi? Niye evlendi o zaman? Kardeş de bir yere kadar. Rahat dursaydı. Gorumcesinin saçma sapan tercihleri yüzünden kadın neden kendi evliliğinde mutsuzluk yaşasın? Konu sahibi sonuna kadar haklı. Her şeyin bir sınırı ve çizgisi olur.Zihniyete bak yaaa
abla kardeşe yakıştırdığınız sıfata bak sevgili gibiler … gerçekten sınırınız yok ya
İlgilenmiyorken iyi ilgileniyorken abla kardeş birbiriyle sevgili pesssssss
iyice düğüm olursunuz. Çözüme ulaşması için üstü örtülen sorun yeni filizler verir.mesela takmasam kendi aileme arkadaşlarıma bebeğime baksam onlarla ilgilensem onları görmezden gelsem nasıl olur
kusura bakmayın da SAF eşiniz bilmiyorpeki ablasıyla ilgilenirken beni ihmal etmesi geçici bi durum mudur ? evet 5 aylık bebeğimiz var
Aynen.Eşiniz esnafmış iş yerini nasıl bırakıp gidiyor sıklıkla esnaflar iş yerini bırakıp il dışına gitmeyi aynı şehirde başka mahalleye zor giderler.
Eşiniz esnafmış iş yerini nasıl bırakıp gidiyor sıklıkla esnaflar iş yerini bırakıp il dışına gitmeyi aynı şehirde başka mahalleye zor giderler.
şimdi konu sahibi bana bırakıyor veya ortağına derse hiç şaşırmam :)Aynen.
Esnafların doğru düzgün tatilleri bile olmuyor.
Anne babanın da işine geliyordur kesin. Benim gördüğüm hikayelerde boşanıp aile evine dönen bu profil görümcenin işi genelde yaşadığı hayatı karşılamıyor. Çocuğun baba özlemi, masrafları falan da hep dayı tarafından karşılanıyor. Hatta çoğu zaman anneler buna ön ayak oluyor.iyice düğüm olursunuz. Çözüme ulaşması için üstü örtülen sorun yeni filizler verir.
Kardeşini öne sürme ama daha çok o tarafa itersin.
Bunların anne babaları nerde?
aynen öyle onlar yüzünden ceza yedim doğru düzgün derdimizi de anlatamaz oldukKonu sahibi çok haklısınız hissettiklerinde.Hem "sevgili gibi" ifadesi de cuk oturmuş.Lütfen sert bir şekilde restinizi çekin,silkeleyin şu adamı!Bu arada gerçekten burada kaostan beslenen bir cemaat var.Artik iyice kabak tadı vermeye başladılar.
kıskanmak ? yani bu anlattıklarım size normal mi geliyor ?Yahu insan kardeşi kardeşten kıskanmamalı ya. Bu kadar da değil artık.
Düşünceleriniz çok kirli. Hiç hoş değil.
Tamam değil ne yapacaksınız pekikıskanmak ? yani bu anlattıklarım size normal mi geliyor ?
bende onun için yazdım zaten buraya çözüm aramak için buradaki fikirleri önemsiyorumTamam değil ne yapacaksınız peki
Boşanmak istemiyorsunuz belli ki
Görmezden gelseniz hoşlarına gider
Muhtemelen görümceniz başka koca bulur ondan da çocuk yapar
yani burda yazıldı size durumun normal olmadığı
Bütün sorunun eşinizde olduğu
Ayrılmadığınız sürece nasıl çözülecek
Bana garip gelen kardeşi ve yeğenleriyle ilgilenmesi değil. Sizinle ilgilenmemesi. Yani zannettiğiniz gibi size olan ilgisizliğinin sebebi kardeşine olan ilgisi değil. Adam size ilgisizse yapacak bir şey yok. Kardeşiyle ilgilenmese bile sizi sallamaz o adam. Bir insanın eşiyle olan ilişkisi farklıdır,kardeşiyle olan ilişkisi farklıdır. Aynı anda ikisiyle birden ilgilenebilir,canı isterse tabii. Adamın canı sizinle ilglenmek istemiyorsa bunun sorumlusu kardeşi veya ona gösterdiği ilgi değildir. gelince okursunuz,umarım da anlarsınız ne demek istediğimikıskanmak ? yani bu anlattıklarım size normal mi geliyor ?
kesinlikle öyle hep dua ediyorum eşiyle arası iyi olsun da eşimin peşini bıraksın diye daha dogrusu ayarında bi abla kardeş ilişkisi olsunUcundan kıyısından benzer bir durum yaşamayanlar sizi kesinlikle anlayamaz.
Eşiniz ablasına öncesinde mesafeliymiş. Belki de kendi aklınca düşündü ki; eğer ben ablamla ilgilenseydim, 2.evliliği yapmazdı. Kendini sorumlu tutuyor bence.
Bu sebepten sizi ihmal etmesi kabul edilebilir bir şey değil. Çok üzgünüm ama ablasının hayatı eşiyle iyileşmediği sürece, eşinizin düzeleceğini hiç sanmıyorum. Bu durumu en iyi şekilde açıklamaya çalışsanız bile, kıskanç ve kötü niyetli olarak mimleneceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?