Kocam çıplak kadınlara bakıyor

Evet kendime olan saygım bitti onu eskisi gibi sevmiyorum ama hala seviyorum, boşanırsak o çok daha güzelini iyisini bulur hayatına devam eder ama ben bu enkazla nasıl yaşarım bilmiyorum kendim için başka bir erkek ihtimalini düşünemiyorum kızım babasına hayran ona da haksızlık etmiş olurum gibi düşünüyorum
Boşandıktan sonra onun ne yaptığıyla ilgilenmezsiniz ! Daha iyi olursunuz inanın yani keşke önce yapsaymışım bile dersiniz siz suan zaten enkaz altında yaşamaya çalışıyorsunuz atın üstünüzden nefes alınca anlarsınız kendınıze nasıl bir iyilik yaptığınızı

Böyle devam ederse aklınızdan şüphe ettirir bu herif size
Kızınız suan bebek asıl mutsuz bi anneyle büyürse haksızlık olacak şuan kızınıza verebılıcegınız ney var bu psikolojiyle ?

Boşanmayacaksan bu konuları deşmenin manası yok. Deşersen aklı dengeni kaybedersin öyle davranışlar öfke patlamaları yaşarsın ki adam sana boşanma davası açacak kanıt toplar.
Zaten kendimi yiyip bitiriyorum ben sebep oldum böyle biri değildi diye herşeyi geçtim hamileyken ilişşki yasakken ne yapabilirdim ki lohusa hormonlarım da tuz biber ekti benim önce bu kafadan çıkmam lazım acaba boşanmaz nasılsa diye mi bu rahatlıkta

Boşandıktan sonra onun ne yaptığıyla ilgilenmezsiniz ! Daha iyi olursunuz inanın yani keşke önce yapsaymışım bile dersiniz siz suan zaten enkaz altında yaşamaya çalışıyorsunuz atın üstünüzden nefes alınca anlarsınız kendınıze nasıl bir iyilik yaptığınızı

Böyle devam ederse aklınızdan şüphe ettirir bu herif size
Kızınız suan bebek asıl mutsuz bi anneyle büyürse haksızlık olacak şuan kızınıza verebılıcegınız ney var bu psikolojiyle ?
Evet orası öyle yakın zamanda ablası boşandı eşi aldatmış ablasını eniştesine öyle bi kızdı ki eşim tabi boşanacaksın aldatmış seni diye görümcem haberim olsa özür dilese affederdim dedi diye görümceme da kızdı bu affedilmez gibisinden ama neden kendi aldatmaya yaklaşacak adımlar atıyor hatta çoğu kimseye göre kendinin yaptığı da aldatmaya giriyor beni gözden çıkardı da kurtulmak mı istiyor acaba bilmiyorum kafam çok karışık çok

Evet orası öyle yakın zamanda ablası boşandı eşi aldatmış ablasını eniştesine öyle bi kızdı ki eşim tabi boşanacaksın aldatmış seni diye görümcem haberim olsa özür dilese affederdim dedi diye görümceme da kızdı bu affedilmez gibisinden ama neden kendi aldatmaya yaklaşacak adımlar atıyor hatta çoğu kimseye göre kendinin yaptığı da aldatmaya giriyor beni gözden çıkardı da kurtulmak mı istiyor acaba bilmiyorum kafam çok karışık çok
Siz bilirsiniz artık . sizi delirtmeden bütün suçluluk duygularını size yüklemesine müsade etmeden kurtulursanız daha kolay atlatırsınız .başkalarının dusuncelerını değil kendı istediğinizi düşünün herseyden önce

Konfor alanınızdan çıkmamak için müthiş bir çaba gösteriyorsunuz.
Kendinizi sürekli suçlamanız da tam bu yüzden.
Boşanmak, yeni bir hayat kurmak, doğru adımı atmak sizi korkutuyor.
Yapmanız gerekenle yüzleşmemek adına zaman kazanmaya çalışıyorsunuz "ben sebep oldum" gibi bahanelerle ancak geçen zamanın sizin için daha büyük bir kayıp olacağını fark edemiyorsunuz.
Eşiniz bir daha o ilk tanıdığınız adam olmayacak. Siz eski haline dönecek diye bekledikçe hayal kırıklığından, zaman kaybından başka şey elde edemeyeceksiniz.
Bir an evvel aslında farkında olduğunuz ancak farkında değilmiş gibi davranmaya çalıştığınız her şeyle yüzleşin.
Gerekirse terapi alın. Bu adamı da bırakın. Düzeltmeye uğraşmayın.
Bazı hataları affetmek, o hatayı tekrar yapabilme gücünü karşı tarafa vermektir sadece.

