Kocam cimrimi?

Hep derim hep de diyeceğim bir kadın acaba beni seviyor mu? Kocam sevgilim cimri mi? Diye sorarsa evet bacılar, seviliyorsunuz evet kardeşler eşleriniz cimri.... Eldiven le sevilmez

Ev onun üzerine demeyin nolur?

Biriniz yemek yaparken biriniz çocukla ilgilenirse bir sorun olmaz, herkes çocuğu da varken yapıyor yemeğini.
Eşinizin işine geliyor tabi annenizde yemek, niye icraata geçsin?
Böyle bir adam için hergün annenize yemek yaptırıp sonrasında şikayet falan etmeyin.

Bu konudan acayip sinirim bozuldu .Adam tüm masrafları size yıkmış para kaçırıyor resmen.Siz evin hem erkeği hem kadını gibi herşeyi yuklenmissiniz.Bir cimri adamda bende var maalesef .Ben eşimden üç kat fazla kazanıyorum Konut kredisi ödedigim için ve mutfak alışverişinide ben yaptığım faturalari ona ödettiriyirum.Araba giderleri ona ait.Yakin zamanda cep telefonumu ona aldittirdim .Daha çok parasi olsa daha çok harcattiririm ama yok.Bence sizde en azından faturalardan kurtulmalisiniz.o ödesin bostan korkuluğu gibi durmasın .Kendi üstunuzden iptal ettirseniz olmazmı .Sizde birkaç gün annenize gitseniz Güzellikten konuşmaktan anlamiyorsa başka yol gelmedi aklıma .Birde onuda ben ne alacaksan sen ne yapacaksın demisya bence normalde onun aldığı evi gecindirmeye yeter .Sizinki birikim olarak kullanilabilirdi.Altin falan alabilirsiniz Eşiniz borsa oynuyorum diyor ama ne yaptigida meçhul.Yarin borsada kaybettim derse bütün paralar püff.

Annenize de zor degil mi hem cocuk bakip hem yemek yapmak?

Yarının ne olacağı belli olmaz.Bosanma olsa evin yarıya bölündüğünü saymazsak adamın kenarda parasi var kadın beş kuruşsuz kalacak.Evde adamın üzerine ait ise yarisini alabilir.Bu kişi bana hiç güven vermedi.Esinden mal kaçırmak için tapuyu başkası adına bile yaptırmış olabilir Konu sahibinin tapuyuda incelemesi lazım.

Evet ya onu bende okumuştum

Pardonda sen erkeksin ben çalissamda çalışmasamda evi geçindirmek zorundasin, hemde benden fazla kazanıyorsun. Hala benden para istemeye utanmiyormusun diyeceksin.Ben istesem çalışmam ne yapacaksın o zaman diyeceksin.Pasa paşa ödeyecek .

Herşeyi kıza ve annesine yüklemiş kocayim diye ortalıkta geziyor

Şimdi anlaşıldı .Annenizde yiyip iciyorsunuz Yoksa asgari ücret civarı mutfak ,faturalar ,çocuğun masraflarını karşılayamaz diniz.Bende şaşırmıştım o kadar paraya bunları nasıl yapıyor diye Hele mutfak alışverişi dünya para oldu

Yüzde yüz haklısınız.Burada en çok ananeye yazık oluyor.

Hanımefendi, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama, Istanbul'da, anneniz değil de bir bakıcınız olsaydı, 7-8 bin liradan aşağı maaş kabul etmezdi. Hem çocuk hem mutfak kendisinde. Siz buna karşılık, burada bize yağını, tuzunu ben alıyorum diyorsunuz. E, bir de almasaydınız... Tek başına kadın, hem sizi ve eşinizi hem de çocuğunuzu doyuruyor. Kendisine bir kap yemek yapıp 3 gün yiyebilecekken, emeği zahmeti de cabası...

Sorunuza gelince, siz olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz. Eşinizin cimriliği değil, sevgisizliği, saygısızlığı, hesabı sorulamayacak, battım dese arkası bulunamayacak "kendi" parası, siz yetmiyormuş gibi bir de annenizin altınına dövizine çöküşü, sizi benimsemeyişi, evladına bir oyuncak almaya heveslenmeyişi, sorgulanmalı. Cimrilik, tüm bunların yanında, inanın bir meziyet gibi kalıyor.

Ama daha mühimi, anlayamadığım bir şekilde, hem siz hem anneniz bu durumu o kadar normalleştirmişsiniz ki, iki-üç fatura için böyle terbiyesizlik edebilcek kadar da rahat hale gelmiş adam.

Ben sizin yerinizde olsam, önce "anneme olan borcumuzu iade ediyoruz" ile başlar, kendi paramı bunun için kullanacağımı söylerdim. Gerçekten de annenizin parasını kurtarın bari...

Anneniz hem yemek yapıyor hem çocuğa bakıyor ona asgari ücret vermeniz gerekiyor sigortayla birlikte. Başta size üzülmüştüm bütün bunları siz yapiyorsunuz diye meğer bütün işi annenizin uzerine yikmissiniz. Madem kocanız siz yemek yaparken 1 saat 2 saat çocuğa bakamayacak acizlikte bakıcı aşçı parasını da verecek

Ay bi de annenizde yiyormussunuz yazik kadincagiza. Niye evinizde yemiyorsunuz?
evde yeseler yemeği bu kadın yapacak
annesine yazık evet, hem çocuk bakıyor hem yemek yapıyor
ama öbür türlü de bu kadına yazık hem çalış hem annesini akşama kadar görmemiş belki anane tarafından şımartılan çocuğu disipline etmeye uğraş hem yemek ev işi uğraş...

adam her türlü kral. sanki anane yapmasa herif mi yapcak yemekleri?

ya bu adamlar her durumda kral ya deli oluyorum arkadaş.

Iyi de ananeye de yazik degil mi? Gunboyu hem cocukla ugras hem yemek yap. Madem bu sartlarda yasiyorlar koca denen kisinin hicbir vasfi yok eve neskafe almak disinda. En iyisi bosanmak.

En güzeli annesinin evine sepetleyeceksin.Annesinin evinde yapsın krallığını. Ben kadın eşine faturaları bari sen öde dediginde kocasinin yuzsuzlugune ayrı bir sinir oldum.Sanki çok birşey yapıyormuş gibi karısına ben bunu yapıyorum e o zaman sen ne yapacaksın demiş ekmek elden su gölden. Karısını soyduğu yetmemiş kayinvalideyide soymus soğana çevirmiş .Madem borsadaki parayı kullanmayacaksin ne demeye oynuyorsun ya da maaşından vermiyirsun.Onlarin altınlarına göz dikiyirsun.Hem etinden hem sütünden faydalanıyor.Hem altınlarini al, hem yemek yaptır ,hem faturaları ödettir, hem çocuk baktir bayağı iyi bir manupülatörmüş.Benim anlamadığım hadi bu karısı kendini kullandittiriyor kayınvalide niye kendini kullandiriyior damada iki çift laf soyleyemiyormu

Iyi de ananeye de yazik degil mi? Gunboyu hem cocukla ugras hem yemek yap. Madem bu sartlarda yasiyorlar koca denen kisinin hicbir vasfi yok eve neskafe almak disinda. En iyisi bosanmak.
ben anneye çocuk baktırmaya külliyen karşıyım hanımefendi
bu konuda görüşlerim net

ama işte bir şekilde yurdumda durum bu
evlen, çocuk yap annenin derdi yine bitmesin hatta katlanarak artsın
yurdum kadınının derdi ne ben çözebilmiş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…