Kocam çıplak kadınlara bakıyor

Adamın başka kadınlarla flörtvari konuşmalarını yakalamışsınız "bir şekilde aştık" deyip yola devam etmişsiniz ben anlamadım sanal fotoğraflara bakması bundan daha büyük bir sorun mu?

ben meşrulaştırmıyorum
aldatmayan erkeğin varlığına inanmıyorum bu gözler neler gördü sizinde görür
Bunu normal karşılayın, hepsi yapar diyorsunuz. Bu meşrulaştırmak değil de nedir! Aldatmayan erkekler var hanımefendi, sizin çevrenizde belki yoktur bilemem ama aldatmayan namuslu erkekler de var

ben meşrulaştırmıyorum
aldatmayan erkeğin varlığına inanmıyorum bu gözler neler gördü sizinde görür
Benim arkadaşım da kendi aldatıldı boşanmadı diye her erkek aldatır diyerek geziyor ortalıkta biz de üzülmesin diye bir şey demiyoruz

Sizin durum da ona benziyor daha iyi hissettirecekse aynen kanka hepsi şerefsiz…

Bana göre öyle hanfendi ayrıca durumu meşrulaştırmıyorum
sadece kimisi çok kurnaz olup yakalanmıyor fark bu
Çevremde aldatmayan çok adam gibi adam gördüm. Tüm kadınlar aldatıyor namussuz diyemeyeceğimiz gibi tüm erkeklerede namussuzluğu yükleyemeyiz.

Kesinlikle katılıyorum ihaneti affedenlerin kendini avutma şekli bu bencede.

Kesinlikle katılıyorum ihaneti affedenlerin kendini avutma şekli bu bencede.
Hiç bir erkek tarafından aldatılmadım(ama ben buna yakalayamadım olarak bakıyorum aldatılmadım olarak değil),buna eşim ve sevgililerim de dahil.O tiplerine benden daha güzeli bakmazdı çünkü. Yani sonuç olarak adriana lima aldatıldı arkadaşlar kendinize gelin Adriana Limanın aldatıldığı bir dünyada sizin veya benim hiç kaçarımız yok,gerçekler acıtır.

Bunu normal karşılayın, hepsi yapar diyorsunuz. Bu meşrulaştırmak değil de nedir! Aldatmayan erkekler var hanımefendi, sizin çevrenizde belki yoktur bilemem ama aldatmayan namuslu erkekler de var
Ya hanfendi ben meşrulaştırsam ne olacak anlamadım.Kocanız zaten birileriyle flörtleşmiş affetmişsiniz eeee ? Amaç ?

Kusura bakmayında eşşek gibi çocuk büyütüyoruz biraz adam olsunlarda onlarda idare etsin.

Aldatılmanın tiple veya güzellikle ne alakası var ? Annemle babam boşandığında ben 6 yaşımdaydım şimdi 30 yaşımdayım babam 24 yıldır kimseyi hayatına almamakla birlikte bir başka kadına yakınlık bile göstermedi o beni sevmesede ondan başka bir aşkım olamaz benim dedi yıllarca. Aynı şekilde eşimden de hiç şüphe etmedim bu zamana kadar. Etrafımda da eşlerine çok sadık adamlar gördüm. Eşim benim hakkımda net bir şekilde karım aldatmadı diyebilir yakalayamadım dese kahrolurdum yapmadığım bir şeyle suçlanmak gibi. Genelleme çok yanlış. Bu dünyada herkes aldatmaz gerçekten namuslu adamlar ve kadınlar var.

Bu arada bu kemalim yapmaz kafasıda değil öyle anlaşılmasın her kadın ve erkek yapabilir. Ama yapmayanda çok insan var bu yüzden herkes aldatılmaya mahkumdur bakış açısı doğru değil haksızlık gibi.

Tip ve güzellikle alakası şöyle,Adriana Lima dünyanın en güzel kadınlarından biri ne kadar kainat güzelide olsan adam doyumsuzsa aldatıyor.
Dünya güzeli ol,kariyerli bir kadın ol,zeki bir kadın ol daha sayarım böyle ama karşındaki adam doyumsuz ise bunun kaçarı yok.
Babanızın 24 yıldır 7/24 yanında olmanız gerekiyor ki bu kadar emin konuşabilesiniz.
Uzaktan tanıdığım bir çift var tanışmıyorum.İnstagrama baksanız nasıl aşıklar çok mutlular adam çok seviyor karısını bildiğin örnek çekirdek aileler.Bahsettiğim kadının eşinide çok basit bir kızla gördüm yaşadıklarından bayağı uzak bir yerde. Adamın yanındaki kız,karısıyla kıyaslanamaz bile kız bayağı basit tipinden hareketlerinden herşeyinden belliydi.Ama kızlada öyle aşk meşk yaşadıklarını sanmıyorum adam takılıyordur.Görünce şok bile geçirmedim,eşine söylemeyi aklımdan dahi geçirmedim.Kötü ben olurum aman banane yani.Sonuç olarak bu hayatta herkes herşeyi yapar.Dediğim gibi ben hayatımdaki hiç bir erkeğin beni aldattığını bu zamana kadar yakalayamadım.Yakalasaydım tepkim ne olurdu bilemiyorum büyük konuşmamak lazım.Babam dahil annem dahil kimseye körü körüne güvenmiyorum açıkçası.Tavsiyem sizde öyle yapın,beklentiniz ne kadar düşük olursa o kadar az üzülürsünüz.

Çok güzel söylemişsiniz adam doyumsuzsa diye evet buna katılıyorum o kadar çok doyumsuz insan var ki. Ama bu öyle olmayanların varlığını küçültmemeli. Körü körüne kendime bile güvenmem. Ama bu demek değildir ki kesin herkes aldatır. Aldatmayan çok insan var tıpkı aldatan çok insan olduğu gibi. İhanetin olduğu yerde saygı ve aşk yoktur zaten bunların olmadığı yerdede evli kalmak insanın kendine yaptığı en büyük haksızlık olur ben bunu demek istiyorum. Çünkü bazı kadınlar herkes aldatılıyo zaten mantığıyla çürümüş bir evliliğin içine hapsediyor kendini. Herkes aldatılıyor ve affediyor susuyor sanıyor. Bu yüzden genelleme yapmayı doğru bulmuyorum diyorum çünkü aşkın saygının sadakatin olmadığı bir yerde hiç bir kadın bir kere geldiği şu dünyada kendini çürütsün istemem. Daha iyisini hakettiğini ve bunun mümkün olduğunu bilsin isterim.

Ya hanfendi ben meşrulaştırsam ne olacak anlamadım.Kocanız zaten birileriyle flörtleşmiş affetmişsiniz eeee ? Amaç ?
Konu sahibi ben değilim! Bu meşrulaştırmayı burda böyle yaparsanız kafası zaten karışık olan kadınlara yanlış kapıyı işaret etmiş olursunuz..demek istiyorum ama siz anlamamakta ısrarcısınız.

Aldatılmak kadından değil erkekten kaynaklanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…