- 21 Ocak 2018
- 8.535
- 21.153
- 348
- 32
- Konu Sahibi Bellopello
-
Adam hayatınızda damızlık konumunda resmen. Adam cimri, ama siz de kendinizi çok öne atmışsınız.Merhaba kocamla ben 4 yıldır evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. 2 yaşında oğlumuz var.şoyle söylüyim ben asgari ücretten biraz hallice alıyorum eşim 14 bin TL yakın bir para alıyor. Ev kredisi çektik ev alırken bütün altınlarını birikmislerimi dolar, altın, TL hesaptaki tüm parayı verdim.Annem dolar ve altın para olarak verdi .Gerisini kredi çektik. Eşim hiç nakit para vermedi .Bu arada borsada parası vardı ama onları bozdurmanin mantıklı olmadığını söyledi. Hala borsa da parası var ama onlardan 5 kuruş gormedim.cocuk doğmadan önce çok problem olmuyordu .Ama evin fatura lafını ve diğer ihtiyaçların ben karsiliyorum.Cocugun tüm ihtiyaclari beşik bebek arabası kıyafet ben aldim. O nadir olarak bazen gerekiyorsa ilaç alır kıyafet olarak en fazla 3 kez maddi olarak bisey aldi cocuğa.Ben evdeyken eve gelirken bisey eksikmi diye sorar ozaman belki.Eve düzenli olarak aldığı süt nescafe için ben kullanmam.tost ekmeği ve kaşar peyniri alır kahvaltı için. Okadar arada meyve.Faturalari kendi üzerine almasını istedim. Önce istemedi çok ısrar edip tartıştım Kabul eder gibi oldu. 2 ay geçti tekrar söyledim onuda ben odiyceksem sen ne alacaksın dedi .kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu arada ödediği kredi 3000 tl.benim yaptığım masraflardab çok bazen kredi kartları ve ek hesap olmasa elimde para kalmıyor.Benmi yanlış düşünüyorum. Kocama olan Aşk denilen şey kalmadı. Benmi saçmalıyorum acaba.
Evde koca besliyorsunuz demek.Evlenmeden önce nasıldı?Birden mi bu hale geldi?Keşke baba bari yapmasaydınız bu amipi,ay çok sinir oldumMerhaba kocamla ben 4 yıldır evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. 2 yaşında oğlumuz var.şoyle söylüyim ben asgari ücretten biraz hallice alıyorum eşim 14 bin TL yakın bir para alıyor. Ev kredisi çektik ev alırken bütün altınlarını birikmislerimi dolar, altın, TL hesaptaki tüm parayı verdim.Annem dolar ve altın para olarak verdi .Gerisini kredi çektik. Eşim hiç nakit para vermedi .Bu arada borsada parası vardı ama onları bozdurmanin mantıklı olmadığını söyledi. Hala borsa da parası var ama onlardan 5 kuruş gormedim.cocuk doğmadan önce çok problem olmuyordu .Ama evin fatura lafını ve diğer ihtiyaçların ben karsiliyorum.Cocugun tüm ihtiyaclari beşik bebek arabası kıyafet ben aldim. O nadir olarak bazen gerekiyorsa ilaç alır kıyafet olarak en fazla 3 kez maddi olarak bisey aldi cocuğa.Ben evdeyken eve gelirken bisey eksikmi diye sorar ozaman belki.Eve düzenli olarak aldığı süt nescafe için ben kullanmam.tost ekmeği ve kaşar peyniri alır kahvaltı için. Okadar arada meyve.Faturalari kendi üzerine almasını istedim. Önce istemedi çok ısrar edip tartıştım Kabul eder gibi oldu. 2 ay geçti tekrar söyledim onuda ben odiyceksem sen ne alacaksın dedi .kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu arada ödediği kredi 3000 tl.benim yaptığım masraflardab çok bazen kredi kartları ve ek hesap olmasa elimde para kalmıyor.Benmi yanlış düşünüyorum. Kocama olan Aşk denilen şey kalmadı. Benmi saçmalıyorum acaba.
Adam bedavadan yaşıyo he, çocuk bedava ev bedava , ev ve karılık hizmeti de bonus. Uyanığa bak yahuMerhaba kocamla ben 4 yıldır evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. 2 yaşında oğlumuz var.şoyle söylüyim ben asgari ücretten biraz hallice alıyorum eşim 14 bin TL yakın bir para alıyor. Ev kredisi çektik ev alırken bütün altınlarını birikmislerimi dolar, altın, TL hesaptaki tüm parayı verdim.Annem dolar ve altın para olarak verdi .Gerisini kredi çektik. Eşim hiç nakit para vermedi .Bu arada borsada parası vardı ama onları bozdurmanin mantıklı olmadığını söyledi. Hala borsa da parası var ama onlardan 5 kuruş gormedim.cocuk doğmadan önce çok problem olmuyordu .Ama evin fatura lafını ve diğer ihtiyaçların ben karsiliyorum.Cocugun tüm ihtiyaclari beşik bebek arabası kıyafet ben aldim. O nadir olarak bazen gerekiyorsa ilaç alır kıyafet olarak en fazla 3 kez maddi olarak bisey aldi cocuğa.Ben evdeyken eve gelirken bisey eksikmi diye sorar ozaman belki.Eve düzenli olarak aldığı süt nescafe için ben kullanmam.tost ekmeği ve kaşar peyniri alır kahvaltı için. Okadar arada meyve.Faturalari kendi üzerine almasını istedim. Önce istemedi çok ısrar edip tartıştım Kabul eder gibi oldu. 2 ay geçti tekrar söyledim onuda ben odiyceksem sen ne alacaksın dedi .kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu arada ödediği kredi 3000 tl.benim yaptığım masraflardab çok bazen kredi kartları ve ek hesap olmasa elimde para kalmıyor.Benmi yanlış düşünüyorum. Kocama olan Aşk denilen şey kalmadı. Benmi saçmalıyorum acaba.
