Kocam cimrimi?

Adam bildigin asalak gibi sizin uzerinizden geciniyor siz safmisiniz herseyinizi niye verdiniz ev alinirken adam borsada para biriktirsin bide ustune hala sizin maasi yesin. Hicbisey vermeyin ben sadece cocukla kendi ihtiyacimi karsiliycam sen benden cok kazaniyorsun deyin. Ya biraz uyanik olun kizlar ya

Adam hayatınızda damızlık konumunda resmen. Adam cimri, ama siz de kendinizi çok öne atmışsınız.

Kocaniza cimrinin en onde gideni imkani olsa sizi sıkıp suyunuzu da icicek…
Cocuga harcamaz eve harcamaz fatura odemez eve pesinat vermez altinlarinizi kullanir… beyfendi borsa oynasin nescafe icsin anca…
Cok taviz resmen tacizi dogurmus bu kadar kullandirmayin kendinizi lutfen ya

Evde koca besliyorsunuz demek.Evlenmeden önce nasıldı?Birden mi bu hale geldi?Keşke baba bari yapmasaydınız bu amipi,ay çok sinir oldum.

Ortak hesap yapın geliri tek yerde birleştirip bütün ihtiyacı öyle karşılayın. Evlilikte senin benim param olmaz ev arkadaşlığı olur o.
Ayrıca siz çocuğunuz küçükken çalışıyorsunuz maasiniza hiç dokunmamaniz lazım. hem iş hem ev hem çocuk sağlığınız gider böyle buna da para vermez cimri kocaniz

Adam bedavadan yaşıyo he, çocuk bedava ev bedava , ev ve karılık hizmeti de bonus. Uyanığa bak yahu

Bunu şimdi mi soruyordusunuz kendinize pes adam bedeva yaşıyor zaten birde çocuk yazık ya gerçektenneyse boşanın ve çocuğuna nafaka alın daha rahat geçinirsiniz o zaman mecburi bakar

Geri kalan paraları ne yapıyor acaba ? Bence siz yavaş yavaş birikim yapın faturalardan elinizi ayağınızı çekip! Belkide kendi gizli gizli birikim yapıyor geri kalanı baska ne yapıcak ki ? Çocuğun ihtiyaçlarını baba almalı müsait sonuçta üstünüze yıkmıs resmen herseyi

Boşa bu adamı bedavadan kahrını çekme bari bizimde borsada paramız var ama anlık ne kadar lazımsa çekiyoruz ne saçmalıyor hadi o saçmalıyor kaç senedir bunu nasıl yiyorsunuz

Çok geçmiş olsun öncelikle. Adama anne olmuşsunuz. Her ihtiyacını neden karşılaştığınızi anlamadım.

Siz güçlü!? Anne

O uyanık!? Ergen

Evlilik dinamiklerini düzeltin lütfen. Veresiye vere vere kalmadı, kalmadı dersiniz sonucda. Psikolojik sorunlar bekler sizi

Konuştuk anlaşmıştık 2ay geçti tekrar konuyu açınca sen neyi ödüyceksin dedi bana ağzı iyi laf yapan bir adam ne diyeceğimi bilemedim .Bildim aslında ama zaten kendi biliyor konuştuk bu konuları işine öyle geliyor bence.surekli tartışma konusu açıyor gibiyim .hersey eskisi gibi devam etse sorun yok onun için ama ben artık geçte olsa akillandim böyle devam etsin istemiyorum

Neden verdiniz ki altınlarınızi,zırnık koklatmam.Ev icin sizin anneniz mi para veriyor çok ilginç. Calismazsaniz direkt bosanir heralde
Ev sahibi olmak istedim niyeti yoktu borç altına girmek istemedi .Ben zorla ikna ettim şimdi sorsan kendi istemiş Ev almayı.malum Ev fiyatları uctu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…