Konfor alanınızdan çıkmamak için müthiş bir çaba gösteriyorsunuz.
Kendinizi sürekli suçlamanız da tam bu yüzden.
Boşanmak, yeni bir hayat kurmak, doğru adımı atmak sizi korkutuyor.
Yapmanız gerekenle yüzleşmemek adına zaman kazanmaya çalışıyorsunuz "ben sebep oldum" gibi bahanelerle ancak geçen zamanın sizin için daha büyük bir kayıp olacağını fark edemiyorsunuz.
Eşiniz bir daha o ilk tanıdığınız adam olmayacak. Siz eski haline dönecek diye bekledikçe hayal kırıklığından, zaman kaybından başka şey elde edemeyeceksiniz.
Bir an evvel aslında farkında olduğunuz ancak farkında değilmiş gibi davranmaya çalıştığınız her şeyle yüzleşin.
Gerekirse terapi alın. Bu adamı da bırakın. Düzeltmeye uğraşmayın.
Bazı hataları affetmek, o hatayı tekrar yapabilme gücünü karşı tarafa vermektir sadece.
Haklısınız aslında boşanmaktan çok korktuğumu fark ettim diğerlerinin yazdıklarıyla da .. aslında çoğu erkek bakar boşanacak bi durum değil vs gibi açıklamalar bekliyormuşum onu anladım. Hayırlısı olsun hakkımda kızımla benim hakkımızda

Eşimle severek evlendik, Beş yıldır evliyiz 2 yaşında bebeğimiz var aslında eşimi çok seviyordum birbirimizi çok seviyorduk örnek çifttik diyebilirim. Eşim her ay bana çiçek alır sürpriz yapar onca yolu çekip yanıma gelirdi ilk yıllar. Çocuk olduktan sonra aramız ciddi anlamda açıldı, hamileyken açık kadınlara baktığına denk geldim ilişki yaşayamadığımız için baktığını söyledi bi daha yapmayacağım dedi, doğumdan sonra tartışmalar arttı o dönem iş yerindeki kızla sık sık konuştuğunu fark ettim rahatsız olduğumu söyledim mesajlarını okuduğum için kızdı, neyse bi şekilde onu aştık yakın zamanda yurt dışından iş yaptığı kadınla flörtöz konuşmalarına denk geldim abarttığımı söyledi özür diledi bi şekilde onu da aştık bu gün yatmadan bakayım dedim sosyal medyada çıplak kadınlara bakmış Google’da instagramdan ücretli abonelik nasıl alınır araştırmış ne yapmalıyım bilmiyorum. Konuşmak fayda etmiyor. Bana o kadar aşık gözümün içine bakan adamı kendimden soğuttum galiba bi şekilde ama artık dayanamıyorum bunlara. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ev çocuk iş derken zaten kendimi kaybettim daha nasıl onu mutlu edebilirim diye düşünüyorum ama önüme böyle şeyleri çıkıyo sonra yine kendimi suçluyorum. Çocuğum olmasa boşanmayı düşünürüm ama şimdi çok aradayım. Bana fikir verir misiniz??
Yani bu artık kabul edilecek boyutta değil açık açık flört ediyo sonra seni suçluyor... çocuk evliliği kurtarmaz ömür boyu sevgisz bir evlilikte çocuk büyütmek nekadar doğru? Bide soğuttum demişsin ne yapmış olabilirsin? Yada şöyle diyim her ne yaptıysan karşılığı aldatmak mı olmalı?

