Yorum yapacaktım da, yorumları görünce bir şay yazamadım kıskanç bir bayan olarak :)
Edit: Yine de dayanamıyorummmmm. Resti çekin bence. "Madem sana yetmiyorum, artık kime istersen ona git, ben yokum" deyin mesela
Bu cool tavrın beni bigun öldürecek C captain pricearada ben de bakıyorum ne var bunda. alt tarafı bi fotoğraf ya. adamın beynini açıp hayallerine de düğüm atın isterseniz...
:) Evet ama yarı çıplak erkek beni hiç etkilemiyor ama erkek kadın göğsüne bakınca farklı şeyler düşünüyor.niye ya. bizde bazen yakışıklı erkek fotolarına bakmıyo muyuz. bazende yarı çıplak oluyo bunlar.
Ben kıskancım. Seni çok rahatsız etmiyorsa kurcalama derim ama rahatsız oluyorsan bunu belli etmeni öneririmSordum neden yaptığını hem de kaç kez bekarliktan kalan alışkanlık diyo
İyi sende kaslı erkeklere bak sorarsa bekarlıktan kalma alışkanlık dersinSordum neden yaptığını hem de kaç kez bekarliktan kalan alışkanlık diyo
ya bence insan once karsıdaki insanı kırmaktan korkmalı bu konularda kendini eksik hissetmesine sebep olur cunku kadın veya erkek farketmez..İyi sende kaslı erkeklere bak sorarsa bekarlıktan kalma alışkanlık dersin
Adam kadına defalarca söz vermiş tutmamış sözünü hem amelleri niyetlere goredir konu sahibi başka bile niyet ortada adama empati yaptırmakya bence insan once karsıdaki insanı kırmaktan korkmalı bu konularda kendini eksik hissetmesine sebep olur cunku kadın veya erkek farketmez..
Ben kıskancım. Seni çok rahatsız etmiyorsa kurcalama derim ama rahatsız oluyorsan bunu belli etmeni öneririm
Çok kiskancim fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?