Kocam çıplak kadınlara bakıyor

Bosanmayacaksan kulaklarını tıkayacaksın gozlerını cevıreceksın. Cocuk da yapma olan cocuga oluyor sana degıl.
Kocasını mutlu etmek ıstıyormus allah akıl versın

Onu mutlu etmek ? Kendinden soğutmak? Tüm bu fikirlerden uzaklaşmadan olmaz burda sizin suçunuz yok eşinizin yaptığı yanlış sebebi varsa bu siz değilsiniz bebeğinizin oluşu da değil her bebeği olan böyle davranmıyor neden kendinize yükleniyorsunuz

Bu değişimin sorumlusu olarak görüyorum kendimi görüyordum daha doğrusu

Bosanmayacaksan kulaklarını tıkayacaksın gozlerını cevıreceksın. Cocuk da yapma olan cocuga oluyor sana degıl.
Kocasını mutlu etmek ıstıyormus allah akıl versın
Çocuk yaptığımda böyle bir insan değildi kocamı mutlu etmek istiyorum diye nerde yazdım Allah aşkına dalga geçecekseniz alıntı girmeyin herkes bazı sınavlardan geçiyor inan şuan bu dalgaları kaldıracak kafada değilim

Eşinle boşanacaksan yık ortalığı kavga et ve en sonda boşan ama aklım karışık boşanmayacağım diyorsan görmezden gel şimdi iki bağırıp affedersen dahada cesaret gelecek herife konuşmayı bakmayı geç düşüp kalkacak.
.

Boşanmayacaksanız deşmeyin fotoğraf olaylarını. Bütün erkekler bakıyor. Bazıları daha iyi gizliyor.

Herşeyi aşmışsınız! Affedilir, hoş durumlar değil hiçbiri..Bir de kendinizi suçlamaya odaklısınız. Neden?

Hamilelik, lohusalık zamanımda ilişki yaşamadık, kocam aynı sevgiyle, sabırla bekledi. Lütfen şu karaktersiz adamları haklı çıkarmanın yolunu kendinizi suçlamakta bulmayın.

İlla dayak yemeyi adamı yatakta basmayı falan bekliyor sanırım ama bu gidişle onlara da kılıf bulur ben sinirlendirdim yaptı yoksa özünde iyi biri vs vs aynı hep
Adam aldatmanın tüm kurallarını itinayla gerçekleştiriyor. Çok üzülüyorum böyle kadınlarımız için. Kendini suçluyor onu aklamak için. Ama adamda iş yok..Bir de o daha iyisini, güzelini bulur, benimse hayatım kayar yazmış. Ben böyle bir adamdan kurtulamazsam hayatımın kaydığını düşünürüm. Erkekler de evliliğin, eşlerinin kıymetini bilmeli, Bir hata yapar ise eşini kaybetme korkusunu taşımalı..Bu kadar kolay olmamalı!

Evet ya, ben de buna acayip sinir oluyorum. Namus kavramını kadının sırtına oturtup, erkekte normalleştirdiler. Bu tarz erkekler namussuz, şerefsiz benim gözümde..

yani 2 yaşında çocuk varmış dayanın çocuk büyüyene kadar bari,erkeklerin hepsi böyle zaten bunu göze alarak evlenmek lazım aldatmayan erkeğin varlığına pek inanmıyorum
erkeklerin hepsi böyle değil böyle diyerek insanları ihaneti kabul etmeye itmeyin normalleştirmeyin

yani 2 yaşında çocuk varmış dayanın çocuk büyüyene kadar bari,erkeklerin hepsi böyle zaten bunu göze alarak evlenmek lazım aldatmayan erkeğin varlığına pek inanmıyorum
Lütfen bir kadın olarak böyle düşünmeyin, ihaneti meşrulaştırmayalım. Görece sayıları diğerlerine göre belki az olabilir ama her erkek aldatmaz..

Zaten erkekler de bu şekilde azıtmadı mı! Kadınlar kocalarını affettikçe onlar da bu durumu normalleştirdi. Her erkek yapar ve kadın affeder kuralına inandırdı kendini, çünkü çoğunluk böyleydi. Bundan yüz aldı ve böylelikle aldatan erkekler çoğaldı, kendilerinde hak gördüler ve bunu maalesef kadınlar sağladı. Aldatmayı meşrulaştırmayın arkadaşlar ve karşı tarafı aklayacak bahaneler yaratmayın. Bir kadının kocasını aldatmasını ne kadar korkunç görüyorsak erkeğin aldatması da aynı derecede korkunç. Hiç farkı yok! Evdeki kadın değil de dışardaki mi kadın! Nesi fazla, evdekinin nesi eksik? Yıllarını veren, evin düzenini sağlayan, evlat veren, sağlığı kadar hastalandığında da yanında olan bu güzel, özverili kadınlar değil de dışardaki mi değerli!! Yapmayın kendinize bunu!

Haklısınız da neyin kaybetme korkusu adam zahmet edip bi kurgu inandırıcı yalan bile aramıyor ki kaybetmeyeceğinden emin hiç kimse kaybetmeyeceğinden bu kadar emin olduğu şeyin korkusunu yaşamaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…