Bunu şimdi mi soruyordusunuz kendinize pes adam bedeva yaşıyor zaten birde çocuk yazık ya gerçektenneyse boşanın ve çocuğuna nafaka alın daha rahat geçinirsiniz o zaman mecburi bakarMerhaba kocamla ben 4 yıldır evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. 2 yaşında oğlumuz var.şoyle söylüyim ben asgari ücretten biraz hallice alıyorum eşim 14 bin TL yakın bir para alıyor. Ev kredisi çektik ev alırken bütün altınlarını birikmislerimi dolar, altın, TL hesaptaki tüm parayı verdim.Annem dolar ve altın para olarak verdi .Gerisini kredi çektik. Eşim hiç nakit para vermedi .Bu arada borsada parası vardı ama onları bozdurmanin mantıklı olmadığını söyledi. Hala borsa da parası var ama onlardan 5 kuruş gormedim.cocuk doğmadan önce çok problem olmuyordu .Ama evin fatura lafını ve diğer ihtiyaçların ben karsiliyorum.Cocugun tüm ihtiyaclari beşik bebek arabası kıyafet ben aldim. O nadir olarak bazen gerekiyorsa ilaç alır kıyafet olarak en fazla 3 kez maddi olarak bisey aldi cocuğa.Ben evdeyken eve gelirken bisey eksikmi diye sorar ozaman belki.Eve düzenli olarak aldığı süt nescafe için ben kullanmam.tost ekmeği ve kaşar peyniri alır kahvaltı için. Okadar arada meyve.Faturalari kendi üzerine almasını istedim. Önce istemedi çok ısrar edip tartıştım Kabul eder gibi oldu. 2 ay geçti tekrar söyledim onuda ben odiyceksem sen ne alacaksın dedi .kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu arada ödediği kredi 3000 tl.benim yaptığım masraflardab çok bazen kredi kartları ve ek hesap olmasa elimde para kalmıyor.Benmi yanlış düşünüyorum. Kocama olan Aşk denilen şey kalmadı. Benmi saçmalıyorum acaba.
Boşa bu adamı bedavadan kahrını çekme bari bizimde borsada paramız var ama anlık ne kadar lazımsa çekiyoruz ne saçmalıyor hadi o saçmalıyor kaç senedir bunu nasıl yiyorsunuzMerhaba kocamla ben 4 yıldır evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. 2 yaşında oğlumuz var.şoyle söylüyim ben asgari ücretten biraz hallice alıyorum eşim 14 bin TL yakın bir para alıyor. Ev kredisi çektik ev alırken bütün altınlarını birikmislerimi dolar, altın, TL hesaptaki tüm parayı verdim.Annem dolar ve altın para olarak verdi .Gerisini kredi çektik. Eşim hiç nakit para vermedi .Bu arada borsada parası vardı ama onları bozdurmanin mantıklı olmadığını söyledi. Hala borsa da parası var ama onlardan 5 kuruş gormedim.cocuk doğmadan önce çok problem olmuyordu .Ama evin fatura lafını ve diğer ihtiyaçların ben karsiliyorum.Cocugun tüm ihtiyaclari beşik bebek arabası kıyafet ben aldim. O nadir olarak bazen gerekiyorsa ilaç alır kıyafet olarak en fazla 3 kez maddi olarak bisey aldi cocuğa.Ben evdeyken eve gelirken bisey eksikmi diye sorar ozaman belki.Eve düzenli olarak aldığı süt nescafe için ben kullanmam.tost ekmeği ve kaşar peyniri alır kahvaltı için. Okadar arada meyve.Faturalari kendi üzerine almasını istedim. Önce istemedi çok ısrar edip tartıştım Kabul eder gibi oldu. 2 ay geçti tekrar söyledim onuda ben odiyceksem sen ne alacaksın dedi .kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu arada ödediği kredi 3000 tl.benim yaptığım masraflardab çok bazen kredi kartları ve ek hesap olmasa elimde para kalmıyor.Benmi yanlış düşünüyorum. Kocama olan Aşk denilen şey kalmadı. Benmi saçmalıyorum acaba.
Konuştuk anlaşmıştık 2ay geçti tekrar konuyu açınca sen neyi ödüyceksin dedi bana ağzı iyi laf yapan bir adam ne diyeceğimi bilemedim .Bildim aslında ama zaten kendi biliyor konuştuk bu konuları işine öyle geliyor bence.surekli tartışma konusu açıyor gibiyim .hersey eskisi gibi devam etse sorun yok onun için ama ben artık geçte olsa akillandim böyle devam etsin istemiyorumÖdemeyin faturaları, kesilsin her şey. Çocuğu da alıp ailenize gidiverin. Elektriksiz susuz evde survivor çeksin kendi başına.
Sizinki evlilik değil, ev arkadaşlığı bile değil. Ev arkadaşları bile yarı yarıya bölüşüyor masrafları. Siz yetişkin biri bireye karşılıksız olarak bakıyorsunuz, olay bu.
Ev sahibi olmak istedim niyeti yoktu borç altına girmek istemedi .Ben zorla ikna ettim şimdi sorsan kendi istemiş Ev almayı.malum Ev fiyatları uctuNeden verdiniz ki altınlarınızi,zırnık koklatmam.Ev icin sizin anneniz mi para veriyorçok ilginç. Calismazsaniz direkt bosanir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?