Kocam cimrimi?

asgari ücretle geçiniyorum diyenlerin çoğu gibi işte
aile yardım etmiş ev alınmış kira yok
çocuğa anne bakıyor
orada yiyip içiyorlar evde 5 gün büyük ihtimalle yemek bile pişmiyor, bir h.sonu 1 geç kahvaltı 1 öğün de yemek yapıyorlardır
akşamdan akşama eve geliyorlar belki bir banyo yapınca doğalgaz açıyordur bu adam
+ işyerinden yemek kuponu ramazan paketi falan filan gelir

işte asgari bu şekilde yetiyor

Ay inanilmaz sinir bozucu bir konu. Kocaniza bari annenize olan borcunu odetin. Yani umarim simdiye kadar odemistir diyecegim ama hic sanmiyorum. Bir de annenizin mutfak masrafini tabii ki de siz verin, ozel marka istiyorsa falan size liste versin haftalik alin. Inanamiyorum yani nasil iciniz rahat ediyor hem cocugunuza bedavaya baktirip hem de kocanizin karnini annenize doyurtmaya. Sorun sadece esiniz degil bu konuda.

hep derim günümüz evlilikleri hayat kurtarmak için diye.
Geçmiş olsun burdada hayat kuran taraf siz olmuşsunuz.Aşk,sevgi,saygı yoksa ayrılın çok kaybınız olmayacak

Bu nasıl evlilik ev arkadaşı gibi bişey, bizde herşey ortak keseden gider kimsenin kendi parasını sakınması gibi bir durum söz konusu olamaz ki olursa boşarım yani , bu ne saçmalık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…