bosanırsam bi daha evlenmicegim icin dedim onu en azından cocugum olsun nasılda bi daha evlenmicem diye cocuk isterim aslında ama iste kararsızım esime hic güvenmiyorumsen değilmiydim, çocuk yapıp sonrada boşanmak isteyen? yanlış mı hatırlıyorum acaba
onu degistirdim ama hala psikolog muhabbetini bosa para olarak gören biri terapi falan ona cok komık gelir o su kafada aman cocugumuz olsunda kavga edersen edelim nolcakdüşüncelerini eşinle paylaşmalısın canım
çift terapistinde kısa zamanda halledebilirsiniz bence
sizim gibiler yüzünden konum kapanıyor kapıya dogru yolal bence sen ve senin gibilerrŞimdi çocuk olacak limoncu sen gezemiceksin altın biriktiremiceksin eskisi kadar e çocuk demek masraf demek.
Sonra efendime söyleyim ilk 1 yıl çocuğa göre hareket ediceksin. Uykusu gazı bezi cisi kakasi bitmez.
Omuzunda güzel bir Vakko cantayla dolaşmak varken kocaman sırt çantası taşınır mi akıl kârı değil ayol.
Boşver sen Yapma
bosanırsam bi daha evlenmicegim icin dedim onu en azından cocugum olsun nasılda bi daha evlenmicem diye cocuk isterim aslında ama iste kararsızım esime hic güvenmiyorum
tamam eşine güvenmiyorsun peki kendine güveniyor musun?bosanırsam bi daha evlenmicegim icin dedim onu en azından cocugum olsun nasılda bi daha evlenmicem diye cocuk isterim aslında ama iste kararsızım esime hic güvenmiyorum
Ya siz çok tutarsız bir insansınız yani daha ne istediğinizi bile bilmiyorsunuz evlenmicem en azından bir çocuğum olsun mantığıyla çocuk mu yapılır ya siz daha çocuk sorumluluğu bilincinde bile değilsiniz. Çocuğu düşünmüyor kendinizi düşünüyorsunuz garip bi karakterbosanırsam bi daha evlenmicegim icin dedim onu en azından cocugum olsun nasılda bi daha evlenmicem diye cocuk isterim aslında ama iste kararsızım esime hic güvenmiyorum
sizim gibiler yüzünden konum kapanıyor kapıya dogru yolal bence sen ve senin gibilerr
bak ben cocukları cok severim cevremdeki hele hele kız cocukları bayılır bana onlarla ilgilenir gezdiriri makyaj yapar ohe sürerim falan kız cockları bayılır hani burda miillet beni cocuk sevmeyen biri olarak algılamasın cocuk güzel bisey tabi ama tamamıyla esine güvenmen lazım diye düsünüyorum ben cevremde yada burda yokmu ama cocuk olsunda simdi cocuksuz evlilik mi olur o kafada degilim ben ama esim o kafada bi cocuk olsunda ben kapıları kırsam da olur diyen tiptenSiz de benim gibisiniz ben 34 yaşındayım hala istemiyorum.
Yazık olacak o bebeğe gibi geliyor ki yaptığın şey en fazla 1 yıl bebek gerisi insan işte.Oyuncak gibi yapıyorlar çocuğu olmadığını anlayınca ellerinde patlıyor.
Çoook istemeden yapmayın .Bi şekilde korunun.Eşinizle kavga etmek zorunda değilsiniz,anlamasına bile gerek yok istemiyorsanız korunun.
Çocuğa ne olursa olsun,ne kadar isterse istesin eşiniz bakmayacak.Size kalacak her yönüyle.
Olan önce size, sonra o zavallı masum çocuğa olacak.
27 yaş geç falan değil çocuk için.
Rabbim isteyene nasip etsin.
onu degistirdim ama hala psikolog muhabbetini bosa para olarak gören biri terapi falan ona cok komık gelir o su kafada aman cocugumuz olsunda kavga edersen edelim nolcak
bosanırsam bi daha evlenmicegim icin dedim onu en azından cocugum olsun nasılda bi daha evlenmicem diye cocuk isterim aslında ama iste kararsızım esime hic güvenmiyorum
o hep istedide ben hep aman dur simdi buda olsun suda olsun diye durdurdun belki emin olurum degisir diyetamam eşine güvenmiyorsun peki kendine güveniyor musun?
nasıl bakacaksın mesela? ayrılırsan ne olacak? kendin içinde çalışman gerekiyor. eşinden gelecek nafakaya güveniyordun sanırım.. nafakayla olacak şeyler değil bunlar
öyle sanıyorum ki, eşinden hiç emin olamayacaksınzaten 7 yıldır doğum kontrol hapı kullandıysan hemen olmayabilir(emin değilim elbette )
eşinin çocuk istemesi 7 sene sonra normal geliyor.
bak ben cocukları cok severim cevremdeki hele hele kız cocukları bayılır bana onlarla ilgilenir gezdiriri makyaj yapar ohe sürerim falan kız cockları bayılır hani burda miillet beni cocuk sevmeyen biri olarak algılamasın cocuk güzel bisey tabi ama tamamıyla esine güvenmen lazım diye düsünüyorum ben cevremde yada burda yokmu ama cocuk olsunda simdi cocuksuz evlilik mi olur o kafada degilim ben ama esim o kafada bi cocuk olsunda ben kapıları kırsam da olur diyen tipten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?