İnan ağlayarak okudum bunları ikimiz de yarın işe gideceğiz ama ben uyuyamıyorum hem gördüklerimden hem de hasta çocuğum sürekli uyandığı için.. onun ruhu duymadan uyuyor bunu artık söylemiyorum bile ona çünkü o zaman da senin işin rahat diyor evet işim ona göre çok rahat gerçekten ama benim de uyumaya ihtiyacım var temizliğe yardım etmediği için söylensem yapma diyor yemek yaptım desem senden yemek beklemiyorum diyor benden eski sevgiyi ilgiyi güleryüzü bekliyor ama beni o kadar kırdı ki eskisi gibi davranamıyorum sürekli
Kavga halinde olduğumuz için bunaldı başka kanallara yöneldi işte ama evlendiğim adam bu değildi ben sanki 3 yıl başka 2 yıl başka bir adamla evli gibi hissediyorum o yüzden kendimi suçluyorum ilk üç yıldaki adam benim yüzümden olumsuz anlamda değişti diye
Adam ev sorumluluğunu komple size yüklemiş, kendi gözü dışarıda. Hala nasıl kendinizi suçlu buluyorsunuz? Siz başka adamlara baksanız eşiniz ama ben de onu çok ihmal ettim mi diyecekti?

Kendinden soğutmadın, çöp herifin tekiydi zaten.

Karaktersiz bir adam olduğu için gözünün içine baka baka hataları tekrarladı.

Sen affedilmeyecek şeyleri affettikçe, hepsinin üzerine bir de çocuk yapınca azıttı.

Boşanacağını zannetmiyorum. Bakıp bakıp huzurunu bozma.

Çünkü o da beni suçluyor eskisi
Gibi değilmişim riskli hamilelik geçirdim doğumdan sonra hemen işe döndüm kendimi toplamam 2 yılı buldu beni çok seviyordu dedim ya kimseye diyemem bu yüzden herkes beni suçlar bıktırdım onu belki de soğuttum kendime bakamadım özenemedim. Evet kendimi suçlamalarım bitmiyor boşanma olursa kızım dahil beni suçlar çünkü o örnek insan çevresinde. bu sebeplerle zaten benim boşanmama kimse olumlu bakmaz gerçi böyle devam ederse de fiziksel aldatma da gelir diye tahmin ediyorum.
Örnek insan mı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Benim çevremdeki hiçbir örnek insan, ınstagram'daki teşhircilere abone olup o rezil hayatlara para kazandırmıyor.

Sizin nasıl bir çevreniz var da vasat biri size en iyi gibi geliyor?

Eşimle severek evlendik, Beş yıldır evliyiz 2 yaşında bebeğimiz var aslında eşimi çok seviyordum birbirimizi çok seviyorduk örnek çifttik diyebilirim. Eşim her ay bana çiçek alır sürpriz yapar onca yolu çekip yanıma gelirdi ilk yıllar. Çocuk olduktan sonra aramız ciddi anlamda açıldı, hamileyken açık kadınlara baktığına denk geldim ilişki yaşayamadığımız için baktığını söyledi bi daha yapmayacağım dedi, doğumdan sonra tartışmalar arttı o dönem iş yerindeki kızla sık sık konuştuğunu fark ettim rahatsız olduğumu söyledim mesajlarını okuduğum için kızdı, neyse bi şekilde onu aştık yakın zamanda yurt dışından iş yaptığı kadınla flörtöz konuşmalarına denk geldim abarttığımı söyledi özür diledi bi şekilde onu da aştık bu gün yatmadan bakayım dedim sosyal medyada çıplak kadınlara bakmış Google’da instagramdan ücretli abonelik nasıl alınır araştırmış ne yapmalıyım bilmiyorum. Konuşmak fayda etmiyor. Bana o kadar aşık gözümün içine bakan adamı kendimden soğuttum galiba bi şekilde ama artık dayanamıyorum bunlara. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ev çocuk iş derken zaten kendimi kaybettim daha nasıl onu mutlu edebilirim diye düşünüyorum ama önüme böyle şeyleri çıkıyo sonra yine kendimi suçluyorum. Çocuğum olmasa boşanmayı düşünürüm ama şimdi çok aradayım. Bana fikir verir misiniz??
Canım benim, eşin hem sapık hem de sana kötü hissettiriyor. Hamileyken ikinize ait bir canı taşıyorsun. Adam ilk sorunda etrafa yönelmeyi tercih ediyor. Hamileyken cinsellik olmaz diye bir şey yok ki. Siz cinselliği tamamen mi bıraktınız o dönem? Belki sağlık sorunları vardır ve doktorunuz demiştir. Ama bu göz göre göre sapık olmasını gerektirmez. Ücretli abonelik falan almak düpe düz sapıklık ve aldatmadır. Asla suçu kendinde arama. Bir sorun varda seninle konuşmalı ve çözüm bulmalı.

