Kocam çıplak kadınlara bakıyor

Bosanmayacaksan kulaklarını tıkayacaksın gozlerını cevıreceksın. Cocuk da yapma olan cocuga oluyor sana degıl.
Kocasını mutlu etmek ıstıyormus allah akıl versın

Onu mutlu etmek ? Kendinden soğutmak? Tüm bu fikirlerden uzaklaşmadan olmaz burda sizin suçunuz yok eşinizin yaptığı yanlış sebebi varsa bu siz değilsiniz bebeğinizin oluşu da değil her bebeği olan böyle davranmıyor neden kendinize yükleniyorsunuz

Bu değişimin sorumlusu olarak görüyorum kendimi görüyordum daha doğrusu

Bosanmayacaksan kulaklarını tıkayacaksın gozlerını cevıreceksın. Cocuk da yapma olan cocuga oluyor sana degıl.
Kocasını mutlu etmek ıstıyormus allah akıl versın
Çocuk yaptığımda böyle bir insan değildi kocamı mutlu etmek istiyorum diye nerde yazdım Allah aşkına dalga geçecekseniz alıntı girmeyin herkes bazı sınavlardan geçiyor inan şuan bu dalgaları kaldıracak kafada değilim

Eşinle boşanacaksan yık ortalığı kavga et ve en sonda boşan ama aklım karışık boşanmayacağım diyorsan görmezden gel şimdi iki bağırıp affedersen dahada cesaret gelecek herife konuşmayı bakmayı geç düşüp kalkacak.
.

Boşanmayacaksanız deşmeyin fotoğraf olaylarını. Bütün erkekler bakıyor. Bazıları daha iyi gizliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…