Canım bak başlarda sana çiçekler böcekler aldığı için nasıl oldu da bu sevgi bitti ben bir şey mi yaptım diye düşünmen normal.Ama konunun seninle alakası yok.Senin yaptığın bir şeylerle ilgili değil.Adam arayışta.Çıplak kadınlara bakması hadi diyelim ama iki kişiyle görüşmüş.Onu aştık bunu aştık derken işte aşa aşa en sonunda patlarsın zaten

Böyle diyince de kızıyorsunuz da çocuk olmasa da boşanmazdın her şeyi affetmişsin bunu da affedeceksin boşanmayacaksın

Eşinin başka kadınlarla flörtleri yatıp kalkmaya dönüşecek

Sen sustukça belki 2. evi bile açacak hatta çocuk yapacak başka kadından

Sen ise resmen eşimi nasıl eve bağlarım konusu açmışsın

Evli misiniz bilmiyorum ama bu sebeple boşanır mı insan üstelik hamileyken
Sizin için tam olarak ne gerekiyor? Yatakta bassanız affedecek gibi duruyorsunuz o yüzden sonucunda aksiyon alamayacağınız işleri boşuna kurcalamayın. Adam abonelik peşinde artık sizin yediği haltları bildiğiniz halde kocadan kopmaya cesaretiniz olmadığını bildiğinden. Çocuğu da bahane etmeyin.

Çünkü o da beni suçluyor eskisi
Gibi değilmişim riskli hamilelik geçirdim doğumdan sonra hemen işe döndüm kendimi toplamam 2 yılı buldu beni çok seviyordu dedim ya kimseye diyemem bu yüzden herkes beni suçlar bıktırdım onu belki de soğuttum kendime bakamadım özenemedim. Evet kendimi suçlamalarım bitmiyor boşanma olursa kızım dahil beni suçlar çünkü o örnek insan çevresinde. bu sebeplerle zaten benim boşanmama kimse olumlu bakmaz gerçi böyle devam ederse de fiziksel aldatma da gelir diye tahmin ediyorum.
Kocan hep böyleymiş aslında, sen top model olsanda aynı olacak. Eli işte gözü oynaşta denilen cinslerden işte, sen kendini suçlamaya devam et.

Zaten kendimi yiyip bitiriyorum ben sebep oldum böyle biri değildi diye herşeyi geçtim hamileyken ilişşki yasakken ne yapabilirdim ki lohusa hormonlarım da tuz biber ekti benim önce bu kafadan çıkmam lazım acaba boşanmaz nasılsa diye mi bu rahatlıkta
Hamileyken lohusayken sana destek olması gereken kocan seni aldatmış. Sen affetmissin o devam etmiş, sen affetmissin o devam etmiş, senin bakacağını bile bile kanıt bırakıyor dalga geçer gibi, bosanmayacaksin birşey yapmayacaksın çünkü emin.

Çok yakından bir tanıdığım var , 20 senesi bu şekilde geçti. Kocasının yaptıkları kademe kademe arttı , o düzelecek diye beklerken. En sonunda kendini hasta etti.Maalesef düzelmiyor. Telefondan kadın resimlerine bakması bi derece ama flörtleşmesi... Siz kendinizi maddi manevi ileriye hazırlayın. Şu an ayrılık düşünmüyorsanız da boşuna telefona bakıp yüzgöz olmayın. Eşinizin gözünde onu sürekli affeden kadın olmayın.

Back
X